Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 115

• 37 461
  • 746
  •   1
Отговори
# 60

Целувките в Аси са неповторими.
Но любовта между Аси и Демир се усещаше винаги- не само при целувките!

Weary  Да не споменаваме и погледите, които и след двегодишно затишие, отново извадиха духът от лампата  Hug Hug

# 61

От първите серии ни омагьосаха Аси и Демир ,а чак в 15 оригинална серия е първата целувка , с всеки  поглед ,жест ни показаха своята любов и така ни омагьосаха че  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 62

От първите серии ни омагьосаха Аси и Демир ,а чак в 15 оригинална серия е първата целувка , с всеки  поглед ,жест ни показаха своята любов и така ни омагьосаха че  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

А, Свет, още в първата серия, като я извади от реката, й прави изкуствено дишане, което пак е някакъв вид целуване  hahaha hahaha

# 63
  • Разград

# 64

А, Свет, още в първата серия, като я извади от реката, й прави изкуствено дишане, което пак е някакъв вид целуване  hahaha hahaha

еееее това не се брои ( както казваше Саваш ), дали са правени дубли  newsm78 newsm78 ,защото всички знаем че удавянето на Мелек се оттигравало около 10 пъти  Joy Joy Joy Joy

Демир горкия остана без дъх ,не смееше да мигне  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 65

Аси много добре го беше измислила ,да скрие колието  Joy Joy Joy Joy

# 66
# 67
  • Разград

# 68
Другата седмица свършват и Пленителката и ЛиН - вече ще отправим поглед към новите им проекти. Въпреки критиките и към двата филма, аз мисля, че и Туба и Мурат изиграха много добре ролите си - критиките бяха основно към сценариите, но самото тяхно присъствие в тези проекти успя да задържи феновете  Hug Hug

# 69

Свет, ще лягаме ли вече, че пускаш това  Joy Joy

# 70
Кате за какво лягане говориш  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes , а и да си легнем дали ще заспим  Joy Joy Joy

Другата седмица свършват и Пленителката и ЛиН - вече ще отправим поглед към новите им проекти. Въпреки критиките и към двата филма, аз мисля, че и Туба и Мурат изиграха много добре ролите си - критиките бяха основно към сценариите, но самото тяхно присъствие в тези проекти успя да задържи феновете  Hug Hug

newsm10  love001

Понеже за сега изчаквам да свърши ПС и го започвам и затова не мога да кажа нищо за Хасрет ,
а Мурат се раздаде на 100% и направи отново много хубав и интересен образа на Саваш Балдар , аз специално свикнах много отдавна с Нюргюл и съвсем спокойно си го гледам сериала за 3-ти път , ако човек се абстрахира и не прави сравнения с образа на Демир ,ми се струва че ще може да си го хареса  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes , е не чак като Аси   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 21:32 от Свет_ВАРНА

# 71
Как ще заспим след тези сцени, които сте напускали. Направо не се заспива. Joy Joy Joy Нещо друго може да ми дойде в главата, но в никакъв случай и да заспя. Embarassed

# 72
  • Разград

# 73
Как ще заспим след тези сцени, които сте напускали. Направо не се заспива. Joy Joy Joy Нещо друго може да ми дойде в главата, но в никакъв случай и да заспя. Embarassed

Сабина, то Свет започна със сладкия Демир, а пък сега докъде стигнахме  Joy Joy Това е едно от качествата на филма - като започнеш и не можеш да спреш  Joy Joy

# 74
Ако искате да ви държа будни мога да ви пусна и други моменти ,като тези newsm78

Общи условия

Активация на акаунт