Детска количка "ESPIRO"?????

• 94 763
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
RoniBonboni, благодаря ти.
Явно няма наистина. Но аз понеже гледах описанието от тук http://www.bebe-best.com/espiro-detska-kolitchka-vector-col-04-g … rown-p-30903.html. Очевидно са дали са грешна информация.

"Кош за новородено
- регулиране на височината на гръбчето - 2 позиции"

# 256
Здрасти
Имам въпрос към мамите, които вече ползват ESPIRO.
Помпащите гуми очевидно са голямо предимство, но не се ли пукат често и какво правите когато това стане?
С жена ми много харесахме сивият Atlantic, но това с гумите ни притеснява.

# 257
Здравей svetliooo, аз имам Atlantic вече от 4 месеца и проблем с гумите до сега сме нямали, на мен честно казано ми се вижда трудно да се спукат, но ако стане в рамките на 1 година предполагам че гаранцията ги покрива, ако пък се случи след това и аз не знам как ще процедираме  Simple Smile дано не стават такива работи Simple Smile

# 258
Атлантика, който подарих преди повече от половин година няма подобни проблеми.

Причината, поради която реших да се насоча към помпащи гуми, когато го избрах, е факта че преди 7-8 години аз самата бутах количка с помпащи гуми е, не Атлантик и не Еспиро  Wink , но пак полска. За две години ползване не само, че не съм пукала гума, но дори не ми се е налагало да ги помпам.

Е, не че е изключено да се спука гума - но предполагам, че вероятността е 1 на 1000 или нещо такова.
Човек когато си купува колело не се пита дали ще спука гума... това просто не е съществен проблем според мен

# 259
Момичета, имаме количка и столче за кола Бейби Дизайн.
Въпроса ми е към тези, които ползват такова столче за колата (не знам на Еспиро дали са подобни). Като пораснат бебетата, това горното на седалката и онова отдолу (дето изравнява за гръбчето на бебето) по смотано не мога да го обясня от това  ooooh! Тези двете махат ли се? Нещо ми се струва, че столчето ни омаля, а сме само на 4 месеца.

# 260
Онова долното триъгълното (предполагам, че е същото като това при коша за Атланик) - служи за изравняване на чупката в кръта и е предначено за новородени и мънички бебенца - някъде до около трети месец - след това гръбнакът е заякнал и не е нужно. Във вашия случай мисля, че можеш да го махаш смело, а когато пецениш - махаш и следващото, за да отвориш още място. Моят племенник отдавна е махнал и двете (е, не той де Laughing )

# 261
RoniBonboni благодаря за отговора. Мъжът ми искаше още днес да го махне, но аз не му дадох, после се замисли, че може би вече наистина няма нужда от това за изравняването. На следващото излизане ще го махна, че сме вече доста дълги  Party

# 262
  • София
Не знам дали говорите за възглавничката под дупето, но ако е тя и ние я махнахме на своя глава. Аз не знаех, че се сваля и тъкмо влизах да дам лош отзив за столчето  Mr. Green
 пс. с атлантик сме Simple Smile

# 263
RoniBonboni, благодаря ти.
Явно няма наистина. Но аз понеже гледах описанието от тук http://www.bebe-best.com/espiro-detska-kolitchka-vector-col-04-g … rown-p-30903.html. Очевидно са дали са грешна информация.

"Кош за новородено
- регулиране на височината на гръбчето - 2 позиции"
Инфото е грешно. Ние си купихме Вектор - няма позиции на гръбчето при коша за новородено. Иначе сме много доволни от всичко останало. Количката е страхотна  Peace

# 264
Момичета, разтрака ми се едното предно колело на количката /Еспиро Вектор/ - на една от разходките преди 3 дни. И сега като върви /или като го завъртя с ръка/ се чува едно дразнещо такова притракване като на пластмаса. С другото предно няма проблем. Понеже предните колела не се свалят, не виждам възможност как ще се смаже, ако е от това. Някой сблъсквал ли  се е с такъв проблем?

# 265
  • Някъде там
Момичета, разтрака ми се едното предно колело на количката /Еспиро Вектор/ - на една от разходките преди 3 дни. И сега като върви /или като го завъртя с ръка/ се чува едно дразнещо такова притракване като на пластмаса. С другото предно няма проблем. Понеже предните колела не се свалят, не виждам възможност как ще се смаже, ако е от това. Някой сблъсквал ли  се е с такъв проблем?

Ако е в гаранция по- добре им се обади  все пак си дала толкова пари!!! Успех

# 266
Свалят се и предните и задните колела. Ние така я купихме и мъжа ми ги сложи. Ако е в гаранция още, я занесете да я погледнат, не се мъчете сами. Ако не е - ги смъкнете, смажете ги и опитайте пак. Simple Smile

# 267
В гаранция е. В началото на годината я взехме, но реално до сега съм излязла 5-6 пъти с нея заради лошото време.

# 268
  • София
Ние сме с "Атлантик", излязохме скоро  с количката за 1-ви път и също скърцаше ( сякаш има не разопакован найлон).... Ще я поразгледаме пак тези дни на разходка, само да се пооправи времето. Дано не някакъв дефект Sad

# 269
Здравейте, искам да купя лятна количка за тримесечно бебе. Разглеждах онлайн магазините и харесах Espiro Metro. Изглежда приятно, в описанието пише, че има пълно легнало положение, чувал за крачетата и дъждобран, но досега не съм купувала количка и не мога да преценя евентуалните й недостатъци, особено без да съм я разгледала на живо. За съжаление в момента не мога да я намеря във варненските магазини. Някой ползвал ли я е, има ли отзиви за нея? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт