Изгонени от мадам Бътерфлай - опера в Парка

• 19 696
  • 484
  •   1
Отговори
# 375
То се разбра, че нищо не разбирам от изкуство, но едно дете, което си рие камъчета, няма да ми попречи. Не вярвам да навреди толкова и на акустиката.  

# 376
Ееее, joya, браво за снимките!  Heart Eyes Най-сетне успях да зърна злополучната културна арена.  Laughing

Тъй като гледам, не е баш градинско увеселение с биричка и одеалце, дето все количка и куче можеш заведе... Сега ще е много по-удобно за авторката да ни обясни нагледно къде точно са били местата за правостоящи и откъде това детенце е разсейвало, цитирам, Височайшата публика Flutter

P.S. А, тя ме изпреварила, докато се натуткам.

# 377
e,аз не намирам снимка, която да показва мястото на авторката просто-видях въпросната беседка-те са били зад беседката назад доколкото разбирам-до гората, встрани от седящата публика, с билети за правостоящи/нима все още съществуват подобни билети за подобни мероприятия?/ Thinking

# 378
  • София
На третата снимка се вижда най-добре сцената и публиката. Авторката казва, че са били зад беседката близо до последната колона (тази изцяло в жълто), на алеята. Не виждам как могат да притеснят публиката от там, били са встрани

# 379
e,аз не намирам снимка, която да показва мястото на авторката просто-видях въпросната беседка-те са били зад беседката назад доколкото разбирам-до гората, встрани от седящата публика, с билети за правостоящи/нима все още съществуват подобни билети за подобни мероприятия?/ Thinking
Дори в самите театри има, все пак. Билетите не са много евтини.На концерта на Рамщайн също имаше билети за правостоящи. Аз успявам да чуя и права. За съжаление цяла опера не мога да издържа и затова си вземам седящи места.

# 380
Е, то това вече стана цяло разследване-снимки, измерване на разстоянието от ...до Laughing

# 381
Десет метра встрани от беседката и до седящите места не се ли пада практически под платформата?  Shocked Доколкото виждам, местата се издигат внушително над земята към последните редове... Особено крайният жълт сектор от страната на въпросната беседка - ми той 5 метра нагоре бре!  Laughing

Много интересна тема, много!  Mr. Green Mr. Green

# 382
Дори в самите театри има, все пак. Билетите не са много евтини.На концерта на Рамщайн също имаше билети за правостоящи. Аз успявам да чуя и права. За съжаление цяла опера не мога да издържа и затова си вземам седящи места.

е, да и на Металика също...говорех за друг тип концерти..
как да е-аз разбрах, че са били отстрани.Ако са били отстрани-публиката е трябвало да вие вратове, че да ги вижда.Ако са се нахакали отпред е друга бира-виждали са ги.Но реално-всеки, на всеки ред вижда този пред него и му вижда врата и движенията, та.... Crazy

# 383
Е, то това вече стана цяло разследване-снимки, измерване на разстоянието от ...до Laughing
Ето за разследването И камъчетата са там.
Тази снимка обаче не е точно от сцената, а според мен зад павилиона. защото съм сигурна че ние не виждахме пряко сцената. През беседката се виждаше чат пат.

# 384
В случая не е толкова важно, къде точно са били, където и да са били -изгонили са ги. Въпросът е защо, и възможно ли е това да стане без никаква причина?

# 385
На всеки концерт има билети за правостоящи, мен би ме учудило, ако някой, дори и на седящи места на Рамщайн, например, не е прав през цялото време.  Laughing Но, ситуацията там е различна.

# 386
На всеки концерт има билети за правостоящи, мен би ме учудило, ако някой, дори и на седящи места на Рамщайн, например, не е прав през цялото време.  Laughing Но, ситуацията там е различна.

ок бреее, писах вече, тези са рок-концерти и там е странно да си седящ, но на опера...да кибичиш прав....пак казвам, била съм На сцена, гледала съм в Публиката.... Whistling

Най-пречат обикновено онези на 1 ред, които започват да си ровят в чантата усърдно, или ръкопляскат когато не трябва и след тях тръгва цялата зала, докато някой не изшътка. Laughing

# 387
Мисля, че сега сама ще си отговоря. Виждали са ни единствено хората от беседката...Това е бил проблема...Еми отде да знам че били там великите персони. Вероятно съм избрала най-лошото място от цялата постановка.

# 388
Ето за разследването И камъчетата са там.
Тази снимка обаче не е точно от сцената, а според мен зад павилиона. защото съм сигурна че ние не виждахме пряко сцената. През беседката се виждаше чат пат.
Tам определено са ви виждали повече хора отколкото си мислите.

Сега имам няколко бързи въпроса.
1. Идва разпоредителя и ви казва, че разсейвате публиката. Каза ли с какво? Вие не го ли попитахте?
2. С какво риеше камъчета детето? С ръце? С лопатка и кофичка?Право ли беше или седнало? Разхождаше ли се?
3. Другото ви дете, право ли беше? 3 часа ли щяхте да го държите право?

# 389
Не, Jizzlobber, не към теб, просто видях да се споменава, че има правостоящи за другите концерти.

Иначе, добре че peppia е изпратила писмо. Все по-често това трябва да се случва. И не разбирам, защо продължавате да я разпъване. Нека някой отиде до парка и да снима отпечатъците им, къде точно са били застанали. няма ли камери в този парк, в краен случай можем да помолим НАСА за сателитни снимки.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт