Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 115

• 37 474
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Стеф Аси е била заета тази сутрин с малката си дъщеричка Асиа и затова закъсня за сутрешно си кафе , но вече всичко е наред и са заедно с Демир на разходка в морето

толкова са щастливи че са забравили за околните

# 91
най - слушания клип с моменти от Аси

STAY WITH ME _ GORAN KARAN

# 92
Стеф, нея като жена я оставих да поспи до по- късничко, има право да се поглези.

# 93

Аз простих на Туба ранното ставане,  вижте на кого кафе е направила нашата красавица.

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 08:52 от sabina66

# 94
Добро утро  newsm78

Туба от много години е социално ангажирана, което и прави чест  Peace, но се чудя на каменното лице  newsm78......добре че, се събра с нея за да и оказва подкрепа  ooooh! / чиста реклама си е това за него да ме прощават почитателките му, но просто евтиния популизъм не ми е присърце  #Cussing out/, но отчитам едно - Туба влияе благотворно на всички мъже !

Какво да кажа за НТВ  #Cussing out #Cussing out #Cussing out - по глупави хора от техния маркетингов отдел не съм виждала  ooooh!, изобщо не си дават сметка какъв сериал са купили и излъчили  Joy Joy, да вземат да ни четат от време на време, защото е явно че имат свободно време, след като виждаме резултатата от работата им ..........

# 95
Имо нова снимка от Монте Карло - отново на Туба, този път с майка си..............нещо не ми е ясно  newsm78 и каменнто лице и мама на едно място newsm78 ....... отново дежa вю за мен  Shocked Shocked - напомня ми една друга среща на Туба, мама и Толга Карачелик ............... ясно че, всички следваме определени модели на повеедние, но ми е странно.................

Eто поредните пръстени на Туба  Wink

# 96
 spam2 newsm50

Бурчинела сигурно е позеленяла след Монте Карло  Sick Sick Sick, защото къде що има страници из фейса и в турските форуми  Shocked Shocked Shocked е пълно с кичозни, по кичозни и най кичозни колажи за годишнината им от арабки  Joy Joy Joy

Как пък миналата година не беше същото??? Никой не спомена тази велика годишнина, но сега след Монте Карло се опитва да "заглуши и омаловажи" събитието  ooooh! ................
напрaзни усилия миличка, не хаби нерви че, ще остарееш и погрознееш още по бързо / приятелски съвет  Wink/, защото не можеш да напрaвиш нищo за да заличиш АСИ от живота на мъжа ти !

Демонстрация / не е за хора, със слаби нерви  Joy Joy Joy/ това е един от най приемливите, за ад не ви развалям уикенда  Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 10:12 от elma

# 97
Да си дойдем на думата  Wink

# 98

Това от снощната серия на ПС ли е?

# 99
 Здравейте  Hug
 Благодаря за новата тема   bouquet  bouquet  bouquet Все така бързо да ги изписваме и все с такива новини  Hug

Събирането на ПС сигурно е било много весело. Дано има някое клипче както това за Аси  Peace Но и да има те сигурно ще го пуснат като излъчат и последния епизод.
 Връщам се сега да ви чета на спокойствие и по-задълбочено  Laughing

# 100
Здравейте!  Hug
Едва сега мога да се насладя както на хубавото кафе, Сабина  Hug, така и на клипчетата , Свет, Стеф, Hug
Дидиса, и аз мисля, че едва след излъчването на последния епизод на Пленителката ще имаме повече инфо за прощалното парти!

# 101
# 102
И едно ново клипче

Asi ( Moments )

# 103
Здравейте,момичета!
Много е тихичко в темата днес.Почивате ли?
Една порция романтика за Вас:

.

bouquet  bouquet  bouquet

# 104
Голяма затишие ............

Общи условия

Активация на акаунт