Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 56

• 53 801
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
Елдо вярно ,че малки сладкиш докарва физиономията на Кръсника Joy
Много голямо попадение са тия дечица.

http://youtu.be/JEPUk8UJAVw

# 421
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Ване, тази умишлено ли си я пропуснала днес Laughing Laughing Laughing Heart Eyes
Само с нея май имат нужда от биба Joy

# 422
  • Разград
Ване, тази умишлено ли си я пропуснала днес Laughing Laughing Laughing Heart Eyes
Само с нея май имат нужда от биба Joy

Не съм я срещала, сега я виждам за пръв път.

# 423

# 424
Момичета - един въпрос Blush

Все се питам, но незнам къде да проверя.  Thinking Thinking Вие знаете ли нещо повече за този жасмин, който нашия общ "любимец" подари на Яска, когато я сваляше.  newsm78 newsm78
В крайна сметка има ли такъв точно жасмин и по българските земи. Защото аз съм виждала само един друг храст с по различни цветове като жасмин Rolling Eyes Rolling Eyes newsm78 От край време искам да имам този аромат на балкона си.

# 425
Страхотни фенове. Това е направено като от периода на Брулени хълмове Laughing

# 426
Страхотен колаж наистина.Ванинка относно жасмините дето ги подаряваше Бора аз май не съм виждала такива да растат в България.Ето виж какво намерих дано ти помогне.

http://zadoma.com/index.php?APP_ACTION=FLOWERS_INFO&FLOWER_ID=3
http://www.zadoma.com/index.php?APP_ACTION=FLOWERS_INFO&FLOWER_ID=167

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 00:00 от Eny87

# 427
Iyi geceler!

Поспах и поработих! Че от тая тръстика не ми остава време за крастата! Joy Joy Joy

За вас и с благодарност към Елдо, за помощта, която ми оказа за субовете, за да не стане за закуска!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Savas & Yasemin ~ You are

# 428
О-О Ени, благодаря за информацията. За първи път чувам, че имало и зимен жасмин. Мислех, че всичкият цъфти все май и юни, най-много до средата на юли. И тези цветчета са поразлични от това, което съм виждала. Най-ценното е че казват, че трябва да си търся резник или чепка. И ще го направя Wink Wink

Още малко подписчета

Танче, неуморна си Hug Hug
Браво newsm10  love001 smile3525 newsm51

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 00:22 от vanina707

# 429
ти си радостта,която любовта може да даде...

ТАНЧЕ  прекрасно е клипчето,и песента е много нежна Peace

# 430
  • И тук,и там

BÜYÜK FİNAL!
Aşk ve Ceza, merak ve heyecanla beklenen son bölümüyle izleyiciye veda ediyor.
Tüm sırlar açıklanıyor, tüm düğümler çözülüyor.
Onlar aşka inandılar. Karşılarında aşılması güç engeller, zorluklar, kötülükler, karşılarında ölüm vardı. Baş eğmediler, direndiler. Gerçek sevgiyi, aşkı kaybetmemek adına birbirlerine sımsıkı tutundular. Onlar sonu kötü biten bir masalı yeniden yazmaya, mutlu sona ulaşmaya çalıştılar.
Yasemin ve Savaş Yavuz belasından kurtulup özlemini çektikleri mutlu yuvaya kavuşabilecekler mi?
Aşiretler arası barış sağlanacak mı?
Yoksa kötüler ve kötülük mü kazanacak?
Yoksa Yasemin ve Savaş için mutluluk bir hayal mi?
Cemal ile bağlantı halinde olan Savaş’ın Yavuz’a ulaşabilmesi an meselesi. Savaş Yavuz’a ulaşabilecek mi? İki ezeli düşman kozlarını paylaşacaklar, peki bu hikâyenin galibi kim olacak?
Şahnur’un amansızca ilerleyen hastalığında son durum ne?
Çiçek ve Hakan karar verdikleri yolda ilerleyebilecekler mi yoksa Yavuz onlar için de bir tehlike olacak mı?
Tüm bu soruların cevapları ve hafızalara kazınacak muhteşem son bölümüyle” AŞK VE CEZA” pazartesi gecesi ATV ekranlarında, kaçırmayın!

# 431
  • Пловдив
Оооо, Лили, имаш нов аватар. И пак толкова оригинален, колкото и момичето, реещо се върху облаче. Поздравления!

BuBuLe4ka-Kle4ka    bouquet   bouquet
Доколкото успях да разбера от обърканите изречения на Чичко Гугъл, няма нищо по-различно от предишната подсказка. Много въпроси, на които надявам се в понеделник ще получим удовлетворяващи ни отговори.

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 00:32 от Eldo

# 432
Танче душичка си ти  newsm51Много,много хубав клип си измайсторила,припомни ми колко сладки бяха Саваш и Ясемин през първия сезон.
Ванинка радвам се,че ти е свършила работа информацията.Ако намеря нещо друго ще ти го пусна.
BuBuLe4ka-Kle4ka    bouquet

# 433
 Тешекюрлер, къзларки!

Днес сте били на вълна - Бонбон! Да допълня колекцията. Simple Smile Heart Eyes

Елдо казва, набляга на книгите като мама и татко, не е като чичо си. Joy Joy Joy

# 434
BuBuLe4ka-Kle4ka , тенкс  Hug Hug, но гугъл ми казва, че това е старата подсказка, която вече е публикувана и в нея няма кажи речи нищо освен въпроси, с които си мислят, че ще ни привлекат вниманието. Нещо наистина постно го дават откъм подсказките за този епизод Thinking Само да не ни изненадат неприятно накрая, въпреки, че не ми се вярва. Ама такова спокойствие в темата две години май не е имало Joy hahaha

Елдо, не съм го видяла последния ти пост мила, ама както често става с теб си мислим едно и също Laughing Laughing

Момичета, поздрав за екипа Елдо - Таня и лека нощ от мен засега :

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 00:45 от vanina707

Общи условия

Активация на акаунт