Детска количка "ESPIRO"?????

• 94 991
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Явно няма да стане, иначе не ги предлагат особено по чуждите сайтове

# 511
Това с поръчване от чужди сайтове го правят за по "маркови" колички, които в БГ са по над 1000 лв. В чуждите сайтове пак излизат по 600-700 лв с доставката. Ама повечето са немски и английски сайтове.

# 512
  • Sofia
Може ли някой да сподели мнение за Baby Design Lupo. Благодаря предварително.

Здравей! Аз имам Лупо. Дъщеря ми е на 3 месеца, започнах да я извеждам по-редовно някъде след като направи 40 дни, преди това го ползвахме основно, за да си спи в нея в хола. Ползвала съм само коша за новородено, седящия кош дори и не съм го виждала, защото мъжа ми взе количката, докато бях в болницата и този кош е сгънат в килера. Та така... Доволна съм общо взето от количката, предвид сравнително краткото ми ползване. Не съм имала проблеми с нея дори и в най-големия сняг, много лесно се бута. Тежка е, но аз не я вдигам, свалям я по стълби на задни гуми (не знам до колко е правилно). Аз живея на първия етаж и нямам много вдигане, нито качване в асансьор. Рамата се сгъва и става сравнително компактна, гумите се махат, мисля, че може да влезе и в по-малък багажник. За друго не се сещам, ако имаш конкретни въпроси - питай. Единствено ме дразни, че чантата е малка, почти нищо не ми събира.

А знаете ли някои чуждестранни сайтове, от където може да се купи Baby design lupo 2в1 на по-изгодна цена?

Аз го мислих това като вариант, но защото исках да взимам един модел на Бейби дизайн, който не го внасяха, а и имам приятелка в Полша, която можеше да ми съдейства. Не си заслужава разправията, ще ти излезе сигурно с 20 лева по-евтино.

# 513
Здравейте, момичета!

Да ви се похваля как поднових принцесите си

Каката:

Espiro Omega Fix

и малката:

Espiro Delta

и двете в розово. Да не ви казвам каква е гледката на задната седалка ...

Отидох за BabyDesign Bento, но размислих Espiro Delta, а и каката намаза  Laughing

Много се радвам особено за нея - не съм си мислила, че ще и взимам нещо такова, но след като всяко лято и всяка ваканция, щом тръгнем на път все мрънка колко и е неудобно в Чикото, което сме и взели преди 5 години (мисля, че модел K3) - сега се видяхме принудени да вземем ново.
Не съм очаквала, че тази вещ е толкова важна за нея и явно и е много по-удобно сега, защото не спира да се хвали на всеки, че си има нов страхотен стол Heart Eyes. А първата и реакция, щом седна в него беше да отбележи "... тука мога да си спя..." и не спира и сега да повтаря колко и е удобно.
Та, радвам се че го оценява така, защото малката няма как да ми каже каквото и да било, макар да и е по-широко от кошницата, а е и на по-високо и вижда повече...
Друго, на което се радвам е факта, че щом умалее стола на малката, този от голямата вече ще бъде свободен и направо ще скочи в него. Joy Joy Joy

# 514
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!

Изчетох почти цялата тема и искам да попитам за ENZO EVO:

- само кош за кола на Епсиро ли може да се сложи или има адаптори и за други? Не намерих такова инфо.
- няколко човека са писали, че количките им са се разскърцали, предни колела тракали... има ли от вас някой, чиято количка няма такива проблеми?
- и специално за Enzo Evo да питам - газовите амортисьори често ли изпускат и като се случи това какво следва?

# 515
Здравейте!

Изчетох почти цялата тема и искам да попитам за ENZO EVO:

- само кош за кола на Епсиро ли може да се сложи или има адаптори и за други? Не намерих такова инфо.
- няколко човека са писали, че количките им са се разскърцали, предни колела тракали... има ли от вас някой, чиято количка няма такива проблеми?
- и специално за Enzo Evo да питам - газовите амортисьори често ли изпускат и като се случи това какво следва?

Мен ако питаш не си взимай такава количка аз имам Ензо Ево от 1 година и 4 месеца вече хиляди пъти се съжалявам .Но живот и здраве за второто ще знам.

# 516
Нека изкажа критерии по- които според мен трябва да си избереш количка  :
1.Много е важно да имаш голям кош за багаж които да е достъпен при пълно легнало положение на летния кош
2.Да  може да се сгъва без да се разглобява цялата
3.Помпещите гуми са предимство ако искаш да не си разбиеш главата на детето по улиците в България
4.Удобна чанта с много прегради която да можеш дори с една ръка да отваряш
5.Удобни дръжка която да можеш да буташ с една ръка
Момичета помагай те нещо изключих

# 517
Ееее nikolsy, ако знаеш как ме успокои с този пост! Чаках днес някой да се включи с отговор, много се чудехме между X-Lander XA 2012 (първата, в която се влюбихме) и Енцото и на обяд отидох и купих лендъра  Laughing

# 518
От октомври имам Бейби Дизайн Спринт + , с която буквално не се спирам и не я пазя изобщо. Simple Smile Внимавайте,от претоварване коша за багаж е натежавал доста и при преминаване през бордюри съм го  закачала отдолу. Сега долната част на дъното му е закъсана, но си личи че е драно, т.е. вината си е лично моя. Simple Smile
Реших просто да го напиша, за да могат други да предотвратят това, тъй като ремонта не се покрива от гаранцията. Сега трябва да търся шивач/обущар да измисли нещо по здраво.  Thinking

# 519
Нека изкажа критерии по- които според мен трябва да си избереш количка  :
1.Много е важно да имаш голям кош за багаж които да е достъпен при пълно легнало положение на летния кош
2.Да  може да се сгъва без да се разглобява цялата
3.Помпещите гуми са предимство ако искаш да не си разбиеш главата на детето по улиците в България
4.Удобна чанта с много прегради която да можеш дори с една ръка да отваряш
5.Удобни дръжка която да можеш да буташ с една ръка
Момичета помагай те нещо изключих

6. Ако нямаш асансьор или пък рампа на последните стапала пред блок да е лека ( сравнително) или достатъчно лека за да можеш да я мъкнеш с наедряващо бебе в нея и багаж.
7. Ако имаш асансьор да влиза в асансьора
8. Сгъната да влиза в багажника на колата без проблем и да се сгъва поне с летния кош, че да не се чудиш къде в колата да си го завреш този кош. Сгъването да става лесно без запънки.
9.Да се бута леко и да е маневрена.
10 Да има лесно достъпна спирачка, която лесно да се застопорява и отпуска, без да се налага да клякаш да видиш къде зацепи.
11, Коша за новородено (ако има такъв) да има възможност да се надига и това надигане да става лесно (без да се налага да се гъзурчиш и потиш на средата на улицата защото бебе реве)
12. Тапицерията да може да се сваля и пере.
13 Летния кош да има достатъчно голям сенник
14 Сенника да има прозорче за надничане
15 Летния кош с минимално усилие да можеш да го направиш и седнал и легнал ( без да се припотиш с ревящо бебе в количката).
16 Да има амортисьори ( ако не е с помпащи колела)
17 Да има място на табличка или на сенника отзад джоб или отсрани на рамата поне за едно шише с вода за бебето.

ShySun На мен мъжа ми го поскърпи коша. Иначе ако има някой познат стара количка със здрав кош за багаж може него да закрепиш някак си със свински опашки

# 520
Аз съм много доволна от Enzo Evo на Espiro

Нямам проблеми с амортисьорите.
Напротив количката е високо проходима и много удобна.
Нито за миг не съм съжалявала. Бебка се чувства супер в нея, а и трамбоваме цялата околия ежедневно.

Нямам и проблем с багажника, макар че не бих го приела като драма - всеки, който си взима обувки на висок ток от време на време посещава обущаря за нови капачета -  стига обувките да ти харесват и да си ги носиш редовно...

# 521
sinapovaaya предполагам, че обущар/шивач може да го позакърпи с някакъв по-здрав плат, тъй като  аз отново ще го претоварвам, рампи  на тротоарите  няма достатъчно. Simple Smile
Не е драма  багажника, на фона на цената на количката това е елементарно неудобство само. Реших просто да споделя впечатление.   Peace

# 522
То и ти ако си по сръчна с шевната машина може да използваш долу твърдата част и да си скроиш подобен багажник от по-здрав плат.

В краен случай нещо такова ще свърши работа за покупките
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=11269&cat=175

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 08:55 от sinapovaaya

# 523
  • Sofia
А пък моето Лупо започна да скърца, тропа, не е истина...   Confused

# 524
lilitu , от колко време я ползвате?

Общи условия

Активация на акаунт