Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 115

• 37 532
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Цитат
То и така се оказа - всеки тръгна по своя път, та ние сега следим два пътя

Оф, като им гледам пътищата и на двамата   ooooh!...... вкопчили са се в кариерите си като удавници за сламка  ooooh! ooooh! ooooh!

Напоследък и за кариерите им няма вест  newsm78

Свет  newsm51

# 526
Време е за коктейл, специално и лично поднесен  Joy

Бързо вземам - благодаря   bouquet

# 527
Елма много ти благодаря   bouquet   bouquet и за бармана и за коктейла , вземам си веднага  Heart Eyes Heart Eyes

# 528
Елма много ти благодаря   bouquet   bouquet и за бармана и за коктейла , вземам си веднага  Heart Eyes Heart Eyes

Тази вечер има последна серия на ЛиН Hug А после  newsm78 newsm78

# 529
Един усмихнат Саваш , така усмихнат почти не съм го виждала в реалния живот ,а е толкова сладък

# 530
Кате, не споменавай че, няма новини  ooooh!....предишния път когато го написа, и дойде номинацията за Монте Карло  Shocked

да не усъмнем утре с новини за нов общ проект или някоя снимка ..... Joy

# 531
  • Пловдив
дано се осъзнаят по навреме защото измъчиха нас а за тях не знам ,ако наистина са толкова влюбени как издържат далеч един от друг аз чесно не бих могла ,но явно ние българките сме с друг темперамент ,а пропо момичета на един от клиповете показвате раждането на Асия това предполагам е от оригиналните серии

# 532
Тези цветя ги е донесъл за нас , по роза за всяка ,но само за пишещите мами, а не четящите Joy Joy Joy Joy

Катенце тази вечер ще дават последната серия на Езел ,а на ЛиН ,доколкото разбрах ще бъде другият понеделник ,и затова съм малко бясна hahaha hahaha hahaha

# 533
Кате, не споменавай че, няма новини  ooooh!....предишния път когато го написа, и дойде номинацията за Монте Карло  Shocked

Може общ проект, но не турски  Joy Joy Все означава нещо това мълчание  newsm78

# 534
Привет и от мен Hug, завърнах се Mr. Green

Да благодаря на Свет за коктейла  bouquet, имах нужда...жалко че не мога да си поръчам бармана Joy

И се връщам назад,за да наваксам изпуснатото Heart Eyes

# 535
Момичета къде са тази вечер нашите диджейки - Лирио ,Стеф ,не ви ли се струва че е тихичко малко в темичката ни  newsm78 newsm78 newsm78

Божеее как се гледат  #Crazy #Crazy #Crazy ,на мен ми се завъртя главата ,какво ли им е било на  тях Rolling Eyes Rolling Eyes

# 536
Привет и от мен Hug, завърнах се Mr. Green

Да благодаря на Свет за коктейла  bouquet, имах нужда...жалко че не мога да си поръчам бармана Joy

И се връщам назад,за да наваксам изпуснатото Heart Eyes

Днес Елма ме изпревари ,така че благодарностите са за нея Hug Hug

# 537
Скоро се замислих че, при Томрис няма нищо случайно! Много реални ситуации, от живота влязоха като кадри в ПС - протестта на техническите екипи, Кобра го гледаше по ТВ, кагота Туба я снимаха с Толга Карачелик и я притесняваха папараците с въпроси, веднага го имаше в серията - като и предложиха на Хасрет да приема работа като репортер в магазинно предаване ....и т.н. и когато видях бармана Саваш отново се присетих за серията и се запитах какво иска да ни каже Томрис????
С оглед на гореописаните случки, ще да е нещо от реалния живот....... всъщност Туба гледаше Саваш/ Мурат по ТВ, без той да разбира..........и се запитах дали няма реална такава случка???? Естествено няма как да знаем със сигурност..........но имаше едни писаници от туркини из фейса, някъде късната есен и преди Коледа / не помня точно/, че Мурат е бил забелязан около къщата на Туба и то не веднъж..... / тогава изобщо не обърнах внимание, защото историята с Джансел беше в разгара си, но се оказа че, Джансел изобщо не е бил с Туба, не само тогава а изобщо, /  newsm78

# 538

Може общ проект, но не турски  Joy Joy Все означава нещо това мълчание  newsm78

Не знам какво да очакваме и двамата обявиха че ще почиват през лятото ,а и най най уведоми дори пресата че ще си почиват , но дано да са размислили и да са получили хубави,примамливи проекти ,(с добри хонорари ),че да ги видим по-скоро ,нямам търпение и за Мурат и Туба ,но за съвместен проект да си помисля даже не смея , за сега според мен си е мисията невъзможна  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 539
Арабките са изтрещели тотално  ooooh! ooooh! ooooh!, кой ще му дойде на ум да направи колаж с вълшебнитe понита / детски аним. филм/, Бурча / която има от малка проблеми с алкохола  Shocked/ и поупияната физиономия на Мурат / пиян от щастие да нe си помислите друго  ooooh!/

п.п. оооооо ,авторката на колажа се оказа туркиня на 26 години  #Crazy #Crazy #Crazy

Female
Language:   Turkish

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 19:57 от elma

Общи условия

Активация на акаунт