Детска количка "ESPIRO"?????

• 94 991
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, ние имаме Лупо и искам да кажа, че съм много доволна от избора на количка. Мисля, че е страхотна. Много ми е удобна, висока е и маневрена. Но имам едно питане какво чадърче става за тази марка колички. Не съм сигурна дали имат оригинални чадърчета. Пробвахме на Чиполино, но ми изглежда много голям и не ми хареса как стои. Благодаря предварително за отговора.

# 646
 Simple Smile i az ot dnes moga da se pohvalq kato gord sobstvenik na Lupo Nadqvam se da sym napravila pravilnia izbor i da imame bezavariini razhodki s beb4o.

# 647
Да споделя и моя опит (1г и5м) от ползването на Атлантик.....всички удобства и предимства е излишно да ги споменавам,единственото нещо което много ме дразни,че от тъмно синя стана лилава,ама то с това слънце:))Карайте си бебешките автомобили със здраве,много усмивки...хубава вечер от мен.

# 648
Здравейте, ние имаме Лупо и искам да кажа, че съм много доволна от избора на количка. Мисля, че е страхотна. Много ми е удобна, висока е и маневрена. Но имам едно питане какво чадърче става за тази марка колички. Не съм сигурна дали имат оригинални чадърчета. Пробвахме на Чиполино, но ми изглежда много голям и не ми хареса как стои. Благодаря предварително за отговора.
a.dzhenkova,аз си купих чадърче на Чиполино и съжалявам.Изобщо не стои,клати се,пада.
По добре се ориентирай към сенник.

# 649
Керина, и аз ги гледах тези чадърчета, но наистина ми се стори много нестабилно.Благодаря ти за отговора. Ще видим какво ще измисля.

# 650
Записвам се да следя темата.
Бях в м-н Слънчице и много харесах Baby design lupo. Мислех, че е прехвалена, но наистина ме грабна. Също харесах и Espiro- enzo evo ,но какво чух от продавачката, че е 1060лв. и остана на заден план. Мисля, че 850лв. са макс, които бих дала за количка. Иначе я поогледах и ми хареса, но реших да не се вторачвам толкова, защото 1000 няма да дам за количка. И сега реших да се разровя да я разгледам в нета. Ми тя била 850лв.
Та както и да е.
Опитах се да попрочета темата, но пак не разбрах, коя е по- добрата количка- Лупо или Енцо Евото.
Може ли малко доводи + и -  Blush

Килограмите не ме притесняват толкова. Няма да я нося на гръб. И в къща живея, та и стълби няма да изкачвам много.
Забелязах, че и двете са с широки кошове, помпащи гуми и амортисьори, а всичко това за мен е от значение. Но не видях на Енцо Евото дали има отвори за проветрение на сенника.
И аз смятах, че трябва да има опция за смяна на посоката на летния кош, но само заради слънцето. Да не се налага да я бутам на зад. От друга страна ако го монтирам на пред, ако ни блесне слънце, едва ли ще въртя целия кош с детето вътре, за 100-ина метра. Това е удобство ако се върти дръжката, но продавачката ми обясни, че това вече не се прави, защото тежестта се изменя по този начин и натоварването на шасито и гумите се обърква, което не е маловажно.
То е ясно, че вече съм объркана и ще ги гледам пак количките, а и имаме доста време да се чудим. Но определено и двете колички ми харесаха.

# 651
Enzo Evo е 850 колекция 2012г (860 колекция 2013) 2в1, ако добавиш и коша за кола с адаптерите около 1020

Количката си заслужава - ние сме с нея и вече сме с летния кош. Много съм доволна от избора си - проходима, лесна за бутане. Колкото до въртенето на коша - на мен не ми е липсвало, но има майки за които е важно изискване (друг е въпроса колко време използват тази опция). Шанса да въртиш коша с детето по време на разходка за мен клони към нула, освен ако не се супер оптимист.

Колкото до Лупото - страхотна е също и аз се колебаех за нея и още я харесвам. Въпрос на лично усещане. Според мен на място в магазина ще можеш да вземеш решение. Енцото има опция за регулиране на твърдостта на амортисьорите - това е добре ако ще я ползваш на различни терени.

Коша за новородено на Enzo Evo също има отвори за проветрение.

Успех в избора  newsm10

# 652
Рони, благодаря  Hug
Постовете ти, които прочетох назад ми бяха доста полезни.
А летния кош има ли отвори за проветрение.
Аз изрично казах в магазина, че искам количка 2 в 1. Не знам какво ме е разбрала продавачката, но явно ми е казала цената + коша за кола. Но такъв ще ни дадат и не държа да го монтирам на шасито.
Разликата в модел 2012 и 2013 голяма ли е.

Crazy

# 653
Колкото до сенника на седящия кош двете с Лупото са доста близки и не са решени както коша за новородено, но и там нещата са различни

Колкото до разликата с новата колекция - не зная точно, но ми се струва повече дизайн и цветове. Аз имам 2012 г и си я харесвам. Новата също е готина - зависи какви цветове харесваш. До колкото помня  имаше по-съществена разлика с 2011г (аз тогава избирах) та спечелих подобрена степенка за крачетата и изчистен фейс на рамата и матраче за седалката...

# 654
Не харесвам цветовете за колекция 2013. Харесала съм сиво със зелено и синята ( поне за сега сме момче), но те са от колекция 2012. Дали може да ми поръчат тези желани цветове в представителните магазини или поръчват само от колекция 2013. А ако излезе, че е момиченце, не виждам подходящ цвят, а количката много ми харесва.
Имате ли представа кога пускат новата колекция. Аз мога до октомври , началото на ноември, да чакам с покупката.

# 655
ходих в магазина, много ми хареса Ево Енцо... нооо продавачката ми каза че не може да се обръща посоката на лятната количка newsm78 не мога да преценя това съществено ли е, и другото че няма особено избор на цветове- за момче можем да изберем между кафяво и черно... няма синичко за съжаление

# 656
Tonichka червената със сиво не ти ли харесва от 2012,идеална е за момиче,а за момче черната е супер.А между другото една приятелка си поръча златната от новата колекция,даже пристигна миналата седмица.Сега чакам да роди,че да и се нарадвам на количката.

# 657
Asta в старата колекция  я има в син цвят.

# 658
ами не знам, продавачката ми каза че това са наличните варианти. черната ми хареса също, въпреки че съм против черно на количка. ще поразмисля и ще разпитам познати за това въртене на посоката- нямам опит и не мога да преценя голям минус  ли е. иначе дизайна много ми допадна

# 659
  • София
В момента се предлагат тези цветове: http://xn--h1aaebdr9d.com/2013/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8%D0 … -evo-espiro-2013/

Общи условия

Активация на акаунт