Изгонени от мадам Бътерфлай - опера в Парка

• 19 698
  • 484
  •   1
Отговори
# 465
  • out of space
Всеки път като прочета заглавието на темата и ми става смешно от към ануса, през тънките и дебели черва, жлъчката, слънчевия сплит, стремително ми засяга щитовидната жлеза, разтърсва ми сливиците, пломбите ми дрънчат и....Ейми Уайтхауз в Белград- само може да ми завиди.
Авторке, скрий се.

# 466
Жаве,наслади се на операта,а за детенце подсигури любящ човек./дори сьседка /

# 467
Жаве,наслади се на операта,а за детенце подсигури любящ човек./дори сьседка /

Ще подсигуряваме, какво да правим.   Hug  Да кажеш, че е някакъв невръстен меломан, да я взема с нас, ама подозирам, че тя, мойта, от опера хич не разбира. Даже рок-операта Исус Христос Суперзвезда я дразни  /може би защото баща й я върти нон-стоп напоследък... Confused/

# 468
Всеки път като прочета заглавието на темата и ми става смешно от към ануса, през тънките и дебели черва, жлъчката, слънчевия сплит, стремително ми засяга щитовидната жлеза, разтърсва ми сливиците, пломбите ми дрънчат и....Ейми Уайтхауз в Белград- само може да ми завиди.
Авторке, скрий се.
     Ето на това се казва българска култура  ooooh!
      Просто вече наистина темата си плаче за катинар ..................

# 469
  • out of space
Извинявай, защо реши, че съм българка?  Rolling Eyes

# 470
Извинявай, защо реши, че съм българка?  Rolling Eyes
     О , извинявай ако не си , и съм се объркала .  Wink
      Тогава ще се поправя веднага  Mr. Green

Авторке, скрий се.
    Ето на това се казва култура  Mr. Green и ИнтЕлигенция .
    Последният абзац от поста ти , можеш да го приложиш самата ти .
    Със здраве остани .

# 471
Е какво толкова каза жената освен, че обърка малко последователността м/у дебелото и тънкото черво:)
залива се от смях, вие не сет ли се смяли така, че и далака да си чувствате. аз да. Може това да е нейния момент. Освен това заглавието наистина е безумно

# 472
  • София
Вижте, за заглавието съм абсолютно съгласна, направо си е зашеметяващо и само по себе си е неоспорим бисер.
Аз също много му се радвам. Laughing

# 473

Къш да ви няма! Дребосъци!

# 474
  • Варна
Забрави - ньеднииИИИИ /с по-висока октава/ Simple Smile

# 475
Къш да ви няма! Дребосъци!
Joy
Не знаех, че Чо-чо сан има такъв речник!  Joy

# 476
# 477
  • София
Всъщност, тук дружно написахме либретото. Остава някой да спретне  музиката. И да уточним това опера за деца ли е, или за възрастни. Или смесена? Mr. Green

# 478
За деца, но в духа на Грим.
Освен това е 32 действия. Точно като за 2годишни ,но само от тези, които са търпеливи и не гъкват

# 479
  • Варна
Петък иде!

Общи условия

Активация на акаунт