Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 115

• 37 407
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • Разград

# 616
Eто я и сценаристката

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 22:41 от elma

# 617
Мурат и Туба - Казах, че те обичам

http://www.vbox7.com/play:da0e7e62

# 618
Вече съм спокойна и мога да лягам  Joy Joy Joy, и да сънувам розови сънища - Туба и Мурат един до друг и още по важното за мен - мама Хандан и Мурат първи дружки  Shocked Shocked Shocked, е това вече не съм го и предполагала че е възможно  Shocked

# 619
  • Разград

# 620

Стеф , страхотен клип  newsm10 smile3501  love001

# 621
 Shocked  Shocked  Shocked
Не знам за пресата утре ама аз съм ШОК ШОК ШОК .Вълнувам се както вечерта когато излязоха заедно на подиума.Туба и Мурат седят през цялата церемония един до друг в залата. Мурат минава по червения килим с майката на Туба че дори си и споделя с нея и и се оплаква. Мурат е сам в МК. Аз малко от зад на пред ама мисълта ми тече по бързо от писането в момента.
 Ох стана ми мъчно за Бубето,като жена честно  Sad Не бих искала да съм на нейно място въпреки че си го заслужава.
 Започвам все повече да си вярвам на първоначалното ми мнение. Мурат не е нито мъж под чехъл нито лаком за пари и слава. От дълг към нея е решил да сключи споразумение с нея. Да се оженят фиктивно за няколко определени години. 2-3-5 и после уж несходство в характерите и айде чао. През това време двамата с Туба са станали толкова търсени че татко Терзи и да не ще всички ще се избиват да ги канят на участия. А бубето се е надявала че за този период ще го накара да се влюби в нея безумно  Crazy и накрая той сам да пожелае да остареят заедно.
 Това е моята версия.
 А като гледам Туба и Онур амии... с моята приятелка като ходим на разходка в парка се държим под ръка...

# 622
  • Разград

# 623
След финалната сцена от "Езел" реших,че тази вечер нищо не може да ме  Shocked Shocked Shocked повече от колкото вече съм, а то какво стана....влизам в темата и тук работата е направо #Crazy #Crazy....Мурат и Туба един друг, Мурат се обяснява на майката на Туба, а тя само за ръка не го е хванала,за да го успокоява Rolling Eyes

Оф,много ми дойде за тази вечер...оставям разсъжденията за утре,че ще взема да спретна един сценарий тип "Езел" Mr. Green

Елма,за снимките, Hug Hug Hug  bouquet

Лека вечер Heart Eyes

# 624
  • Разград

# 625
  • Разград

# 626
  • Разград
Demir - Black eyed Boy

# 627
  • Пловдив
добро утро прибрах се от работа и седнах да прегледам нашата любима тема , вие момичета сте сътворили чудесни неща Направо ми се зави свят от нашето момче то се кри 2 години и сега изведнъж като бомба със закъснител е дано най после настъпи някаква промяна и от непознати да вземат да си станат малко близки newsm78 Поздравления за момичетата сътворили прекрасните клипове и хубавите снимки  bouquet  bouquet  bouquet

# 628
  • Пловдив
Добро утро HugТази сутрин компа ми е наред и веднага бързам да сервирам кафето GrinningХайде,буйрум  bouquet

И едно фрешче вместо закусчица за диетичните Laughing

# 629
Добро утро  Hug

Злати, за фреша и кафето  newsm51

време е за новини

Туба и каменното лице били неразделни, дори минали ръка за ръка на червения килим в Монте Карло / турската преса съобщи новина  Joy Joy Joy, за нас вече е старина  ooooh!/

Gönülçelen' iki aşık kırmızı halıda el ele

atv'nin sevilen dizisi 'Gönülçelen'de rol aldıktan sonra ilişkileri aşka dönüşen Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak; son dönemlerde her yere birlikte gidiyor. Set dışında da birbirlerinden ayrılmayan aşıklar; geçen hafta da oyuncu Murat Yıldırım'la birlikte Monte Carlo'ya gitti.

HER YERDE BİRLİKTELER
Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım'ın; rol aldıkları 'Asi' dizisinin de yarıştığı 51'inci Monte Carlo Televizyon Festivali'ne katılmak için gittikleri gezide, onlara Onur Saylak da katıldı. Büyüküstün ve Saylak; kırmızı halıda el ele yürürken görüntülendi. Bu arada geçtiğimiz haftalarda Saylak; reklam filmi için Prag'a giden sevgilisine jest yapıp ona kilometrelerce öteden çiçek göndermişti.

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2011/06/21/gonulcelen-i … izi-halida-el-ele

http://www.televizyongazetesi.com/gonulcelen-iki-asik-kirmizi-ha … da-el-ele_6_39409

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 08:13 от elma

Общи условия

Активация на акаунт