Детска количка "ESPIRO"?????

• 94 946
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
И аз съм на мнение, че относно цветовете всичко е въпрос на индивидуално усещане и няма място за съвет.

Колкото до това, че ще бъдеш различна (не знам колко ти е важно), но няма как да стане с тази промоция, защото това е зеленото от колекция 2012 година и по улиците има много такива колички вече.

# 721
Вчера ходихме до магазина уж да си вземем само някои неща за родилното и какво да видим, червеното енцо сложено на пиедестала и мойта половинка се произнесе "Веднага ми опаковайте тази количка" Laughing и така доста рано, но вече си имаме количкаааа  Heart Eyes  Ии като стана въпрос за цветове-ние сме с мъжле и вече срещнахме два учудени погледа за червеното - и на продавачката, и после свекито  Simple Smile но пък на нас мн си ни харесва-исках светъл и ярък цвят и този беше единствен такъв от предлаганите. Не мисля, че има пък чак толкова голямо значение, важно е човечето вътре Heart Eyes

# 722
Бубу, честита ви червена Енцо Ево. И аз го бях харесала за момченцето ни, което чакаме, но ММ каза" червеееноо... абсурд" и така.
Днес го водих и него да види Лупо и Енцо Ево и едни други Bexa B4. На Лупо му хареса синия цвят, но се лепна за Енцо Ево- нооо в черно. А за мен това е "чеернооо... абсурд".
Та така. Ще търся тези цветове. Но това не е всичко. Те са от старата колекция цветове и май са с неопренови дръжки и ще се наложи да ми я претапицират, защото искам кожена Crazy
Та искам да питам, някой знае ли дали могат да ми поръчат в магазина от старите цветове ( 2012) или да търся из нета.

# 723
Благодаря че ме насочихте към Джъмбо взехме си идеална количка за 30 лв оранжева със сенник. Супер е за лятото и се побира в багажника на колата.  Whistling

# 724
И аз съм на мнение, че относно цветовете всичко е въпрос на индивидуално усещане и няма място за съвет.

Колкото до това, че ще бъдеш различна (не знам колко ти е важно), но няма как да стане с тази промоция, защото това е зеленото от колекция 2012 година и по улиците има много такива колички вече.
И аз това исках да кажа,че навсякъде е пълно със зелен Атлантик,а сив не съм срещала много,но въпрос на вкус.Съвет не давам,просто си изказвам мнението!!!!

# 725
  • София
И къде точно има Атлантик зелено и сиво като още не е внасян в България?

# 726
Искам да кажа, че вече се бутат Атлантици зелени от колекция 2012, а не за 2013  (явно вече са продадени 2012 зелените, а се чакат да дойдат 2013)

# 727
  • София
Точно това казвам и аз. Нямат нищо общо. Едното е зелено с много светла резеда, почти жълт, а другото зелено със сиво.

# 728
Tonichka благодаря  Hug От старите цветове 99% си мисля, че не могат да се поръчват.

Момичета, не спорете за нюансите на зеленото, моля ви се   bouquet
Количките са си страхотни и всеки ще си купи такава каквато си хареса така или иначе Hug

# 729
И на мен ми е странно да възникват спорове за цветове, че и за модели. Всеки си има вкус. Моите цветове, които искам ги е разпознало като реклама. Става въпрос за старите цветове синьо със сиво и сиво със зелено. Те са от колекция 2012. Утре ще звъня в магазина да питам как стои въпроса за поръчката. И аз съм почти сигурна, че няма да има възможност да ми я поръчат и май ще я търся в нета

# 730
  • Пловидв
Здр. Съжалявам че пиша тук ,но продавам количка Еспиро Вектор Синя... Ако някои има интерес да ми пише... Цената ще я договорим....

http://www.bebe-best.com/espiro-detska-kolitchka-vector-col-05-blue-p-30904.html

# 731
Да си задам въпроса и тук: Enzo Evo има една част на сенника, на която липсва плат. Това дали създава проблем. Блести ли слънце в главата на детето.

Аз звънях в магазина на Еспиро. Няма шанс да ми доставят сиво със зелено или синя, тъй като цветовете от 2012 са изчерпани в склада в Полша. Сега остава да я търся по други сайтове ако я има някъде останала. И да видя Тако-то.

Ако някой го интересува, имат получени Спринт, но Атлантик не са дошли и нямат идея кога ще ги получат. Казаха само- "поръчани са, но не дойдоха с този курс"

# 732
Ще си позволя да копирам отговора, който ти дадох в темата "Бебешката количка...", защото може да е важен и за други:

"Не, няма проблем с това, не се притеснявай, има някакво покритие на прозрачната част, която и не пропуска светлината, така както те притеснява (аз също имах притеснения от това, но всичко е ОК)

Пак да кажа: голям плюс е възможността за регулиране твърдостта на амортисьорите -така според терена можеш да я правиш по-проходима или по- маневрена и не е нужно да се чудиш твърд или мек амортисьор е по-добре.

Успех в избора!"

Сега поглеждам, че сме стигнали 50-та страница и може би е време да пуснем тема втора. Мисля, че правото се пада на Slimss, но дали тя желае ...  newsm78

# 733
Рони изпревари ме,и аз се чудех дали Slimss ще иска да пусне втора тема.Ако няма възможност може да го направим ние,или ти или аз-все пак и двете бутаме Еспиро.

# 734
нека все пак изчакаме Slimss, може пък да ни зарадва с вече подготвена тема  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт