Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 115

• 37 410
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Леле, един до друг в залата  Shocked Shocked Shocked, е това не го очаквах  Shocked Shocked Shocked

Дали няма да ни пускат по една снимка да седмица, за да ни изненадват по-дълго време!!

Стеф ,дори да е така пак ще сме благодарни ,защото започва да става все по интересно ,
 може би ще ни сервират по лъжичка интересните моменти  , иначе да не вземе някой да се гътне от радост ,за нас феновете се отнася това последното ,
защото надали за най най ще са радостни тези моменти  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Тъкмо вече сме изкоментирали всичко по предишните новини, ето нова изненада. Всъщност не мога да кажа, че съм изненадана, да бъдат един до друг е толкова нормално!

в техният случай си е направо чудо ,при положение че през тези две години се избягваха и не се срещаха дори и на награждавания  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 601
# 602

в техният случай си е направо чудо ,при положение че през тези две години се избягваха и не се срещаха дори и на награждавания  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Официално са се избягвали, но няма гаранция, че не са се виждали!

# 603

Официално са се избягвали, но няма гаранция, че не са се виждали!

smile3521 smile3521 smile3521 smile3505

# 604
Елма, това май наиистина е майката на Туба с Мурат.  Laughing
Второ БРАВО, тази вечер!!!

# 605
Привет дами неможах да се стърпя след новите снимки и реших да напиша няколко реда.Благодаря на всички които се грижите за нас които предпочитаме да четем без да пишем.На първата снимка добре че и Онур го няма а имам чувството че и затова  Туба е толкова усмихната.А на втората с дясната ръка си държи чантичката а това е подлакътника на стола на който е ръката на Онур.Дано побликувате и нови снимки.И аз като някои все си мисля че рано или късно ще имат общ проект.

Права си  Peace

# 606
УУУАУУУУ, туркините мислят че, наистина е майката на Туба .............  She might be Tuba's mom...

ха сега де???? Много близки мама и Мурат та чак той и се жалва, а тя го успокоява  Shocked Shocked Shocked

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 23:02 от elma

# 607
Елма, това май наиистина е майката на Туба с Мурат.  Laughing
Второ БРАВО, тази вечер!!!

Катя, всички са в шок  Shocked, аз качих снимките в турския форум и досага съм получила няколко лични от кого ли не, но определено всички пощуряха и се зарадваха много......

виж какво пишат под снимките: Tuba and Murat  at the end of saw a picture of  

# 608
  • Пловдив
Здравейте дами HugПри мен само проблеми-днес пък ми се развали служебния комп и чак сега влизам от къщи !А вие сте изписали света ooooh!Видях само последната снимка,направо да не повярваш,един до друг #Crazy #Crazy #CrazyНаправо виждам заглавие в пресата-Шок,шок,шок гледам и не вярвам на ушите си Joy Joy Joy JoyБез майтап,все намират начин да ни шашнат.Сега очаквам да изскочи снимка на която се целуват за поздрав newsm48Елма,Онурчо не дебил бе,той просто е сериозен мъж Mr. Green hahaha

# 609
Asi&Demir - Une Belle Histoire

# 610
Цитат
Елма,Онурчо не дебил бе,той просто е сериозен мъж

Злати, имам безброй шапки, избери си една и ги разправяй на нея тези за сериозния мъж  Joy Joy Joy Joy ......предлагам розовата / нали не се обиждаш, просто се шегувам Hug/

# 611
  • Разград

# 612
Злате, ама сериозно се е напаунчил. hahaha
Не поглежда настрани - напред и нагоре. Laughing
Направо е порасъл ... с 2 сантима. Mr. Green

# 613
  • Разград
Asi ve demir - Geri don

# 614
Напрaво си е майката на Туба ....

Tuba ve Handan Büyüküstün