Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 56

• 53 791
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
Оооо, Лили, имаш нов аватар. И пак толкова оригинален, колкото и момичето, реещо се върху облаче. Поздравления!
Стига съм хвърчала в облаците Mr. Green да си походя малко и по земята Heart Eyes

Тане- Омер много дебели книги чете- а мама и тати  си разказват приказката за Пепеляшка Joy Joy Joy Joy

# 436
Среднощно здравейте, момичета!

Танче, за пореден път ме възхити талантът ти да устроиш прекрасна среща на текст, мелодия и кадри. Новият ти клип пак доказва, че красотата е хармония.  smile3501 smile3501 smile3501 newsm51

# 437
  • Пловдив

Тане- Омер много дебели книги чете- а мама и тати  си разказват приказката за Пепеляшка Joy Joy Joy Joy

Обаче с приказката за бедното овчарче, което срещнало принцеса, сложи в джоба си и Шарл Перо, и Братя Грим, и който още ви дойде на ум.  Joy  Joy  Joy

# 438

Обаче с приказката за бедното овчарче, което срещнало принцеса, сложи в джоба си и Шарл Перо, и Братя Грим, и който още ви дойде на ум.  Joy  Joy  Joy

newsm10  да гледаме финала и да започнем преговора,чакайки преводите Peace

# 439
 JoyСавашчо е голям разказвач на   приказки.Ясето добре я забаламоса с тая приказка за Пепеляшка.Пък и с пеенето на приспивни песнички се справя добре.Само дето детето се ококори още повече,но пък спря да плаче пак е успех някакъв.
А за малкия Омер по добре да чете книжки щото тати освен,че може да гушка с тия ръце може и шамари да раздава.Чичо Мустафа може да разкаже на дълго и широко дали боли от шамарите.

# 440
Аз се предавам    Crossing Arms

ЛЕКА НОЩ Hug

# 441
  Eни, подсети ме да направя гифчето! Joy Joy Joy

# 442
  • Пловдив
Танче, гифчето е супер, ама без телето, или по-скоро песента за телето, не е същото.  Joy  Joy Joy

# 443
Скъпи мои виртуални приятелки, много ви благодаря за пожеланията   love001   love001   love001

В последно време съм ужасно заета и много разсеяна - забравих в понеделник да си пусна компютъра, срам и позор  doh  Добре, че всъщност не са излъчили последната серия  newsm17
Имам ужасно много да чета, сигурно две теми ми се събраха. Но ще наваксам, сега вече имам повече свободно време - оставихме малката при майка ми във Велинград и с мъжО го раздаваме ергени  Blush За понеделник мисля, че ще съм ви настигнала  Hug

Лека нощ и от мен  smile3507

п.п. Лили, страхотно диванче, искам и аз! Simple Smile

# 444
Танче гифчето е много готино    bouquet:Ама и Лейля беше много готина в тази ситуация,как се въздържа да не отиде и да не грабне детенце от тоя певец  просто не знам Joy Joy Joy
Ади  Hug

# 445
# 446
 ooooh! ooooh! Оооох, момичета - аз забравих да поздравя,  ДОБРА ВИ ВЕЧЕР, ДЕВОЙЧЕТА! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet а Вие забравихте ли и този сладур /да го целуваш през масур Joy Joy Joy/????????

# 447
Страхотна си  Танче  smile3501
Охо и Гони се появи Hug

# 448
 Да си призная /без бой Joy hahaha Joy / към 21.00 часа се прибрах от тръстиката , като увяхнала марулка ooooh! ooooh! ooooh! Joy и докато сколасам туй-онуй Joy hahaha Joy hahaha  и тъкмо се разположих на компа изслушах- две - три парчета  от Ени и Ванинка, насладих се на снимките от  Ели и оппаааааа - край - това е положението  Peace Peace Peace Peace
Но Ви благодаря, момичета за ентусиазма и затова, че винаги КОГАТО ИМАМ ВЪЗМОЖНОСТ  ДА ВЛЕЗНА В ТЕМИЧКАТА ИМАМ МНОГО МАТЕРИАЛ ЗА ЧЕТЕНЕ И ОСМИСЛЯНЕ!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Сега съм тук - докато не замигам на парцали! Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 449
Тане, както винаги си на ниво! Hug  bouquet smile3525 newsm51  love001

Ади   love001  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт