Детска количка "ESPIRO"?????

• 94 958
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Бубу, знаеш ли дали са докарали всички цветове? А други моделчета има ли намалени? Благодаря за информацията.

# 691
За Атлантика за други цветове не съм питала, тъй като се бях вече отказала от него. Няма намалени други модели, само за помпите на Мутела разбрах, че и те са в промоция.
Иначе ми обясни, че който цвят искаш-даваш капаро 20% и до 1 месец пристига от Полша, ако го няма в склада, но това предполагам го знаеш..
За новото Енцо каза, че има всички цветове на склад, за старото-налични има само черното и лилавото, но и това май го срещнах като инфо по-нагоре.

# 692
А някой знае ли магазинът срещу МОЛ Сердика дали работи в неделя и до колко часа?

# 693
Струва ми се, че работи. До колко може да попиташ:

ESPIRO – бул. Ситняково №35 (срещу МОЛ Сердика), тел: 02 843 54 54

# 694
Благодаря ти Рони. Ако се сетя нещо ще питам. Трябва да я огледам пак добре в магазина  Simple Smile
Много се чудя обаче с какво Енцо Евото превъзхожда Лупо...
Тоничка бях писала и по-назад - и двете колички са хубави,май на Лупото седящия кош се въртеше,попитай пак.

# 695
Еличка, да. Това за кошовете е така. Аз бях решила, че искам да се върти коша, след това се разубедих, заради Енцото. И вчера питам една позната с малчуган на 3г. какво да гледам в количката, според нея. И тя "Задължително летния коша да се върти"  Shocked Малкия и плачел, като го возела на пред, искал да я гледа. И тотално изпаднах в шок  Crazy
Иначе аз и двете колички ги харесвам много, но май на Енцото няма цвят, който да ме грабне. Не че Лупото има, но все пак синьото ми допада... до някъде.
На 10-ти съм на ФМ да ни потвърдят пола и вече ще знам със сигурност количка за момче ли търся. За сега е така.
На снимката златното от новата колекция на Енцото не ми харесва, но е добро като идея и на живо може да е хубаво. За това чакам отзиви и за този цвят  Peace

Аз иначе си гледам и други колички из нета... ми няма. Явно тези два модела са ме грабнали и на всички други не ми харесва по нещо Simple Smile

# 696
Абе в тоя ред на мисли, какво е това златно на Енцото, аз вчера като гледах-то е мляко с какао по-скоро  Laughing Иначе и мен цветовете не ме впечатляват и за сега сме се спряли на червено или лилаво/с момченце сме по прогнози Simple Smile/

За въртенето на седалката-това на твоята приятелка според мен е строго индивидуално. Както се казва в такива случаи-нас като са ни гледали все са ни въртяли  Laughing
Аз също гледам едно от нещата да е въртящата се седалка, но при положение, че на Енцото гръбчето на новороденото се повдига, реших че в случая може да се пренебрегне това за седалката. А и много ми допадна идеята да сгъвам количката със седалката, не да я разглобявам всеки път. bowuu
Иначе точно това ме отказа от Атлантика-нито гръбчето на коша се повдига, нито седалката се върти-но само това-ако на някой не му пречи е страхотен избор!

# 697
Привет на всички! Тъй като наскоро открих темата, успях да прочета последните страници. Аз си харесах Атлантика (то всички Еспиро ми харесват, но това е друга тема  Mr. Green). Малко ме е срам, но да попитам... яко има някоя мама, която има такава количка е решила до месец- два да я продава ще се радвам да ми пише  Embarassed Или ако знаете друг сайт с актуални обяви освен продавалник ще ви бъда много благодарна ако споделите   bouquet

# 698
Мушмуроче Атлантика разбрах,че е на много добра цена в момента - 499лв.

# 699
elica79 мерси, сега и аз видях. За сега обаче ще се оглеждам за втора употреба, защото разходите около едно дете са си много, пък аз сега съм студентка и завършвам и всичко е на главата на таткото  Cry

# 700
  • София
В продавалника имаше  добри оферти. И аз  ги загледах даже...Ти какъв бюджет си определила? Защо да те е срам, няма нищо срамно в това.

# 701
Ами срам ме е, защото темата не е - продавам си количката  Mr. Green А в продавалника си харесах 1-2, но още разглеждам. Има доста лилави , но понеже чакаме момченце, таткото категорично ги отхвърли  Rolling Eyes За бюджета- 350 (ако е 3 в 1 т.е. със столчето за кола- което ми изглежда голямо удобство, да са на една марка и да си го ползваш на рамката) или 300 ако е без. Естествено искаше ми се нова, но този път няма да ме огрее, какво да се прави  smile3518

# 702
  • Sofia
Спринт-ът е намален на 380 лв. в момента.
http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=61&pro … 9e5dd017d0e7af5e1
Супер е офертата

# 703
Мушмуроче разгледай  и Спринта,количката не е лоша,а цената е идеална за хора с ограничен бюджет.По-добре ще е от това да търсиш употребявана.

# 704
  • София
Много сме го обсъждали тоя въпрос. И аз бях в чуденка. Повечето мами твърдят, че е по-добре да се вземе употребявана количка, но по-висок клас...Но специално Спринта наистина е добър избор.

Общи условия

Активация на акаунт