Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 17

• 75 067
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
Всъщност Садъка е отговорила: Локумчеееее, турски делайт от Капълъ чаршия  Shocked Crazy
Съжалявам, господарю Лайош, но не мога да устоя на това изкушение. Вземай си Султана, Хюррем!!!

# 421
И един поздрав за всички фенове на 1001 нощи, които пишат тук Hug Peace

Сеньора Моника, заповядайте в моето БъМъВъ
да ви покажа сарая си ТопКапъ или още известен като БиНяПъ
 Joy Laughing

Предполагам, че Моника веднага ще се навие!  Joy Joy Joy
Но... при едно политическо условие - да не се напада Венеция.  Peace

# 422

Много им "тича" hahaha БМВ - то  на тоалетите Peace
Навярно сем.АКСАЛ са се запътили към карнавала във Венеция   33uu
а папарачката Ани ги е хванала в крачка
smile3521 smile3501

# 423
Извинявам се за нахалството Embarassed, но да попитам за кога се очертава преведна серия  Simple Smile.

# 424
  • Варна
Здравейте, приятели на "Великолепният век". Отдавна следя дискусиите във форума. Трябва да добавя - следя с удоволствие. И аз на свой ред искам да благодаря на ентусиастите, които са се заели с превода и на всички онези, благодарение на които тук цари една неподражаема атмосфера, която е толкова привлекателна...  bouquet Simple Smile

# 425
Здравейте и аз се присъединявам към въпроса на bobibb кога ще имаме преведена серия?

# 426
В момента Мистик превежда серията. Когато стане готов превода, мога да ви кажа по-точно кога ще я пуснем. За сега само това мога да ви кажа. Важното е, че се работи по нея и превод ще има.

# 427
В момента Мистик превежда серията. Когато стане готов превода, мога да ви кажа по-точно кога ще я пуснем. За сега само това мога да ви кажа. Важното е, че се работи по нея и превод ще има.
Ани благодаря за информацията   bouquet. А на Мистик - едно голямо благодаря за труда който полагаш за нас Hug.

# 428
Лично за мен , най-хубавата жена досега в сериала , беше Айше   bouquet . За съжаление не знам името на актрисата ,за да я видя ( през нета  Laughing ) как изглежда  Embarassed....

Беше ми мъчно ,че я "убиха" по тоя жесток начин  Sad . По-добре да я бяха удушили или удавили в хамама  Thinking, отколкото да й режат красивата шия  ooooh!....

На второ място слагам Хатидже , която ако не беше толкова "лигава "  Laughing, би била безспорната ми фаворитка на върха  Sunglasses......

Трето място за Гюлнихал - в началото ,когато беше в харема като че ли беше по-слаба  Rolling Eyes . Но след халвета и отровата с кожата ,явно се поуспокои , остави цигарите и качи 7-8 кг  Shocked Laughing

Четвърта е Махито - красива е по своему   bouquet. Ако бях почнал да следя сериала от 20 серия нататък , бих си помислил че Мустафа й е любовник  hahaha Joy , а не син  Shocked Laughing ....Все пак дамата наскоро се разведе и май това влияе зле на външния й вид  Embarassed

Пето място за Валиде-то - дето се казва =>  стара чанта - мачкан лак   bowuu . Винаги може да измисли някоя провокация с която да те заинтригува  Hug

Нататък няма смисъл да продължавам  Crossing Arms....Щом някоя не съм я споменал дотук , значи не става  Peace....С изключение на Бергюзар , която още не съм видял , ама като гледам снимките й,  които се постнали в темата  май  няма шанс за първите 5 места  Naughty....

# 429

Един чудесен неделен ден ви желая  Hug

# 430

Ролята на Айше се изпълнява от Merve Oflaz, която спечели миналата година (ако не се бъркам) Турския Сървайвър. Наложи се излизането и от сериала, поради покана за водеща на тазгодишния Сървайвър.

Интересно е да се види класация за красота подредена от мъж. Моята би била различна  Laughing  Peace Някои от изпуснатите със сигурност биха присъствали. А Берг не само би била в челните 5, но и в челните 3 за мен.

# 431
# 432

И на мен ми е много интересна тази класация, направена от мъж.  Rolling Eyes
Моята би била  съвсем различна.  Thinking
Но си мисля, че друг мъж би направил може би друга класация...  Grinning . И слава Богу, че не всички мъже са еднакви! Както и всички жени!   Praynig Praynig
Иначе тежко и горко на някои жени...  Cry и съответно мъже...   Mr. Green
Прекалено философско взе да става  Peace

# 433
Ани , благодаря за инфото   bouquet . Като имам време ,ще поровя и аз ....

Ами дайте  и вашите класации  - идеята ми беше да ви "провокирам "  bowuu за да го направите  Peace.

Впрочем, когато жена за жена каже че е хубава , субективизмът е сведен до минимум и истината обикновенно тържествува  Hug ....Същото се отнася и при мнение от мъж за мъж  Laughing ....Веднага ти казвам ,че дотук Лео е най-хубав , въпреки че го раздава доста " смотан "  Laughing ...Султанът го нареждам на Второ място , само защото в някои ситуации прояви "нерешителност " - например в сцените когато се върна от Родоския поход и "избягваше " Хюррем .... Обаче на трето място категорично поставям Бонджук ага  Laughing от Балтаджийте  hahaha

# 434

Общи условия

Активация на акаунт