Детска количка "ESPIRO"?????

• 94 963
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Бубу там е фирмения им магазин.
Тоничка точно цикламата е моята,мен ме кефи много,а и в комбинация с черно е просто уникална-за мене.В черно отвън е седящия кош,а коша за новородено е примерно циклама с малко черно,един бордюр отдолу на коша.Наистина Енцото е по-широка от Вектор Про.

# 676
Ето цветът на моята http://www.aprohirdetesingyen.hu/hirdetesek/ads_new_xml2/129/129 … 3_01350126669.jpg
Забравих да кажа, че има супер дълбок сенник! За памучното, чудесно и похвално, така или иначе не съм слагала малкия директно, а върху пелена, но има какво да се желае върху качеството на материята. Това имах предвид.
Сега разгледах в нета тези Ензо... виждам че имат няколко санта разлика, но също така, че въобще цялостната конструкция е различна. Определено Вектор про не е тясна и малка количка. Даже, вчера се замислих, че за по-ниски и малки  майчета не знам дали би била удобна. Иначе тя отвън е черна, но отвътре е друг цвят-червен и някак си няма усещането за черна количка.  Ние сме  10 кг и 85 см. До колкото виждам детето се чувства много комфортно.

# 677
Ние сме с Вектор Про - синя. Още ползваме коша за новородени - толкова му е удобен, че през деня, а понякога и нощем спи там. Като го преместя в креватчето и започва да мрънка, а в количката е ОК. Вече взе да му става къса, че растем на дължина, и не знам как ще се приспиваме като сменя коша:)
Доволна съм от това, че е удобна за бебето, с големи, меки гуми да не му друса много по разбитите тротоари, маневрена е. Не ми харесва, че има една пръчка, която минава над багажника и не мога да сложа една голяма торба с покупки например, а трябва все да ги пререждам и подреждам. Друг недостатък за мен, е че платът, който е от вън няма как да се свали и изпере, а вече има петна. Иначе дюшечето и вътрешната подплата се перат.

# 678
Ние сме с Вектор Про - синя. ..... Друг недостатък за мен, е че платът, който е от вън няма как да се свали и изпере, а вече има петна. Иначе дюшечето и вътрешната подплата се перат.

Еленка, с топла вода и течен перилен препарат разреден и гъба я измих цялата в банята за една нощ и изсъхна.

# 679
Охо, още утре ще се пробва! Мерси! Аз имах подобна идея, но се развали времето и се притесних, че бавно ще съхне  Simple Smile

# 680
Здравейте , днес ни беше първата разходка с Лупото  Simple Smile Принципно съм много доволна от количката, лесно се бута и повдига и за неравните улици по нашия квартал се държа перфектно само намерих един недостатък . Сега сме с коша за новородено и самия сенник е малко малък така че като се обърне слънцето пече на бебка . Мисля че ще ни трябва чадърче или някакъв допълнителен сенник. Ако някои е имал същия проблем и го е разрешил ще съм благодарна да ме насочи

# 681
Можеш да наметнеш тензухена пелена или по-тънък шал на сенника.

# 682
Елица, прощавай  Blush . Важното е да си я харесваш. Може би на седалката цикламеното изглежда по добре, аз видях само коша за новородено. Надявам се, че не съм те обидила  Hug

Мариса, ще следя впечатленията ти за Лупото, защото не съм се отказала от нея  Peace Надявам се да споделяш.

Това, което ме притеснява за Вектор Про е че Еленка казва, че на четиримесечния Алекс е окъсяла. Пък ние най- вероятно ще използваме активно коша за новородено, тъй като живот и здраве ще сме зимно бебе ( Ноември)

Ако има още впечатления от използващите вече Енцо Ево споделете  Simple Smile

# 683
Тоничка изобщо не съм се обидила,не се притеснявай,всеки има различен вкус.
Значи наистина Енцото е по-широка и малко по-дълга от Вектор Про,но с 4см на дължина,едва ли е от голямо значение,но и двете колички са хубави,включително и Лупото.
Еленка за мен багажника е идеален-семпъл,а не като пазарска торба.

# 684

Това, което ме притеснява за Вектор Про е че Еленка казва, че на четиримесечния Алекс е окъсяла. Пък ние най- вероятно ще използваме активно коша за новородено, тъй като живот и здраве ще сме зимно бебе ( Ноември)
[/quote]

Не се притеснявай за това. Алекс много шава в количката, смъква се надолу и затова от време на време си качва краката на рамката, но със сигурност ще изкара до 6 месец. Освен това расте много на дължина - на едната консултация беше 57см, а на следващата 65см. Ще го правим баскетболист  Laughing

# 685
Здравейте , днес ни беше първата разходка с Лупото  Simple Smile Принципно съм много доволна от количката, лесно се бута и повдига и за неравните улици по нашия квартал се държа перфектно само намерих един недостатък . Сега сме с коша за новородено и самия сенник е малко малък така че като се обърне слънцето пече на бебка . Мисля че ще ни трябва чадърче или някакъв допълнителен сенник. Ако някои е имал същия проблем и го е разрешил ще съм благодарна да ме насочи
Аз слагах тънка пелена,друг вариант е да си поръчаш сенник.
Аз се отказах,защото вече ползваме летния кош,а той е с дълбок сенник.

# 686

Ако има още впечатления от използващите вече Енцо Ево споделете  Simple Smile

Аз я ползвам 8-9 месеца вече и съм повече от доволна от избора си. Много проходима, маневрена, с регулируеми амортисьори и големи кошове.
За недостатъци трудно се сещам - някои държат на въртенето на седящия кош - Енцо гледа само напред, така че евентуално това, но пък аз не съм имала нужда от това - детето, когато седне вече иска да опознае света и да си зяпа напред...
Голям багажник, подвижно лятно матраче - лесно спасяваме положението, когато се изцапа и сме навън - просто го обръщам от другата страна.  И чантата и е страхотна.
Безотказна е просто.

Ако имаш конкретни въпроси съм насреща  newsm10

Докато пиша вижте какво открих за интересуващите се от Атлантик

http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=95&products_id=474

499 си е страхотна цена за Atlantic

# 687
Благодаря ти Рони. Ако се сетя нещо ще питам. Трябва да я огледам пак добре в магазина  Simple Smile
Много се чудя обаче с какво Енцо Евото превъзхожда Лупо...

# 688
  • София
Рони, благодаря! А знаеш ли дали в магазина е намален АТлантика?

# 689
Здравейте, много сте изписали-едва си намерих къде ми беше питането, но да благодаря!

veseto87 , Сега се връщам от магазина срещу сердика-намалението вече е в сила /за Атлантика/.
Ние вече се спряхме на количка, след няколкоседмично обикаляне и това е Енцотооооо  Hug
Tonichka , Разгледах и Лупо-то, защото не му бях обръщала внимание - много ми харесва и то - това, което наклони везните към Енцото са по-твърдите амортисьори. Ще са ми интересни и другите мнения да чуя Peace

Общи условия

Активация на акаунт