Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 115

• 37 471
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Свет, любимите моменти от Аси са толкова много, че не можеш да ги пуснеш за една вечер  Peace, но поне можеш да започнеш Hug

# 76
  • Разград

# 77
Свет, любимите моменти от Аси са толкова много, че не можеш да ги пуснеш за една вечер  Peace, но поне можеш да започнеш Hug

Кате напълно си права  ,няма да ни стигне нощта  Peace Peace Peace

нещо бг.мамата ми прави отново проблеми ,не мога да публикувам  Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 22:03 от Свет_ВАРНА

# 78
# 79
  • Разград
Asi & Demir - Dvije duse

# 80
  • Пловдив
Ехе,аз докато се прибера и се записвам чак на 6 страница  ooooh!Ринка,много благодаря за невероятната тема,която си сътворила newsm51 newsm51 newsm51Да си я изпишем както и досега-с много настроение,позитивизъм и нестихваща любов към Туба и Мурат  bouquet

# 81
Момичета много съжалявам че ще ви оставям ,но нещо става с този форум ,надявам се утре пак ще сме в темичката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Asi & Demir - Anlamsiz firtina

На всички момичета пожелавам спокойна нощ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 82
# 83
Уф, на работа съм и от време на време мога да следя темата, ама нейсе. Като видях дъвките на Туба се сетих преди години, когато за пръв път моя син даде доста пари за подобни изпаднах в ужас, е после свикнах, сега на 21 години се облича по съвсем друг начин. Децата минават през различни етапи в своето развитие.

# 84
# 85
Добро утро!  Hug Тази сутрин кафето е от мен.

Събудих и Мурат за конпания.

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 06:37 от sabina66

# 86

За по смелите предлагам и сладичко и специално за Свет, защото зная, че килограмите не я безпокоят. smile3525

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 06:36 от sabina66

# 87
Добро утро мили момичета

С пожелание за един хубав слънчев уикенд за тези които ще си почиват , а за работещите успешен и лек ден   bouquet  bouquet

Събинче  Hug  Hug благодаря за ароматното топло кафенце   bouquet  bouquet ,
вземам си и от сладичкото ,това си ми е другата страст след Аси без която не мога  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Предлагам на всички които имат време докато си пият сутрешното кафе в прекрасната компания на Демир да се насладят докрай с една много хубава песен на Тони Димитрова - Чаша кафе

# 88
ДОБРО УТРО!
Пожелавам Ви хубав ден с много усмивки!

Прекрасно утро

# 89
Добро утро!  Hug Тази сутрин кафето е от мен.

Събудих и Мурат за конпания.

Благодаря за кафето!
В темата сме само жени наистина, но защо само Мурат каниш на кафе? Къде е Туба?

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 07:42 от stef-48

Общи условия

Активация на акаунт