Изгонени от мадам Бътерфлай - опера в Парка

• 19 820
  • 484
  •   1
Отговори
# 240
Не мога да изчета цялата тема, Но според мен грешката е на организаторите, които не са обявили недопускането на деца, продали с абилети и Чак тогава са се сетили, че са сгафили.
Подобни примери мога да дам с обявеното за Детско цирково шоу на Ненчо.Три пъти питах-Наистина ли е Детско и за Колко големи точно деца ще е.Увериха ме, че на малкото ми момиче Особено пък ще допадне.И тъй като голямата много харесва фокусите-отидохме.Да, но шоуто започна Страшно и децата ми се уплашиха и разреваха,след което напуснахме залата на секундата.После влезнахме да догледаме само с голямата за щастие, защото участие се оказа, че имат и някакви Сашето и незнам си кой си/а...Ванката/ от продукция на Комиците и почти Нищо Детско  не остана в представлението.
Другият ми фрапиращ случай е от великите ни кина и модните напоследък 3Д.Отивам на Детска прожекция, купувам чинно билети, дават ни очила, които за моя почуда НЕ СА Детски, а Огромни/дори на моята глава леко хлопат.На главата на детето не се задържат.На въпроса ми къде са Детските очила за Детската прожекция ми вдигнаха рамене.Държах през цялото време на детето очилата.Не си тръгнахме по настояване на детето, но Не е Редно да не те Информират.И не само, че не те информират, ами те и подвеждат.Номера е да продадат билета просто.На следваща прожекция на 3Д, съпругът ми, като достатъчно вирял навън не остави така нещата и Принуди Служителките да се поразмърдат и да предоставят за детето Специални Уплътнители за пригаждане на очилата към детската глава.И защо Силово трябва да се случва всичко?Защото повечето свиваме рамене и се гърчим в неудобство, вместо да Изискваме това, което ни се полага.

# 241
пеппия, ти защо не опиташ да пишеш на ръководството на операта, може би могат да извадят някакъв извод от случката, например да обявяват нещо като правила, т.е условности какво предполага едно или друго събитие, к организират извън операта

# 242
Не знам какво стрОят повечето хора, аз не се чувствам егоистка, че имам дете и никой не ме е карал да се чувствам нежелана. А пътувам доста. И много места посещавам с детето си. Не виждам защо точно България трябва да е все със задника нагоре. Детето показало, че там не му е мястото???? Интересно. В моите представи мястото на детето ми е с мен. Никъде другаде.
Видях си грешката .
Въпросителните за какво са ?Смяташ ,че с играта с камъчки детето е показало интереса си и разбирането си към оперното изкуство ?
Е, не бих мъкнала детето си на всяка цена там където ми се ходи на мен и заради него и заради останалите .Ако не те бърка дали ще пречиш на останалите хора и на дете на 2 годинки му е забавно това което на теб ми води го ,ама не го обвързвай с културно поведение.
Сега започнете да ме убеждавате как вашите деца от бебета проявяват интерес към операта ,състезанията по стрелба ,концерти и т.н и стоят в захлас с часове .
Историята и на мен не ми звучи достоверна то излезе ,че първите 10 минути само са разкарвали възрастните с деца.

# 243
Ами да, децата са различни и има такива, които стоят.Голямата ми дъщеря е пример, а малката-антипример.В състояние беше с часове да си седи в количката и да се човърка нещо безгласно.И на едно Подобно представление и е баш мястото.Ако зорлем не се навира в очи, защото е в количка-никой няма и да разбере, че дете има.Винаги ходим с нея и на ресторанти.Седи си, яде си, към днешна дата си и говори вече с нас, та що па да не е с нас?Ето, че не пречи. Thinking

# 244
Нямам никакво намерение никого в нищо да убеждавам. Аз няма да чакам детето ми да стане на десет, та да ида на концерт. Дали ще си рови в камъчетата наоколо или ще гледа съсредоточено, щом не вика, не шуми и не вдига хората наоколо (за разлика от възрастните, които обаче никой не г гони!!!!), значи никому не пречи. И не ми се е случвало да ме карат да се чувствам не на място. За радост, има и много други деца посещаващи мероприятията, на които ходим. Продължавам да питам защо никой не изхвърли пречещите възрастни? Защото не им стиска, отговарям си.

