Детска количка "ESPIRO"?????

• 94 969
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Да гумите се свалят,моята кола също е малка VW Polo , но количката влиза ... коша на седалката и другото в багажника.Количката е страхотна,но избора си е твой Wink

# 481
Аз съм мамата с чупливото Ензо Ево ползвам е 1 и 2 месеца вече след много мъки и скандали .Чупил ми се е амортисьора 3 пъти оправиха ми го казаха че е претоварвам аз не виждам какво толкова е претоварвам освен да сваля дъщеря ми от нея която е 9 кг.Но ако е сваляш по стълбите всеки ден няма да издържи там и е слабата час .Плата ми се разбрида които казаха че няма проблеми ще го сменят и след 4 месеца чакане 3 дена преди да ми изтече гаранцията .Продавачката ми обяснява по телефона че  в момента нямат плат и не могат да ми го подменят .След 3 минути ас бях в магазина любезно шефа ме посрещна и каза че много се съжалява за създадения дисконфорт и че ще види какво може да направи .Аз му отговорих да не ми обясняват как количка за 1000лв да е хвърля в кофата и ако не вземат мерки аз си знам правата.след 2 седмици ми звъннаха доставили са ми нов плат само че е модел от новата количка която е малко по различна ама нищо ас си го поправих при шивач и така.ДАНО НИКОИ НЯМА МОЯ КЪСМЕТ.Относно разходките ние сме били по цял ден на вън напред на зад. Познавам и една мама която има Еспиро сити метро  маи се водеше лятна е згъва се тип чадър каза че е брала много ядове счупила и се гумата и като звъняла да пита за резервни части и казали че няма такива да се оправя изтекла и е гаранцията.Мен ако ме питате сега дали бих си купила такава количка бих казала не Чико си е Чико  хората по 3-4 бебета гледат с една количка вярно че и тя се чупи ама след 4 деца е на пълно нормално.

# 482
Е, свалянето по стълби заедно с бебето в количката всеки един производител на колички е определил в инструкциите си като нередно и неподлежащо на гаранционно обслужване. И аЗ съм впечатлена от факта, че все пак са я ремонтирали и то два пъти... предполагам и скъсана дамаска никой вносител не би се наел да поправя, какво остава  да даде нова дамаска. Та на тази база аЗ, а и предполагам никоЙ (който и да е) не би бил недоволен.
Аз лично пазя скъпите си вещи и винаги свалям отделно  Сгънатата рама (на ръце, а не по стъпалата) и след това коша с бебка.
 krisi1989 е права - всеки прави своя избор и решава сам. Аз лично познавам мама със счупено Чико с първо бебе, а и другите две с тази марка, които разхождат бебетата си в парка са с разкривени гуми, които сключват с оста ъгъл от порядъка на  120 градуса, а не очаквания 90.

И да използвам случая искам да попитам дали някой ползва Бенто - стола за кола на BabyDesign нещо съм му хвърлила око, а и имам за оползотворяване парите от сурува на малката. ( какта е на самостоятелно виждане и там не мога да се меся, но поне с малката все още успявам)

# 483
  • София
Ако не искам да ми се чупят амортисьорите.... Взимам си количка без такива... Ако не искам да ставам вулканизатор... Количка без помпащи гуми...
Бабите ни все с колички с амортисьори и помпащи гуми са ни бутали.... И количката от обща стойност 1000 лв. е вече под 500 лв.

За мен са безмислени тези екстри за бебешка количка. Има къде по-важни неща, които трябва да има една количка, но всеки сам решава.  Wink

# 484
Моята количка е за под 500 лв и е супер за сега поне де. Не мога да я нахваля бейби дизайн спринт +. Асансьора ни се беше развалил та и скоро ми се наложи да я мъкна по стълби надолу. Ами не е много тежка, е не е най-приятното нещо, но очаквах да е по-тежка справих се. Иначе е без помпащи се гуми и уж има някакви амортисьори, ама тя моята кукла обича да и друса та избирам винаги по офроуд да и друса Simple Smile

# 485
До RoniBonboni  Немога да дам мнение относно столчето за кола BabyDesign , но е красиво на вид и аз му се бях нагледала.Преди няколко дни си купихме http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/28993 много ми харесва,но взех и допълнителна предпазна подложка за гръбчето защото дъщеря ми е малка още за да седи.

# 486
И аз съм доволен собственик на Бейби Дизайн Спринт +. Е..... не вози толкова меко като други с помпащи гуми, но пък бебка обича друсането, както повечето бебета.  tooth  Най-цененото от мен качество е ,че е лека. справям се без проблем по стълби, големият багажник също е голямо удобство. Simple Smile

# 487
И аз бих добавила за стария модел спринт плюс, че е много широка (лятната седалка на бебето) и много маневрена - спрямо по-скъпи модели на пазара. Като бутаме с тях по улиците, ние вече сме пресекли и сме се качили на отсрещния тротоар, а приятелчетата ни още слизат от първия тротоар. Връщала съм се да помагам да вдигам чуждите колички, за да тръгнат...  Simple Smile
Предимство са и големите гуми на количката - минава успешно през неравностите по пътя.

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 16:34 от Диди4

# 488
Да гумите се свалят,моята кола също е малка VW Polo , но количката влиза ... коша на седалката и другото в багажника.Количката е страхотна,но избора си е твой Wink
Кошът ако е на седалката, бебето трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е на предната седалка. Изключително опасно е необезопасен с колани кош да се мандахерца свободно до бебе в кошница на задната седалка!

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 11:11 от monda

# 489
А кой ти каза,че кошът е НЕОБЕЗОПАСЕН ??? Мислиш ли,че бих си оставила детето просто ей така в коша на задната седалка???

# 490
А кой ти каза,че кошът е НЕОБЕЗОПАСЕН ??? Мислиш ли,че бих си оставила детето просто ей така в коша на задната седалка???
Детето е в коша за новородено ли? Ами много ясно, че не е добре обезопасено, ако е там,щом е бейби Дизайн. Кошовете за новородено не са за превозване в кола, с изключение на тези, които са сертифицирани за целта. Детето трябва да се превозва с грб към движението поне до 1 година, което в коша е невъзможно.

# 491
Коша е ESPIRO до преди един месец си я возех отзад в коша за новородено и го връзвах с колана.Никога не съм имала проблем,нито коша да се измести,изхлузи или пък нещо подобно.И полицайте никога не са ми правили проблеми.По принцип сигурността е за собствените ни деца не за полицайте,но аз в този начин на безопаснтност за детето ми съм виждала сигурност и затова съм го използвала.Да и ти си права,но ние нямаме кошница за новородено и аз така си я возех дъщеря ми Simple Smile

# 492
Atlantik-a влиза в Пежо 206, даже нашето е и с газова уредба. Ако е с коша за новородено, рамата в багажника, коша на задната седалка, а бебето в кошница на предната. Ако е с "летния" кош пак се побира в багажника, е с малко повечко зор, но така е с малките коли и големите колички Simple Smile

# 493
Скоро купихме столчето за кола на baby design BENTO. Супер е и детето заспа на 10-тата минута. Много е доволна, наблюдава какво става навън. Закопчаването е лесно. Регулирането на коланите е по-лесно от това на кошницата. Лентата се прибира под едно капаче, а то е покрито с меко от тапицерията.

# 494

krisi1989, she_moto, благодаря за отговорите. ще отида скоро да го погледам. Все пак имаме достатъчно време, докато дойде ред да се ползва. Чудех се за сега дали не е по-удачно да и взема такава люлка  newsm78

защото ще си я ползваме веднага  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт