Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 17

• 75 157
  • 724
  •   1
Отговори
# 450

Очаквам anna3com да пусне и една мозайка на Сюмбюл, за да коментираме и него...  Joy Joy hahaha Joy

# 451

Всъщност къде се изгуби Михайлов И.А.?  newsm78 newsm78

Заговорихме за Халит, и той се скри  Mr. Green Mr. Green

Тук съм , тука  Laughing.....чета ви всичките  Peace.

Обаче, не можете да излезете от пристрастията си около Халит  Laughing.....Но пък не видях някоя от вас да спомене и една добра  дума за Паргалъ , което е хубаво , де  Hug ....щото той си е  един интригант , което е  нещо нормално за дьонме  Wink

Но дайте и ранглиста  за жените - няма да си помисля нищо лошо ...Освен мен и Ибрахим в темата друг мъж мисля че няма , така че " лошите странични мисли " са сведени до минимум  Laughing

Ако аз бях Историята бих сватосал Айше - Бонджук  #Crazy hahaha и Садъка - Мехмед Joy  ( водача на еничарите , ако не бъркам името в момента  Embarassed )  hahaha ; Нигяр - Матракчъ Laughing ; Сюмбюля - Шекер ага  Laughing hahaha Joy

# 452

Водачът на еничарите не беше ли Мустафа?   newsm78 newsm78

# 453

Както усещам, ти си падаш по Айшето  Mr. Green

Но този Бонджук... досега не се бях замисляла, но бих го сватосала за Дайе - и двамата са гаднииии  Joy Joy

# 454
И малко снимки зад кадър от старата версия на Хюррем Султан, за който бях пуснала линк тук. Главната роля се изпълнява от Gülben Ergen.

Ако това е техния Сюмбюл ага, то нашия е с пъти по-по и най-най  hahaha

# 455
Не че съм пристрасна, ама и нашия Султан е по-по Laughing

# 456
То и целият наш филм си е по-по и най-най!  Mr. Green

Изобщо не могат да се сравняват - в естетически смисъл.  Rolling Eyes Rolling Eyes Naughty

Като съдържание - не знам...  Embarassed Но допускам, че и там не може да има сравнение.  Laughing

За Хюрем - тяхната Хюрем е определено по-красива.  Simple Smile Но  пък нашата е много по-добрият избор  Laughing

# 457

Честно казано, в този филм колоритът ми идва в повече!  Mr. Green

# 458

Както усещам, ти си падаш по Айшето ..........  Mr. Green

Да ! И затова от 15-ина серии насам , се чувствам самотен и тъжен  Praynig....  comp03.... Laughing

Мислех ,че Таня ще запълни празнината , обаче гадната Хюррем   box я върна обратно при татарите  newsm78

Чудя се и друго   Rolling Eyes....Кой ли дядка ще се ангажира с ролята на стария султан като му дойде времето   helpuu ....Нали не мислите ,че Халит ще е Султан докрая  bishop

# 459

За султана и аз съм съгласна  Grinning , но лично на мен тази Хюррем по ми допада(не ме бийте newsm43).

# 460
Защо да те бием  hahaha Тя си е много голяма красавица.

# 461

За султана и аз съм съгласна  Grinning , но лично на мен тази Хюррем по ми допада(не ме бийте newsm43).

И на мене тая Хюррем повече ми харесва , но може и да е от фотошопа  Laughing, защото на общите снимки има излъчването на Марта Вачкова  #2gunfire hahaha Joy

# 462

За султана и аз съм съгласна  Grinning , но лично на мен тази Хюррем по ми допада(не ме бийте newsm43).

И на мене тая Хюррем повече ми харесва , но може и да е от фотошопа  Laughing, защото на общите снимки има излъчването на Марта Вачкова  #2gunfire hahaha Joy

А аз я оприличавам на Ванча Дойчева Wink

# 463
# 464

Само че тяхната Хюрем е къде, къде по- красива от нашата

Общи условия

Активация на акаунт