Почитатели на филми по романи на Джейн Остин и такива с подобна тематика - №2

• 81 724
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
"Изгубена в романите на Остин" -"Lost in Austen" - Вече го има качен в Замунда, с българско аудио. newsm44

# 31
Благодаря на Гея за новата тема и на Ваня за подробния списък  Hug....направо има материал за цяло лято, че и повече.Стига да ги има тези филми по бг торентите...  Rolling Eyes
засега съм харесала този Somewhere in Time има го в zamunda, ще споделя впечатления като го изтледам

# 32
Somewhere in time е невероятен! Hug Party

# 33
От къде да си намеря бг субтитри за Little Dorrit? Саде английски намирам  Rolling Eyes, а малко бавно ми тече мисълта на английски и искам да се улесня.

# 34
  • в сърцето на един мъж...
Ема тук го има със субтитри
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=47970&filelist=1#filelist

# 35
Мерсаж Geia,  ама мойто Little Dorrit  е на BBC и е от 2008 година, а туй в Мастърс-а е от 1988  Rolling Eyes

# 36
Ами за този от ББС няма мисля. Иначе има още един релийз в мастърса, който е 13 гб и е със субтитри, май той е търсения, но няма сийд.

# 37
И двата варианта в Мастърс-а са от 1988г.

# 38
  • в морето до колене
Емма, а руски ще свършат ли работа? На две места намерих, но са само за трите серии, за четвъртата няма... съжалявам.
Ето линк ,за всеки случай - http://www.tvsubtitles.net/tvshow-547-1.html

# 39
Емма, а руски ще свършат ли работа?
Абсурд  Mr. Green. Аз хванах периода след интензивното обучение по руски език. Ще приема чалъндж-а с англисйките субтитри и по Коледа(горе-долу) ще споделя като изгледам сериите какво ми е мнението  Mr. Green

# 40
  • в морето до колене
Емма, а руски ще свършат ли работа?
Абсурд  Mr. Green. Аз хванах периода след интензивното обучение по руски език.

Уф, все забравям, че вече съм жена на възраст  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама напоследък гледам младежта пак се ориентира към комбинацията английски-руски ... или бъркам  newsm78
Sorry за спама

Колкото до сериала - на мен всъщност ми хареса. Аз така и не можах да преглътна версията от 1996. Тази като че ли ми стана по-близка. Ама сега не мога да обясня защо  Peace

# 41
Момичета преди 5-6 дни по една от телевизиите бяха давали филм със заглавие нещо от рода на "Госпожица Остин се извинява" 2008г,Великобритания,филма за съжаление беше свършил и нищичко не видях от него,а за заглавието разбрах от бутона за инфото(ние сме с Булсат).
Някоя от вас да се сеща за този филм или да го е гледала,много ме беше яд,че не го хванах да го гледам?

# 42
Момичета преди 5-6 дни по една от телевизиите бяха давали филм със заглавие нещо от рода на "Госпожица Остин се извинява" 2008г,Великобритания,филма за съжаление беше свършил и нищичко не видях от него,а за заглавието разбрах от бутона за инфото(ние сме с Булсат).
Някоя от вас да се сеща за този филм или да го е гледала,много ме беше яд,че не го хванах да го гледам?

Предполагам това търсиш
Miss Austen Regrets

# 43
Geia ,благодаря Hug,може би е този,знаех си,че тук ще го намеря.

# 44
Сега видях новата тема, "отивам" да разгледам предложенията от първи пост. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт