Подобни примери мога да дам с обявеното за Детско цирково шоу на Ненчо.Три пъти питах-Наистина ли е Детско и за Колко големи точно деца ще е.Увериха ме, че на малкото ми момиче Особено пък ще допадне.И тъй като голямата много харесва фокусите-отидохме.Да, но шоуто започна Страшно и децата ми се уплашиха и разреваха,след което напуснахме залата на секундата.После влезнахме да догледаме само с голямата за щастие, защото участие се оказа, че имат и някакви Сашето и незнам си кой си/а...Ванката/ от продукция на Комиците и почти Нищо Детско не остана в представлението.
Другият ми фрапиращ случай е от великите ни кина и модните напоследък 3Д.Отивам на Детска прожекция, купувам чинно билети, дават ни очила, които за моя почуда НЕ СА Детски, а Огромни/дори на моята глава леко хлопат.На главата на детето не се задържат.На въпроса ми къде са Детските очила за Детската прожекция ми вдигнаха рамене.Държах през цялото време на детето очилата.Не си тръгнахме по настояване на детето, но Не е Редно да не те Информират.И не само, че не те информират, ами те и подвеждат.Номера е да продадат билета просто.На следваща прожекция на 3Д, съпругът ми, като достатъчно вирял навън не остави така нещата и Принуди Служителките да се поразмърдат и да предоставят за детето Специални Уплътнители за пригаждане на очилата към детската глава.И защо Силово трябва да се случва всичко?Защото повечето свиваме рамене и се гърчим в неудобство, вместо да Изискваме това, което ни се полага.