Волейболните ни национали (тема 5) - Бавно, но славно!

• 15 051
  • 708
  •   1
Отговори
# 630
Охххххх как искам и аз на финалите Laughing Ама няма ще си траем до догодина и тогава ще видят те кон боб яде ли и какви финали ще им спретнем тук в България.
Относно Матей смятам, че с Радо нямат конфронтация, просто всички бяха много изнервени покрай класиранията. Пък за жена/деца и каквото и да е друго, той и сега си има приятелка и според мен едва ли това му определя какво ще избере. Досега добре се е справял и в Тренто, но където и да е важното е , че си остана национал Simple Smile)))))))
Често казано с нетърпение очаквам да стане утре и да гледам мача с Полша. Агитката готови ли сте?????????? welcome welcome

# 631
Абсолютно сте прави, Тренто си е Тренто (ще го коригирам), ама съм ходила само един път и минахме  през Тренто, Тревизо, Удине за Австрия. Embarassed Седели сме само по един ден и беше много скучно. Та за Тренто става въпрос, имахме работа в Университета, много е сдухано, и като климат, и като устройство, абе не бих живяла там. И не само мое мнение.

# 632
Оооо, искам само да ви кажа, че в сравнение със северноамериканските пущинаци, всяко европейско село е център на културата и социалния живот. Но това е друга тема.  Laughing

Аз се запознах миналата година с един италиански емигрант тук, който има къща на Лаго ди Гарда и ми показваше снимки от района, в това число и от Тренто. Каза ми, че го наричат "нарисуваният град", заради фреските. Но, предполагам, че като всеки по-малък град, не е точно хаху-хиху. И все пак, Европа си е Европа.  Wink Пък и един професионален спортист, няма много избор, в смисъл че по-важно е как се развива професионално на дадено място. Тия дето играят по разните краища на Русия - същата работа.  Grinning

# 633
Хахахахххх!!!Симпли, Hug, синът ми живее на 60 км. от Бостън и в началото все ми викаше„Абе, майче, как да ти обясня, ами тука си е село, това е , село.„А иначе , никак не им е лесно на тия момчета, които играят в чужбина. Всички им гледат само колко пари получават, а на какво са подложени , малко хора се замислят.Ама то за всички е така. Ако си на по висока позиция, а не да си им прислужник, хем ти се мазнят, хем малко да си слезнеш под нивото, ти забиват ножа в гърба. Айде, че се оспамих, ама съм много чувствителна на тая тема.
АЙДЕ НАШТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!! bg bg bg

# 634
  • Някъде в търсене ............
http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=313650 Това ми хареса Peace Peace
Няма да забравя един коментар след мачовете с Германия- нещо от рода ,че ако ни плащаха за цялата завист и омраза българска ще сме най-богатата страна в света. За нещастие е вярно.

За матей , не мисля че ще се продаде толкова  бързо и евтино
Чакам снетърпение утрешния мач, мисля че момчетата ще се представят достойно и със самочувствие Party

# 635
Боже, аз съм по средата на прерията. Никой не може да си представи в България за какво иде реч. Никой. То и аз мислех, че само по филмите има такива работи.  Laughing Като тръгне вятъра от Арктика, идва чак до моята улица - няма какво да го спре. Едно раааавно поле. И няколко човека, за разкош. Бензиностанци, магазин, мотел и гаден каубойски бар. Околностите на Бостън са кат райско кътче, бре. Аз ги знам! Няма място за сравнение изобщо. Joy Нищо, де, приказваме си, докато започне Лигата пак.  Mr. Green

И аз съм чувствителна на тема работа и подобни. Щото не ща в МакДоналдс. Нагла съм.  Mr. Green

Деси, викаш 400 000 какво са?  Joy Ми така де, трябва да се мисли на едро.  Mr. Green

О, тия разправии със зали, публика, кой къде бил по-най-най, мерене на кой кавото си няма, отдавна ме втрещиха, ама... Дано само се пълни софийската зала, иначе лошо.