# 245
Абе и моето е от кротичките и тихите ама ще започне да задава въпроси няма да стои и да не гъква.
И аз го вземам почти навсякъде ,ама се и съобразявам .
Забележи ,че това дете е водено на състезание по стрелба ,където авторката казва ,че тишината била много важна .... и все пак тя го е завела там .Проявила е все пак уважение де ,в почивката са си тръгнали.  Grinning

# 246
Да, и какво? Той животът не свършва с децата, поне аз не съм раждала с такава нагласа. Където ходя аз, там ходи и той. Като започне да се ослушва и видя, че върви към буйство, ставаме и си тръгваме. И пак казвам, за разлика от въртящите се, ставащи, разхождащи се, пушещи и връщащи се, ядящи и неизключващи телефоните си възрастни. А такива има постоянно като идем да гледаме нещо.

# 247
Абе твоето...казвам ти, че едното моето НЕ задава въпроси, и не се Забелязва.И вярвам, че има и други подобни деца.Ако зададе един въпрос-ще си тръгнем.Ама това може да се случи един път за 10 представления.Та вярвам на авторката.Дай да не водя детето на другите 9 представления, защото хипотетично на 10-то ще шукне.
Аз съм била на сцена доста дълго апропо.Много от Възрастната публика, дето толкова се е възмутила на детето не знае кога започват аплодисментите... Tired

# 248
пеппия, ти защо не опиташ да пишеш на ръководството на операта, може би могат да извадят някакъв извод от случката, например да обявяват нещо като правила, т.е условности какво предполага едно или друго събитие, к организират извън операта
Ще пиша днес, мерси, мислех и днес да отида да си искам парите, но мъжът ме отказа.

# 249
ianajar, разбирам че жената е била шокирана в първия момент, всеки би бил на нейно мятсо, но все пак нали не е била сама. Ако тя не е могла да отреагира на монента, съпругът й е бил с нея. Не е трябвало така чинно да си излязат, без да си потърсят правата на място, още повече че въпосният чичко първоначално е дал знак като им е помахал с ръка и впоследствие ги е помолил да напуснат. Аз не мога да си представя, че някой не би реагирал на момента, отчитайки че има налична несправедливост, купени са билети и никой не е създавал предпоставка за изгонване. Неслучайно попитах какво ще предприеме авторката.

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 11:17 от malvinaina

# 250
Дефинирайте ми реакция на момента-та нали ще стане разправия и тогава Наистина Публиката ще бъде обезпокоена. Rolling Eyes

# 251
  • София
Те нарочно правят така - издебват те и те изненадват!

# 252
Най - малкото ще поискам да ми кажат причината, поради която ме гонят. Как така всички ще си седим кротко със закупени билети и гледайки в захлас операта, без да пречим на никой ще дойде някой да ни изгони. Много ясно, че няма да позволят да се стигне до конфликт, но лично аз бих го попитала за причините и след това ще поискам среща с организатора. Дори в момента да не е наличен, ще поискам някакви координати, за да напиша и подам жалба. В правото са си все пак.

# 253

Независимо колко настръхнали квачки могат да се възмутят срещу това, такава е практиката на повечето места по света и няма какво толкова да се философства. Явно си имат своите основания, които не са измислени от детемразците във форума.
В случая укорим е единствено начинът, по който процедират разпоредителите в Операта, че заблуждават хората и им вземат пари.
Това в кое френско село пял Павароти пред цяла детска градина и колко гениално възпитани са децата на Мадам N са напълно субективни доводи по въпроса за възрастовото ограничение на оперните спектакли  Peace

Егати безумието. Не мога да повярвам на очите си. Ружа, теб пък те ограждам в гората направо, като организатор на концерт - двегодишно.

# 254
Квачки можеш да казаваш на майка си и сестра си, ако имаш такива.

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 20:29 от Цонна

Общи условия

Активация на акаунт