Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 115

• 37 531
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Привет и от мен Hug, завърнах се Mr. Green

Да благодаря на Свет за коктейла  bouquet, имах нужда...жалко че не мога да си поръчам бармана Joy

И се връщам назад,за да наваксам изпуснатото Heart Eyes

Днес Елма ме изпревари ,така че благодарностите са за нея Hug Hug

Веднага се поправям Flutter Елма  bouquet  bouquet
Олее изпуснала съм голямата почерпка по случай сериала ooooh! Карай...следващия път ще наваксам Whistling

# 542
Незнам какво планира най-най, обаче Мурат надали случайно пуска коса  newsm78

# 543
Една забързана целувка  ooooh! ooooh! ooooh!

# 544
Скоро се замислих че, при Томрис няма нищо случайно! ...когато видях бармана Саваш отново се присетих за серията и се запитах какво иска да ни каже Томрис????
С оглед на гореописаните случки, ще да е нещо от реалния живот....... всъщност Туба гледаше Саваш/ Мурат по ТВ, без той да разбира..........и се запитах дали няма реална такава случка???? Естествено няма как да знаем със сигурност..........но имаше едни писаници от туркини из фейса, някъде късната есен и преди Коледа / не помня точно/, че Мурат е бил забелязан около къщата на Туба и то не веднъж..... /

Елма, да не се окаже,че воайорстват на разменни начала Joy Joy

# 545
# 546
Скоро се замислих че, при Томрис няма нищо случайно! ...когато видях бармана Саваш отново се присетих за серията и се запитах какво иска да ни каже Томрис????
С оглед на гореописаните случки, ще да е нещо от реалния живот....... всъщност Туба гледаше Саваш/ Мурат по ТВ, без той да разбира..........и се запитах дали няма реална такава случка???? Естествено няма как да знаем със сигурност..........но имаше едни писаници от туркини из фейса, някъде късната есен и преди Коледа / не помня точно/, че Мурат е бил забелязан около къщата на Туба и то не веднъж..... /

АААА, Бонобо, не чакай подобни признания от тях, те едва се познаха когато се видяха в Монте Карло  Joy Joy Joy .......сигурно е имало зад кулисите - ти кой/ коя беше? Нещо си ми познат ?  ooooh!

# 547
# 548
# 549
# 550
# 551

АААА, Бонобо, не чакай подобни признания от тях, те едва се познаха когато се видяха в Монте Карло  Joy Joy Joy .......сигурно е имало зад кулисите - ти кой/ коя беше? Нещо си ми познат ?  ooooh!

Елма, те зад кулисите се познаваг  Joy Joy Чувала съм, че когато човек обича - непрекъснато се усмихва - това да ви напомня нещо  newsm78 newsm78

# 552

Може,може Joy Joy Ама като видя подписа ти и едни такива погледи си мятат,много непознати Mr. Green / особено пък Туба Whistling/...
Започва последния епизод на "Езел"...да им видя последната игра,ама май накрая ще съм яхнала  метлата...та си оставих клипчетата за релакс на нервите ми Mr. Green

# 553
Цитат
Елма, те зад кулисите се познават    Чувала съм, че когато човек обича - непрекъснато се усмихва - това да ви напомня нещо

newsm10

Кате и аз на това разчитам  Peace, ......само да дапълня че, Туба мина по червения килим с каменна физионимия / за да е в тон с непроницаемият, не за друго  Joy Joy Joy/, а после на сцената незнам как успя да изрече думите на френски с тази усмивка  ooooh!

# 554

Общи условия

Активация на акаунт