# 636
# 637
  • MJF
Настроението тук прочетох ,че е на 6. Утре ни очаква голяма порция волей. Нашия мач е като гвоздей на програмата -последен. За отскок RUS-USA, после BRA-CUB тъкмо  newsm18 танци-манци за загрявка, ARG-ITA оглеждане на непознатите ми аржентинци и готови   за старт bg

# 638
Аз да питам, БНТ-то само нашите мачове ли ще предава? Аз с удоволствие бих хвърлила око и на другата група. Някаква идея дали ще ги дават по някое ТВ?
simply, залата в София ще е пълна догодина, сигурна съм, въпреки цялото дърлене. И дано измислят някаква по-добра стратегия за продажба на билети и за такива като мене, които всичко ще искат да видят, да има карти с отстъпки.  Mr. Green

# 639
.П.с. Не съм съгласна , че ако някой си смени националността е родоизменник.
Аз мисля така, просто мисълта ми беше,че в България би се приело така и би имало такива коментари както при Каратанчева. Не казвам,че сменяйки си националността си родоизменник, а че в България така се възприема то масата.

# 640
Е, НЕ!!!!Ей, хора, ако чуете, че някаква българка е удушила мъжа си, да знаете, че това съм аз, вашата Камомилла. Тоя човек, ако е жена, нали се сещате как щеше да ходи.Обажда ми се преди малко и хъката, мъката, абе...знам, че сигурно ще ти е кофти, ама....аз, щото колегите предложиха да гледаме заедно мачовете и на мене ми стана неудобно и ги поканих у нас. Има ли нужда да ида да купя нещо? Направо ми причерня , казах му , че на последното гости на мача Италия Куба, съм свършила последния цианкалий, да иде да купи и така му изтрещях телефона, че... И утре си представете, семейство сърби, един поляк, две семейства италианци, само аржентинец няма да има. А аз искам да псувам и сърби, и поляци и италианци, и който ми е кеф. Абе скапа ми се всичко.Ох, пак спамя, ама няма на кого да се оплача. То май не е съвсем спам, че тъй като гледам цялата група Е у нас ще да е.

# 641
Camomilla1 , псувай ги на български.  Laughing

Kingfan , www.laola1.tv  Peace

Надявам се да се пълни залата. от друга страна, аз ги разбирам по отношение на Варна - обстановката, хотелът, условията. Пък и макар и софиянка до мозъка на костите си, аз съм влюбена във Врана, че и в същия хотел, от ранна детска възраст. Не знам, може би да се въртят мачовете, нещо такова.

# 642
На мен лично ми казаха,че мачове във Варна ще има, поне по един-два на година! А особено догодина, когато и финалите ще са в София съвсем спокойно може два мача от групата да са във Варна. Пък в много държави всеки кгръг се играе на различно място, факт е, че залата в София е нова и огромна и всичко останало,а тази във Варна е малко камерно изпълнение,а да не говорим,че и ремонт не е чувала от години, освен едното табло. Но да се надяваме,че ние варненци ще можем да си гледаме у дома някой и друг мач догодина, не че на мен ми е проблем ходенето до София.За мен може да не е проблем, но има хора, които наистина милеят за отбора, а не могар да си позволят примерно всяка седмица да ходят в София за мачове.

# 643
Вижте тези клипчета от пресконференцията, нашите са най хубавите.
http://www.youtube.com/watch?v=zLosS97kLBA&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=JaP8VRbkvUQ&feature=player_embedded

# 644
simply, мерси!
Предполагам може да се изиграят няколко мача във Вн от предварителния кръг. За мен си е съвсем естествено Световната лига да си е в Сф, с хубавата и модерна зала. Само ми е болно, че в хубавия ми град се строят само молове, молове и пак молове. Една зала с капациет към 10 000 души, щеше да е перфектна и за спорт и за концерти,ама незнайно защо, никой не дава пари. И не само във Варна. Но да не задълбавам. Мечти.  Mr. Green

И утре си представете, семейство сърби, един поляк, две семейства италианци, само аржентинец няма да има. А аз искам да псувам и сърби, и поляци и италианци, и който ми е кеф. Абе скапа ми се всичко.Ох, пак спамя, ама няма на кого да се оплача. То май не е съвсем спам, че тъй като гледам цялата група Е у нас ще да е.

Joy Ох, извинявам се, на теб не ти е весело, но не можах да се въздържа, просто като си представих картинката. Ми псувай си, като са дошли във вражеския лагер, няма да очакват баница да им точиш я.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт