Волейболните ни национали (тема 5) - Бавно, но славно!

• 15 101
  • 708
  •   1
Отговори
# 465
Браво на Куба! Чухме, че италианският треньор каза, че тази вечер ще тренират само защита. Така, че италианците ще бутнат на Куба, после ако не съм много фиркана, ще ви пиша какво казват тукашните коментатори.

пиши и фиркана, бре Laughing Да не мислиш, че ние стоим жадни  Mr. Green

Симпли! Не се отпускай, че колкото победи ни чакат есента, ще се размекнем съвсем Crazy
Какво разбрахте за финалите на лигата - групи? регламент?
Аз, отсега да ви предупредя - не очаквам нещо велико. Надявам се Радо да опознае отбора и да скрие недостатъците. Андрей, Владо и Матей да почиват. Изобщо една весела и закачлива Полска история да стане.

# 466
Е, сега ми е паднало да се размеквам. На европейското направо ще ги целувам, какво да правим, кат се налага.  Laughing То, моите отношения с тях, все между шамари и целувки се движат.  Joy

Групите не ги разбрах, не пише за жребий нищо.  newsm78

# 467
Двете най-добри екипа на всеки пул ще предварително да преминава полуфиналите (1 басейн E Vs втора на басейн F и 1 басейн F срещу 2-ри басейн E) и финалните мачове. Екипи на трето място и четвърто място в всеки пул да бъдат елиминирани.

Разпределение на отборите

E POOL
E1: Полша
E2
E3
E4

POOL F
F1
F2
F3
F4

Заповед на мачове

Конференция
Дата   Време   Басейн E   Време   Басейн F
06 юли   17h15   E2 срещу E3   11:00   F2 срещу F3
6 юли   20:00   E1 срещу E4   13h30   F1 срещу F4
07 юли   17h15   E4 срещу E2   11:00   F4 срещу F2
7 юли   20:00   E3 срещу E1   13h30   F3 срещу F1
8 юли   17h15   E3 срещу E4   11:00   F3 срещу F4
08 юли   20:00   E1 срещу E2   13h30   F1 срещу F2
Полуфинали
9 юли   17h00   1-ви срещу 2-ри E F   20:00   1-ви срещу 2-ри E F
Финали
10 юли   17h00   Бронзов медал мач   20:00   Златен медал мач

# 468
Е, да де, но никъде в сайта на федерацията не пише жребий. Не става ясно от текста им как и кой ще разпределя отборите в двата потока. Обърнах целия сайт.

# 469
Групите ще ги редят организаторите уж според ранклистата на ФИВБ. Помните европейското в турция как ни събраха силните в една група, за да издрапат турците нагоре. А световното в Италие Laughing Предполагам Поляците събрани с нас, Аржентина и Русия или Бразил, за да станат втори и отидат на полуфинала? Нелош сценарий, а?

# 470
Куба на финали, Сърбия - в къщи. Това е положението. И финалистите са ясни.

# 471
Хм, ние сме седми все още, доколкото помня.  newsm78

# 472
Не може всички да имаме еднакви мнения.

Цитираш ме, затова се чувствам  длъжна да отговоря. Едно е да си критичен, друго да виждаш подмолни неща там, където ги няма. Просто не разбирам защо когато играем добре и побеждаваме, трябва да си мислим, че не е заслужено и задължително трябва да има някакъв заговор? Това за мен говори за определен манталитет. Да, руснаците са по-добри в момента. И това прави нашата победа вчера още по-значима, защото, както каза и Радо, победихме с волейбол.

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 23:54 от slastna

# 473
Здравейте на всички и честита победа. Страшно съм доволен от това, че се класирахме. Вече 3 години, откакто съм във Варна, за пръв път успяват нашите да преминат тея групи.  Peace Преди да премина към същината на моето изказване, ще кажа, че съм много горд от това, което направиха тези момчета и че ние трябва да сме щастливи, че имаме такъв отбор при това състояние на спорта у нас.
Сега към същината. Мачът беше интересен, на моменти доста забавен.  Laughing Само ще ви кажа, че няма смисъл да ми говорите нищо за полягване или каквото е там. Който поне веднъж не е излизал на волейболно игрище срещу противник на мач, няма какво да коментира. Казвам ви го не като фен на нашите, а като човек, който доста време се е занимавал с волейбол. Няма как да стане, да играеш буквално като машина и от 16:13 изведнъж да почваш да изкарваш топките по 2 метра аут. Изведнъж някак Гранкин и Волков спряха да се разбират за тая атака през центъра, която после в тайбрека пак стана доста идеална. А апотеоз на всичко беше при 23:22 за нашите прекрасният сервис на Михайлов, който просто обърна китката надолу, само и само за да не влезе топката в полето. Всичко това говоря за прословутия четвърти гейм. Все пак аз бях в залата, не знам на телевизора как се е видяло. Но аз си залагам главата, че този Михайлов просто не пожела да я прекара топката през мрежата. А, имаше и още една точка, която руснаците просто оставиха една топка на Цецо да тупне в полето. Нямаше плонжовете, които правеха през почти 70% от мача, нямаше дори движение. Не знам дали сте видели Алекно как крещеше в първия!!!! гейм при всяка грешка на неговия отбор. Представяте ли си какво щеше да ги направи онези дългуни, когато просто изгледаха топката как си кацна в полето. Не ми се мисли. А нашият човек просто не реагира. Мога и още, и още примери да ви давам. Но няма смисъл.
Пак ще повторя. Радостен съм, че се класирахме. Настръхнах в края на четвъртия гейм. Казийски се прегръщаше с всички, беше много щастлив милия. Но моля ви, недейте слага розовите очила. Моето лично мнение е, че не трябва да си поставяме високи цели за финалите другата седмица. Аз ще се радвам дори на 1 победа, което за мен ще е максимума, който бих искал да видя от момчетата. Мисля, че все още сме доста далеч от финална четворка на Световната лига. Ако нашите ме оборят с играта си в Полша, обещавам, че ще се извиня и ще си върна думите назад Naughty

# 474
A аз пък гледах пресконференцията, по време на която Владо лично изрази огорчението си от всичко, което залива нет пространството, което за мен означава, че те четат всичката тази ... помия и мен ме е срам от това, което се пише от хора, които може и да имат претенции, че познават волейбола, но нямат никаква база. В това число и ти, Джон.

Излизам от темата, защото ще напиша неща, които няма да се харесат. Вкратце мога само да кажа, че аз също съм спортист от петгодишна и не съм срещала спортист, в това число и олимпийски шампион, който да е нон стоп безгрешен. Бил той и руснак. Всичко останало е толкова грозно, че... Дано момчетата имат достатъчно мозък да си пускат всичко покрай ушите.

О, да, и да не забравя как си позволиха тези руснаци да отиграват толкова интелигентните ни пуснати топки? Какъв по-лесен начин да дадат аванта, но не. Те искаха да го направят по-засукано, някак по-така, нали. Ужас. У-ж-а-с. Втрещена съм. Не, направо ми горчи ей сега на мен. Адски ми горчи. Никога няма да бъдем Бразилия, защото никога няма да имат подкрепата на Бразилия.

Последна редакция: сб, 02 юли 2011, 01:11 от simplyaven

# 475
Подкрепям мнението на Симпли напълно! Аз ще кажа само едно - израстнала съм от бебе по волейболните площадки. И не видях нищо от това, за което Джон пише. Изводът за мен е, че всеки вижда това, което иска. Най-добре да сложим край на тази тема и да се насладим на момента. Останалото е суета, както се казва.

# 476
Джон Кори Странно е това което написа...и казваш че си играл ooooh!

# 477
A аз пък гледах пресконференцията, по време на която Владо лично изрази огорчението си от всичко, което залива нет пространството,

По принцип само чета темата, но това ме накара да драсна нещо. Болно ми стана, от това, което е казал Владо.
Дано, момчетата са наясно, че хората с въпросните мнения и коментари са малцинство. Не варвам, който и да от националите да следи тази тема, но да си кажа:
ОБИЧАМЕ ВИ МОМЧЕТА!!! И то с тази простичка обич, която не анализира излишно и умее да подкрепя безрезервно. Шапка Ви свалям за това, което направихте. Не позволявайте на нищо да помрачи факта, че отново сте там, където ви е мястото - сред най-добрите. Знаем, че ви предстои още много работа и трудното тепърва започва, но вярваме във Вас!
Ама тея руснаци големи алтруисти ги изкарахме.  Joy

# 478
За мен темата е неприятна, най-вече защото не желая да участвам в Спортал форум номер 2. Едно от най-прекрасните неща тук, вече пета тема, беше че нямаше грозотии. В случая се омаловажават усилията на цял един отбор, на треньор, на щаб, на всички които са работили, за да се подобрява играта. И защо? Защото не може някой или някои да повярва, че ние можем? Това е абсурдно, само по себе си. А още по-трагично е, че те го четат, вече стана ясно. И после ще ги съдим за липса на мотивация? Ами и аз да съм, и аз при това положение ще му тегля майната на тоя национален отбор, в крайна сметка. И с право.

Радвам се неистово, че след всички тези години сме на финали, макар да бях готова да преглътна Лигата в името на европейско и Олимпиада.
Радвам се, че разказах на всички около мен тук какво са направили нашите момчета и ми казаха, че съм имала блясък в очите.
Гордея се с тях, защото доказаха че МОГАТ.
Могат да взимат обратно точки, могат да се съберат и да се вдигнат на бой в труден момент, могат да обърнат гейм, а защо не и мач.
И не на последно място, благодаря им за невъобразимите емоции, които превръщат всяко лято в ново, различно лято.
Нямам търпение да ги видя в Полша и оттук нататък - само това трябва да е начинът. За да бъдем сред най-добрите, трябва да ни се получават нещата.
И им пожелавам здраве, много късмет и много национално достойнство, за да не си вдигнат чуковете в посока отбори, в които им свалят звездите от небето за спечелен гейм.

Ще ги чакам на 6-ти пред екрана.  Hug

Последна редакция: сб, 02 юли 2011, 02:15 от simplyaven

# 479
ОБИЧАМЕ ВИ МОМЧЕТА!!! И то с тази простичка обич, която не анализира излишно и умее да подкрепя безрезервно. Шапка Ви свалям за това, което направихте. Не позволявайте на нищо да помрачи факта, че отново сте там, където ви е мястото - сред най-добрите. Знаем, че ви предстои още много работа и трудното тепърва започва, но вярваме във Вас!

Много красиво!  Hug Пиши при нас, защо само четеш? Нека сме повече!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт