Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 115

• 37 438
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Злати, ще ме прощаваш но Онур е голямо дърво  #Cussing out #Cussing out #Cussing out, как може да стои като безизразен пън  newsm78, всички позират, обърнати към снимащия, само той не...........е....и и дебила  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Коя ли е жената до него? Прилича ми на майката на Туба, заради светлите дрехи  newsm78

# 586
Леле, един до друг в залата  Shocked Shocked Shocked, е това не го очаквах  Shocked Shocked Shocked

Е наистина останах  newsm03 newsm03 ,след това което виждам  ,направо си е чудо  #Crazy #Crazy,
 е за мен окончателно отпада мнението за Мурат че е мъж под чехъл ,и много се радвам  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 23:14 от Свет_ВАРНА

# 587
Asi ve Demir /Asi/ - Beyaz Yalan

# 588
Добър вечер и от мен! Като гледам красотите си пускам въображението на воля ,ех мечти добре , че са безплатни но макар една малка частица да е надеждата тя ще угасне последна дано всичко между нашите любими герои завърши със щастлив край и в професионален и личен план дано ги видим заедно в нов проект това ще е награда за хилядите техни  почитатели .

# 589
Цитат
Нова снимка от Монте Карло, но къде е Мурат?
И Онур липсва, сигурно си говорят сърдечно някъде настрани.  Joy hahaha
А на втората снимка, дясната ръка на Туба е хваната от Онур или така ми се струва... newsm78
Елма, БРАВО!!! Изкопа нови снимки!!! Peace Hug

# 590
Asi ve Demir /Asi/ (İkimizde Kaybettik)

# 591
Онемяхте а?? Илгаз също е там  Peace, а на предишната снимка се коментира че, сценаристката кани Мурат до се снима, защото всички освен него са на снимката - Туба, Мерджан, Илгаз и сценаристката/ мислят така заради жеста с ръцете и, все едно подканя някого за нещо   newsm78

# 592
Леле, един до друг в залата  Shocked Shocked Shocked, е това не го очаквах  Shocked Shocked Shocked

Дали няма да ни пускат по една снимка на седмица, за да ни изненадват по-дълго време!!

# 593
Цитат
Нова снимка от Монте Карло, но къде е Мурат?
И Онур липсва, сигурно си говорят сърдечно някъде настрани.  Joy hahaha
А на втората снимка, дясната ръка на Туба е хваната от Онур или така ми се струва... newsm78
Елма, БРАВО!!! Изкопа нови снимки!!! Peace Hug

Под всички имах предвид от ВИП списъка  Peace, за ръката мисля че не  newsm78, заарди положението на лакътя му

# 594

Дали няма да ни пускат по една снимка да седмица, за да ни изненадват по-дълго време!!

Стеф ,дори да е така пак ще сме благодарни ,защото започва да става все по интересно ,
 може би ще ни сервират по лъжичка интересните моменти  , иначе да не вземе някой да се гътне от радост ,за нас феновете се отнася това последното ,
защото надали за най най ще са радостни тези моменти  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 595

Дали няма да ни пускат по една снимка на седмица, за да ни изненадват по-дълго време!!

Оф, дано има още снимки  Praynig, надали е снимано само веднъж  newsm78

# 596

Дали няма да ни пускат по една снимка да седмица, за да ни изненадват по-дълго време!!

Стеф ,дори да е така пак ще сме благодарни ,защото започва да става все по интересно ,
 може би ще ни сервират по лъжичка интересните моменти  , иначе да не вземе някой да се гътне от радост ,за нас феновете се отнася това последното ,
защото надали за най най ще са радостни тези моменти  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Тъкмо вече сме изкоментирали всичко по предишните новини, ето нова изненада. Всъщност не мога да кажа, че съм изненадана, да бъдат един до друг е толкова нормално!

# 597
Привет дами неможах да се стърпя след новите снимки и реших да напиша няколко реда.Благодаря на всички които се грижите за нас които предпочитаме да четем без да пишем.На първата снимка добре че и Онур го няма а имам чувството че и затова  Туба е толкова усмихната.А на втората с дясната ръка си държи чантичката а това е подлакътника на стола на който е ръката на Онур.Дано побликувате и нови снимки.И аз като някои все си мисля че рано или късно ще имат общ проект.

# 598
Asi & Demir ~I want you to be by my side~ Tuba Büyüküstün & Murat Yildirim

# 599
Я, чакайте малко...........видя се че, сценаристката е с черна рокля и слаба, коя тогава е жената с Мурат на червения килим?????? Може ли да е майката на Туба  newsm78 с фотоапарат в ръка, със светли дрехи  newsm78 същата жена седи до Онур  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт