Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 115

• 37 401
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Нашето момче втори в анкета

">#at=34[/video]

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 13:29 от elma

# 631
Загадката има развитие - Мурат вероятно няма да става таксиметрав шофьор през януари, в проект написан от сценаристите на ЕЗЕЛ  newsm78

Ezel'in senaristlerinden yeni dizi
Ezel'im senaristlerinden iddialı bir dizi daha geliyor.

Ezel'in senaristleri Kerem Deren ve Pınar Bulut yeni bir hikayeye başladıklarını açıkladılar. Ocak ayında yayına girecek olan Taksici adlı dizinin hikayesine birlikte kaleme alan ikilinin senaryoda ise yolları ayrılacak. Dizinin senaryosunu yazmaya Kerem Deren tek başına devam edecek. Taksici için daha önce Murat Yıldırım'a teklif götürüldüğü haberleri basında yer almıştı.

http://www.televizyongazetesi.com/ezelin-senaristlerinden-yeni-dizi_6_39385

# 632
# 633
Ето нагледно снощните ни терзания   Joy Joy Joy

сценаристката , която седи зад Мурат

госпожа Вuyukustun   с която минава по черевния килим

# 634
Ето и едно красиво, слънчево момиче, което ви поздравява с първият ден на лятото Hug

# 635
Някой вече са били на фитнес

# 636
Добро утро.
Не знам как се слага директно клипа,за това ще го постна по стария начин. Мелодията е от песента на един от любимите ми изпълнители  Heart Eyes
 http://www.dailymotion.com/video/xjf1h1_asi-2-sezona-1-dio-secon … tfilms#from=embed

Нов е. Взех го от хърватския форум.

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 09:06 от GalinaG24

# 637
Като гледам за н-ти път клипа от награждаването се убеждяавам,че те са си много близки-той не й подава ръка,той я грабва за ръката и я изтегля на подиума-а така може само между много близки хора

# 638
  • Пловдив
Я  да попитам аз като всички скочихте срещу присъствието на Онур на ч.килим,кому го търси там на Туба мамата Mr. GreenИ защо никй не се възмути, Crossing Armsа Онур реално  все пак е част  от Аси.Значи мерите с различни аршини,а сладуранки LaughingАма то като се замисля тя може да е помолена от Бурка ,за да не е сам Мурат Mr. Green hahaha

ПП Елма,много харесвам мъже в розово Embarassed Twisted Evilако може и блузката да му е  бледорозова,клоняща към лила Laughing Wink

# 639
Здравейте! Злати, за кафето  bouquet

Сутринта не можех да влизам в темата  Mr. Green Mr. Green

Елма, благодаря за новите снимки  newsm51

Най-логично е Туба и Мурат да седят в залата един до друг и се радвам, че са се възползвали от това си право  Peace Предполагам, че там не може всеки да седне къде да е, а предварително се знае на кое място ще бъдеш  Hug Въпреки всичко много се зарадвах на снимката  Laughing Laughing

# 640
Сигурно майка и изпълнява ролята на прес аташе.Само се чудя защо не пусни повече материал.

# 641
Злати, каменнто лице не е там като част от екипа на АСИ, / видя че, дори че, не е на мястото на Илгаз /,  аз още преди няколко дни коментирах това - какво правят и двамата там - мама и каменния???????? много пазачи, много нещо  Joy

п.п. и аз харесвам мъже в розово  Wink

Като гледам за н-ти път клипа от награждаването се убеждяавам,че те са си много близки-той не й подава ръка,той я грабва за ръката и я изтегля на подиума-а така може само между много близки хора

newsm10

Кате, по принцип си права, че не може всеки да седне където си иска, със сигурност ВИП гостите са били отделно, но при самите ВИП места се съмнявам че, е имало строго разпределение, защото се видя че, част от тях си водят и половинките .....и по тази логика защо не седи Туба до майка си???? Или защо се седят по двойки както минаха на черевния килим? Видя се, че сценаристката е на задния ред даже и Мерджан не се вижда  newsm78.............явно всеки е седнал в залата където е искал ............

# 642
Оф, толкова много хора с фотоапарати там / сценаристката, майката на Туба и..... знам ли още кой  ooooh!  и само две снимки  #Cussing out, явно си ги пазят за личния албум  Joy/
дано се появат още, защото е сигурно че има  Praynig Praynig Praynig

# 643
Добро утро.
Не знам как се слага директно клипа,за това ще го постна по стария начин. Мелодията е от песента на един от любимите ми изпълнители  Heart Eyes
 http://www.dailymotion.com/video/xjf1h1_asi-2-sezona-1-dio-secon … tfilms#from=embed

Нов е. Взех го от хърватския форум.

Браво Галя, страхотен е клипа  Peace а музиката......

# 644
Eто го Мурат с най-най

Мили боже, тая жена изтрещя съвсем  Shocked каква е тази рокля   ooooh!

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 11:59 от elma

Общи условия

Активация на акаунт