Волейболните ни национали (тема 5) - Бавно, но славно!

• 15 068
  • 708
  •   1
Отговори
# 540
  • Някъде в търсене ............
Цецо е на 13 то място в със 166 точки , като 10 са от сервис Grinning
Матей е  на 18 то място и следващия от обора е Тошко на 43 то място ( няма да му извивате вратлето  не давам Naughty)

Какво се случва с другата ми слабост Коцето ? Някой има ли инфо?
И така съм почнала с въпросите , нещо чува ли се за Боян? Дали е почнал да тренира?

Дедо, къде си?

# 541
Цецо е на 13 то място в със 166 точки , като 10 са от сервис Grinning
Матей е  на 18 то място и следващия от обора е Тошко на 43 то място ( няма да му извивате вратлето  не давам Naughty)
И така съм почнала с въпросите , нещо чува ли се за Боян? Дали е почнал да тренира?

А значи имам съмишленик за Тошко.  Hug Много ми е слабост на мен след миналогодишните случки, когато толкова лошо му скочиха всички. И сега се радвам като малко дете на всяка негова точка.  Mr. Green За Супер Боби и аз чакам инфо, някой ако има. Липсва ми левачката.  Heart Eyes

# 542
Кингфен , от три години им обяснявам да не налитат на Тошко, но не  ме слушат Wink Laughing

А градинското парти е в щатите и ми идва много близко, ще ми се по-далечна дестинация:)
 Няма  шопинг, отиваме с рокли  с триколоьра! Кога трябва ги изпращаме точен ден и час ми трябва . Пуста му работа ,ако мога да се измъкна ooooh!

# 543
  • MJF
"Тошко" Алексиев ли е?
И статистиката "хванала" Тодоров. Браво. Много ме радва този волейболист и на блок и на бърза атака през центъра, куца му за сега силния сервис но ще го коригира. А и най-вече е висок, защото нещо оредяхме малко откъм височина. С голяма завист гледах руския исполин 216/218 см  Crazy

# 544
Защо се ядосах на сърбитеСръбският треньор е казал (явно преди да се осерат), “аз ще изхвърля българите“.Дано го превеждам правилно, но тук употребиха глагол, който се използва за изхвърлям на боклука или изхвърлям боклука.Определиха му изказването за арогантно, нахално и т.н. Коментираха, че едно е да кажеш “аз ще класирам Сърбия“ и съвсем грозно “аз ще изхвърля България“.Вчера го чух 2 пъти. По едно клюкарско радио, ама беше като анектод (мнооого се смях накрая, утре ще ви го напиша) и си мислех, че може да е измишльотина, ама после го казаха накратко и коментаторите на мача Италия , Куба. Не можах да намеря нещо на български, нямах и време да търся, ама мноооого се ядосах. Да стиснем палци на САЩ да бият Пуерто Рико утре сутринта, че само 1 точка май не им стига да изместят сърбите.

# 545
ОоО Тошко. В нас баща ми много огън и жупел хвърля по него, аз само се пробвам да го защитя.  Даже грешките му във важни моменти са ми сладки. Мъчи се момчето, скача, бори се и във много важен момент се дъни както само той си може. Даже вече ни е нарицателно - "Да се издъни като Тодор Алексиев". Мен пък ми е сладък и не давам да го обиждат!

# 546
Малко сте ми далече с това парти, но нищо ще си заслужава да се изтърка един нов чифт обувки, само и той да не е с трикольора че ще видя зор Simple Smile))пращайте поканите вече...  bouquet

# 547
Тошко е Тодор Алексиев- да .
Има талант , добър отскок, посреща доста по-добре от Пенчев, а няма самочувствието на лапето.
Симпли не искада му помогне психически да преодолее тази бариера която има (някакъв стрес ли е  newsm78 не знам)Simple Smile в турския отбор беше топ реализатор.
В Левски имаше страхотно посрещане и още.... отскок Simple Smile

Аз съм в Бг, Симпли е далеч, но ще си дойде и ще ни спретне градинско парти и тук  Party

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 00:06 от desi02

# 548
Здравейте и от мен. Радвам се, че тонът тук се нормализира.
Симпли, ето казвам ти нещата в прав текст. Трябва да приемаш чуждото мнение, независимо дали е правилно или не според теб. Ти не можеш да промениш своето, но и аз не мога да си променя моето. Но да си поставяме епитети и едва ли не да казваме, че заради такива като нас страдал българския волейбол, мисля, че не е много правилно. Всеки има право свободно да си изразява мнението без да го налага на другите. Форумът си мисля, че е мястото, където всеки може да си сподели мисличките, разбира се, в културен вид. Така че, моля ви недейте да ме изкарвате едва ли не никакъв фен на нашите. Най-малкото аз съм толкова запалянко, колкото сте и вие. Не съм някое хлапе на 12, което плюе по форумите и си търси с кого да се кара.
Ето, за Тошко Алексиев голяма част от феновете не го харесват, заради онази сбъркана забивка срещу Куба. Еми, пак казвам, като човек, който е играл тая игра, никога не мога да му се сърдя за такова нещо. На мен поне 5 пъти ми се е случвало точно такава ситуация. Не преценяваш добре топката, колебаеш се, тя пада ниско и забиваш. Резултатът е ясен - опъваш яко мрежата.
Прочетох и това за дуото Жеков Владо Николов и смятам, че това е пълна глупост. И го казвам, щото мога да се аргументирам, не защото им симпатизирам. Значи към Братоев полятяха общо 3-4 много добре посрещнати топки. Във всичките му вдигания към нападателите, били те за Владо, Теодор или Виктор, нямаше никаква височина и е абсолютно нормално да има мрежа. Прегледайте мачът отново и ще видите, че не само Владо забиваше топката в мрежата, ами и центровете бая се измъчиха при вдиганията на Жоро.
И пак ще ви попитам. Как разбрахте кои са групите за финалите, след като засега сигурни отбори има само 7 на брой. Simple Smile

# 549
Дамииии, и господа, партито ще е в София!  Mr. Green И ние ще сме в София с моя бандитко. Засега все още не е ясно дали ще отскочим първо до Гранд-а, но е за предпочитане, да не пропуснем моренцето. И Деси, ама моля те, разбира се, че ще му помогна на Тошето.  Mr. Green Ей, на, опитвам се с всички сили да си закупим билети навреме да го лекувам преди европейското!  Laughing

Джон, и компания ще ви помоля да ме лишите от по-нататъшно обсъждане на мнението ви, чух го минимум десет пъти, мерси.  Whistling Никой не е длъжен да приема ничие мнение, особено когато то намеква разни неща, които са в ущърб на отбора. Ние тук се събрахме отдавна за да се радваме на отбора. Но ако си направите труда да се върнете назад в темите, ще видите че сме ги критикували много! Но никога по начина, по който го направихте вие сега. Толкова по тази тема, не ми е интересно да си губя времето с това повече.

Camomilla1 , верно ли? Егати простотията! Аз прочетох, но превод, "ще класирам Сърбия". Явно са ни спестили останалото... Ами... Не ни обичат, защото ги е шубе. Много хубаво. Все по-зле ще им става.  Mr. Green Не разбрах, ще се жертваш ли за отбора като психолог през август или ще ме оставиш сама да се гърча, докато Деси масажира Тошко в спа-то, м?  Laughing

Тошко игра последните мачове, никой не го закача, само мен ме изнерви с пуснатите топки, но аз миналата година и Владо псувах по същата причина, тъй че...  Laughing

Боян е контузен с Б отбора е, както и Митев, тоз всенароден любимец.  Mr. Green

Потоците няма да бъдат обявени преди официалния край на този кръг, малко прибързано ми се струва това дето се пише.

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 00:50 от simplyaven

# 550
Дами, какво ще кажете? Даже и Българи-юнаци пише на знамето.  Mr. Green

# 551
Ако може в дълъг вариант съм съгласна, нещо не ми върви свалянето на сланинките, но мисля да се прежаля и да отслабвам с Тошко:)
Тази лявата е за мен!

# 552
 Laughing Леле, дано издържи... психически това момче.  Mr. Green Ще имаме работа с Камомила.  Joy

Е, аз само десЕн предлагам, де.  Mr. Green

А, сега видях, че си питала как е малкия, само дето не е ясно разпределител ли ще е, посрещач ли...  Joy Ми добре е, вика "българи юнаци" и "волейбол гейййййййм".  hahaha И отсега се пазари, че трябвало да има свирка на мачовете, иначе не ще да ходи.  Crazy И, естествено, че трябвало да ходи на море. Нищо ново под слънцето.  Laughing

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 01:21 от simplyaven

# 553
Лявата рокля в дълъг вариант Mr. Green

# 554
Отивай да поръчваш да ти я шият. За септември да е готова.  Crossing Arms За господата Гугъл много... съмнителни снимки ми вади. Бански в бяло, зелено и червено.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт