Детска количка "ESPIRO"?????

• 94 970
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Аста аз имам Вектор Про,седящия кош е с възможност за монтиране и в обратната посока,също с предни и задни помпащи гуми,има и цветове.Разгледай я ако искаш.Ако не съм доволна,няма да ти я препоръчам.

# 661
аз отидох да гледам точно Вектор про, обаче ми се струва доста по ниска, а ние сме големи хора , продавачката и тя като ни видя веднага каза че е по добре за нас енцото Simple Smile

# 662
Черна количка няма да си купя. Червената със сиво ми харесва най-много и се чудя защо да не става и за момче  Rolling Eyes
Елица, я дай отзиви за златното. На снимката е ужасно, но на живо може да е съвсем друго.
Но определено от колекция 2012 има по- хубави цветове.
Братовчедка ми днес се е сдобила с черната Енцо. Ще чуя отзиви и от нея, но Септември  Mr. Green

# 663
  • Някъде там край морето
Много ми допадат новите цветове Simple Smile
Тоничка и аз съм на същото мнение за черната, защото ми се струва, че ще се нагрява много през лятото. Иначе изглежда супер. Също така ме бяха посъветвали да не си взимам ярък цвят, защото привличал насекомите, но с това не съм много съгласна.

# 664
Tonichka златната количка я видях през кашона,извадиха я за малко,миналата седмица я получи.Още не е родила,за това пиша,че нямам търпение да я видя с количката и бебето по живо-по здраво.
На мен лично черното ми допада много,коша ми за новородено е циклама с черно,а седящия отвън е изцяло черен,вътре е циклама.Ако имах момче щях да си поръчам черното енцо.

# 665
Здравейте, някоя от вас може ли да сподели информация за летните колички на Еспиро? Харесала съм си Авант, заради огромния сенник, или Vayo, но при нас в магазините на живо може да се види само Active (която май е сред най-тежките им летни колички и най-нисък клас, според цената).

# 666
Titolino то при летните колички тежки няма,всички са 8-8,5-9кг.Всичките им модели са хубаво изпипани,марката си е Еспиро - нисък клас няма.Ако искаш погледни и Magic,малко по-различен дизайн,грабва окото от пръв поглед.Но и трите колички,които си харесала са с амортисори на всички колела.

# 667
В сравнение с Pliko Mini, CAM Micro Air или Chicco Liteway, които са по 6.5-7 килограма, 2 килограма отгоре са си бая Sad Така се прецаках с комбинираната количка, сега ми се иска да съм наясно какво вземам и какви са минусите.

Сега разговарях със Слънчице и уж потвърдиха, че килограмите, които са на сайта, са реални - на количките с всички включени аксесоари. А теглото по каталозите било с опаковката  newsm78 Как ми се иска да им вярвам Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 юли 2013, 18:28 от titolino

# 668
Ами те са малко по-компетентни от нас и би трябвало да казват истината,че като се изгуби доверие....

# 669
Ами те са малко по-компетентни от нас и би трябвало да казват истината,че като се изгуби доверие....
И аз така се надявах, но за комбинираната количка (не Еспиро) вместо 12,5 кг. както ме уверяваха и твърдяха едни други компетентни продавачи в един друг магазин и както пишеше на сайта им се оказа, че е 15 килограма. Та си имам едно на ум и се чудех дали сега да не отида на място, с домашното кантарче, да си гушна количката и да се претеглим заедно да видя колко ще съм натежала с нея Simple Smile Ако килограмите са реални, я вземам, ако не - дим да ме няма към друг магазин и модел  Joy

# 670
Каня се от много време да споделя мнение за Еспиро Вектор Про, което закупих 2012та. Тогава се колебаех между нея и един модел на Jane. Моята е Комбинирана с "зимен" кош - червен и "летен" - червено с черно.
Вече сме на 1,4 години, по-едри сме от повечето връстници и сме доволни.
Големите гуми и тежината й са предимство, ако ползваш количката за дълги разходки по места с дупки. Много е маневрена - това й е голямо предимство също. Тежината й не е удобна, ако по-често ползваш кола и да я събираш,разтваряш често, предполагам. Но съдейки по колички на познати, когато детето стане с тегло 6-7-8 кг, дали количката ти е 10 или 13 няма значение. Все не е добра идея да вдигаш. Но когато една количка е маневрена не се й налага. Със сравнително лек натиск на дръжката се вдига бързо по големите бордюри.  Лятното кошче има опция за повдигане на гръбчето. Поне аз не открих полза от него, даже по-скоро, когато го ползвах при по-голяма вибрация детето се свлича надолу. Вътрешната материя на зимно кошче е памучна и на места леко ми се заваля - ама бял кахър. Още първия месец нашето кърмаче качи- 1,700 кг и така си растяхме с бърз темп и на височина, кошчето беше много широчко.. В 5ти месец бяхме вече в зимното, като първите 2 месеца почти бе обърнато към мен. Детето си гледа и околните неща и майка си. Зимният кош съм го прала цялостно от - до. В банята с гъба и веро, изпира се чудесно. Покривалото за зимния кош за крачета, малко не стои стабилно, не знам дали защото още бяхме малки през студените месеци или принципно. Летният също има покривалце, а също има дъждобран ставащ и за двата коша. Комарникът го ползвах на зимния кош миналото лято като го водихме по пътешествия. не съм пробвала става ли за летния. Аз автомобил почти не използвам и на ден вървим поне по 3 часа с количката, понякога по 5. Пазарувам с нея, кошът е голям и дълбок, не изпадат половината ти неща. Имам за сравнение около мен същото Jane, което тогава се колебаехме дали да вземем. разбира се то е и до поддържане и начин на експлотация, но определено е в по-лошо състояние от моята, на която, честно казано й спирам тока!
И за да не стане съвсем като реклама, един нит ми се счупи, може и аз да съм виновна, защото в началото ме беше страх да ползвам надолнищата на подлезите и редовно слизах по стълбите. Беше в гаранция и ми го оправиха бързо. Веднъж спуках и гума, но на вулканизатора ми я направиха .Леко се е протрило светлооразителната материя към крачетата . иначе съм много доволна,това е. дано да е в помощ.

# 671
Ininna и аз съм с Вектор про,ех отскоро,но не си я заменям за никоя друга.Много обикалях,много други колички си бях избрала,но и много недостатъци видях - лошо окачване на кошовете,твърди дамаски,колела завиващи тромаво,по-тежки и мн.др.,но като видях Еспирото колебах се между Енцо Ево и Вектор Про,но първата беше много голяма за мене.Също като тебе аз също и спирам тока,и от килограмите не се оплаквам.Сгъва я съпругът ми за нула време и казва,че е удобна за сгъване-имало си чалъм.А за тежината-пак казвам-има много по-тежки колички.Памучната материя на коша за новородено е желателно,дори задължително-това беше едно от исканията ми,понеже големият ми син е с алергия и ме е страх и за малката.
С риск да стана банална - и аз съм доволна от количката си,а покрай моята още две приятеки си купиха на Еспиро колички -засега!

# 672
В магазина не огледах Вектор Про, защото мострата ме отблъсна, тъй като беше изложена в кофти цикламено, което не ми хареса. Но сега ме накарахте да се загледам и в нета изглежда много добре. Това не ми харесва, че е черна от вън, но пак има някакъв цвят. А тясна ли е? Енцо Ево поне е доста широка, а това е едно от изискванията ми. Също и стапенката за крачетата. Не искам да му висят свободно...

# 673
Освен в м-н Слънчице, има ли ги на друго място Еспирото? Днес мернах един магазин срещу мол Сердика с реклама, но понеже не ми е много близо питам дали да се разхождам до там?

# 674
  • София
Точно срещу мол Сердика е фирмения магазин на Еспиро!

Общи условия

Активация на акаунт