Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е драмата с класирането на Полша във волейболната лига и защо точно ние сме застрашени?
Как мина мачът и как се представи отборът?
Какво е мнението за Тодор Алексиев и как се представи в последния мач?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е драмата с класирането на Полша във волейболната лига и защо точно ние сме застрашени?
-
Как мина мачът и как се представи отборът?
Отборът показа добро представяне, демонстрирайки мобилизация, концентрация и постоянство. Те играха с високи обороти и подобриха защитата си. Въпреки някои съдийски грешки, те продължиха да играят добре и стабилно, което е обещаващо за бъдещи мачове. Играчите изглеждаха мотивирани и усмихнати по време на играта, което беше вдъхновяващо.
-
Какво е мнението за Тодор Алексиев и как се представи в последния мач?
-
Как се представи Цецо Соколов в мача и какви са впечатленията от него?
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?

Надявам се, че всички сме готови за мачовете в Полша.
Ми да, нормално е там да се разхожда някакъв 218 см гигант, те сигурно имат доста такива и просто са избрали един който става за волейболист. Отплеснах се малко , но ако погледнете сами ще видите, че единствените малки държави сред лидерите сме ние и Куба. Е това, трябва да значи нещо. Като например, че никой не може да издрапа до седмо място в света с "полягване". Да бяхме САЩ или Германия (силни, големи и богати страни) по-може да се спори, но кой би "полегнал" за нашата малка и бедна "България"? Кой го интересува какво ще се случва с нас? И кой би могъл да има каквато и да било полза от "полягване" именно на България???? НИКОЙ.
и добре, че Радо вярва в него (за разлика от много от нас, включително и мен) защото Тошко вчера е с най-много точки за нашият отбор! - 15.
Не съм вярвала, че за толкова кратко време може така да се преобрази (или по-скоро да заиграе наистина така както може), явно Радо има подход. Не съм вярвала, че Цецо Соколов може да замести Владо толкова уверено, е замества го! Вчера малко и неговите нерви не издъпжаха, но той е млад, ще притръпне. Включването на Владо Николов, който беше супер стабилен, и надъхваше момчетата на игрището, изигра особено важна и ключова рола. Владо Николов вчера беше истински капитан! Браво! 
, че ми идва....) Тук сме се събрали хора пръснати из целия свят ВЯРВАЩИ и ПОДКРЕПЯЩИ БЪЛГАРСКИЯТ НАЦИОНАЛЕН ВОЛЕЙБОЛЕН ОТБОР!, на който не му харесва как играят или се държат момчетата да си пише на друго място
.
и нашите допринесоха и всички ние , които помагахме с положителна енергия от вкъщи и такива като вас в самата зала. Не може при толкоз емоционален момент и най-вече поради някои особености на нет общуването да не се получат недоразбирания. Де факто всички тук милеем за нашите. Чудесно е , че нараства броя на пишещите тук. 
За момента САЩ са най-слабият втори отбор и сърбите са класират. От FIVB ще изчакат със сигурност до утре преди да обявят официално двата потока.
. Не си единствената с това мнение, днес имах разговори и с други хора на такова мнение. Обяснявам аз че когато не се играе по начина на руснаците, те почват да грешат, това съм го забелязла много отдавна. Когато не могат да наложат техният си стил обикновенно губят един гейм и после излизат и почти винаги успяват да смажат противника, защото от първа топка настъпват много агресивно и това винаги дава отражение на играта . Ох къде си Симпли да облечеш в думи моите мисли