Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 115

• 37 440
  • 746
  •   1
Отговори
# 570

Свет, стари са снимките мисля от 2008 или 2009, Мурат е със състуденти от университета

е тогава не са ли били младоженци newsm78 newsm78 newsm78, как така е без най най newsm78 newsm78

# 571
# 572
# 573
Направи ли ви впечатление, че независимо къде гледат и двамата, през цялото време са леко обърнати един към друг, имам предвид телата им?

+++

+++

+++

+++

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 20:50 от elma

# 574

Прегръдка която направо ти спира дъха   #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy ,

# 575

Свет, стари са снимките мисля от 2008 или 2009, Мурат е със състуденти от университета

е тогава не са ли били младоженци newsm78 newsm78 newsm78, как така е без най най newsm78 newsm78

Свет, той и сега си ходи без нея  Hug ....... в крайна сметка никой от нас не знае какво се случва помежду им ? Това че, показват едно не е гаранция че, това е истината  newsm78......

преди си мислех че, Мурат е мъж под чехъл, но вече не смятам така - мисля, че е много умен и правилно преценява нещата, знае кой, колко и какво и по тази причина си прави каквото си иска без да има проблеми с най -най

# 576
Катенце водя ти троен Мурат ,дано ти хареса  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 577
Катенце водя ти троен Мурат ,дано ти хареса  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

love001  love001  love001

# 578
Момичета къде сте ,хайде скачайте от балкона ,там много духа, ще настинете Hug Hug Hug ето и Демир ви търси  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 579
Свет, так ще е лятото  Sad....... а и няма да има текущи сериали, евентуално някакви новини около тях самите или за нови проекти  newsm78, но ако Туба отиде в Париж, ще забравим за нея, а Мурат ако снима в кападокия, трябва да търсим преса от там   newsm78 знам ли дали имат електронни издания местните вестници ..................мъка ще е  Joy Joy Joy поради липсата на новини

да вземат да пуснат умниците от НТВ АСИ, ама надали ............ добре че, са момичатата от АСИ.БГ / да са живи и здрави/ с оригиналните епизоди  Peace, за да си ги гледам, когато ми е скучно .........

# 580
Здравейте, в 17ч. погледнах темата и излязох. Сега се връщам и вече има 7 стр. по-вече.
Връщам се да чета, а както се бави бг-мама, има да чета да утре.

# 581
# 582
Нова снимка от Монте Карло, но къде е Мурат?

# 583
Леле, един до друг в залата  Shocked Shocked Shocked, е това не го очаквах  Shocked Shocked Shocked

# 584
Свет, так ще е лятото  Sad....... а и няма да има текущи сериали, евентуално някакви новини около тях самите или за нови проекти  newsm78, но ако Туба отиде в Париж, ще забравим за нея, а Мурат ако снима в кападокия, трябва да търсим преса от там   newsm78 знам ли дали имат електронни издания местните вестници ..................мъка ще е  Joy Joy Joy поради липсата на новини

да вземат да пуснат умниците от НТВ АСИ, ама надали ............ добре че, са момичатата от АСИ.БГ / да са живи и здрави/ с оригиналните епизоди  Peace, за да си ги гледам, когато ми е скучно .........

Надявам се навреме да получим информация за новия проект на Мурат ,защото и аз си мисля че тази променена визия на Мурат си има логично обяснение  newsm78 newsm78
Аз не се надържам на Нова тв ,пък и с тези нарязани серии и дублажа нещо не ми се гледат ,надявам се момичетата да устискат и преведат докрай сериала , това е страшно много работа а и те си имат  лични и семейни ангажименти , защото ефекта е неуписуем ,все едно че за първи път  гледам  Аси  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт