Волейболните ни национали (тема 5) - Бавно, но славно!

• 15 071
  • 708
  •   1
Отговори
# 525
Тоз пък, не му ли е рано да е кисел.  hahaha Въпреки, че той още от пубертета не е излязъл, та му е простено.  Laughing

Като се върна от тренировка, да сте организирали изпращането, ей!  Mr. Green И започвайте да подготвяте тоалетите за терасното парти по случай медалите. Сериозна съм.  Crossing Arms

# 526
Надявам се и даденото обещание,че това няма да е последният мач във Варна да е вярно!

Ауууу, кой, кой го каза това??!!?

# 527
  • MJF
Мда, публиката си заслужава специална похвала. Аз също усетих как 7-я играч-залата се намеси конкретно в края на третия гейм. Само похвали за публиката.
  Crazy ама чак не вярвам това да е реалния жребий.

# 528
Ами много хора,включително и аз, изразяваха прискърбието си за този последен мач и няколко от волейболистите ми казаха в прая текст, че не всички мачове ще се играят във Варна, но този няма да е последния и на мен двама от тях леко ми се скараха, като казах "айде едно автографче на билета от последния мач" и те ми викат "Кой ти го каза това?" и да съм спокойна,че това няма да е последният.

# 529
  • MJF
Сега прочетох състава ни за Лигата. Понеже видях:" Разпределители:Андрей Жеков и Георги Братоев" а  и назад беше споменато, че трябва да "си пазим" Жеков, та вчера за пореден път се видя че е така. Братоев беше вътре на 2-3 пъти, до колкото видях, но всички включвания бяха плачевни. Да е здрав и здрав Жеков.

# 530
Ето и един поздрав от мен! Правих го миналата година, но мисля, че и сега е актуално.

УСПЕХ МОМЧЕТА!!!

# 531
Ами много хора,включително и аз, изразяваха прискърбието си за този последен мач и няколко от волейболистите ми казаха в прая текст, че не всички мачове ще се играят във Варна, но този няма да е последния и на мен двама от тях леко ми се скараха, като казах "айде едно автографче на билета от последния мач" и те ми викат "Кой ти го каза това?" и да съм спокойна,че това няма да е последният.

Hug   bouquet   bouquet
Много ти благодаря, дано наистина имат още мачове тук!

# 532
Цитат
Сега прочетох състава ни за Лигата. Понеже видях:" Разпределители:Андрей Жеков и Георги Братоев" а  и назад беше споменато, че трябва да "си пазим" Жеков, та вчера за пореден път се видя че е така. Братоев беше вътре на 2-3 пъти, до колкото видях, но всички включвания бяха плачевни. Да е здрав и здрав Жеков.

Аз вчера прочетох една глупост на която изобщо отказвам да вравам, но чудно как му беше хрумнала на някой във форума на Спортал. Някакъв твърдеше, че двете подавания на Братоев към Владо Николов били коректни, но капитана нарочно ги ударил в мрежата за да демонстрира, че не са добри за да предпази своя приятел Жеков от евентуална загуба на място.Тоест Владо Николов да рискува точки в такъв важен мач, само за да не си проличи добрата игра на Братоев и евентуално да измести неговия приятел Андрей Жеков. На мен поне ми звучи абсурдно въпреки , че Владо не рядко защитава Андрей и не дава лоша дума да се каже за него.

BTW Програмата за финалите вече е ясна. 6 юли, 21.00 h, Полша - България; 7 юли, 18.15 h, България - Италия; 8 юли, 18.15 h, Аржентина - България;

# 533
  • The point of no return

Благодаря ти за това мнение!  Peace
Оказва се, че доста от пишещите тук просто не приемат различни мнения!

Това определено не е вярно!

И не знам, дали аз чета между редовете, но ми се струва, че никоя-й ни си направи труда да вникне в това което искам да кажа, с което изобщо не съм целяла да омаловажавам труда на националите! Ще спра дотук!

А това изречение е много грубо и обижда хора, които не са гозаслужили.  Моля, да спреш да се изразяваш в този стил.................   bouquet

Сега, трябва ли да припомням вица за българите в ада или вече страстите се успокоиха и чакаме със затаен дъх финалите в Полша??

И в кой точно стил трябва да продължа да се изразявам, за да съм ти удобна...и мен много мнения ме нервят и дразнят, но не съм тръгнала да заклеймявам потребители като негативни, търсещи под вола теле, с незнам си какъв манталитет и каквото там друго се изписа! Не се заяждам, по-скоро недоумявам...
Излиза, че е ОК за повечето тук да разпнат неудобните на кръст, но когато се изкаже мнение в защита...се изразяваме грубо...странна работа newsm78

Последна редакция: сб, 02 юли 2011, 22:45 от Roya

# 534
  • при него
Роя, моля да спреш.
Тук коментираме волейбол.

Лека нощ.

# 535
  • Някъде в търсене ............
Dido, къде я видя таз програма?
Ще го дават ли по канала?
Не ми се отваря сайта на FIVB...
  На 8ми няма да мога да гледам, че ще се наслаждавам на Дейвид Ковърдейл в компанията на Роб Халфорд Grinning. , но се надявам както винаги да има коментари за да може да преживея вашата емоция Hug.
Симпли  Hug  bouquet за поздравчето.
Как е малкият ни разпределител Wink?

# 536
Тоз пък, не му ли е рано да е кисел.  hahaha Въпреки, че той още от пубертета не е излязъл, та му е простено.  Laughing

Хах, права си!! И най-интересното,че не по-опитните играчи, които би трябвало да им е писнало  да им досаждат и да искат да се прибират и бла-бла, те не  се оплакваха, че даже се забавляваха с нас, ами той моля ти се,който трябва да е поласкан,че му обръща внимание, подобно на това към Матей и Владо примерно, почнал да прави фасони.

# 537
  • Някъде в търсене ............

BEST BLOCKERS
1   14   Todorov Teodor   BUL   51   97   49   197   1.04  smile3501 smile3501 smile3501
2   4   Lee David   USA   39   71   39   149   0.93
3   18   Mozdzonek Marcin   POL   36   50   61   147   0.90
4   14   Shumov Konstantin   FIN   45   82   94   221   0.88
5   9   Hübner Stefan   GER   41   52   51   144   0.80
6   18   Volkov Alexander   RUS   34   81   46   161   0.79
7   6   Kurek Bartosz   POL   31   40   27   98   0.78
8   18   Podrascanin Marko   SRB   33   59   67   159   0.70
9   9   Millar Ryan   USA   29   51   60   140   0.69
10   15   Birarelli Emanuele   ITA   27   34   40   101   0.63

# 538
Супер, браво браво! Волков - 6ти.  Mr. Green

# 539
Dido, къде я видя таз програма?
Ще го дават ли по канала?
Не ми се отваря сайта на FIVB...
  На 8ми няма да мога да гледам, че ще се наслаждавам на Дейвид Ковърдейл в компанията на Роб Халфорд Grinning. , но се надявам както винаги да има коментари за да може да преживея вашата емоция Hug.
Симпли  Hug  bouquet за поздравчето.
Как е малкият ни разпределител Wink?

Не съм дидо, но програмата я има в сайтовете и в спортал. Аз също от там видях датите. И 100% ще се излъчва по БНТ 1, защото , за да участва един отбор условие е да има телевизия, която да излъчва първенството безплатно. Но така или иначе си има и сайт за тази работа. Няма да останем без мачове наред :П
Някой по нагоре спомена парти и рокли, момичета включете ме в шопинга Simple Smile))))

Общи условия

Активация на акаунт