спам и чат /20.06. - 27.06./

• 14 559
  • 874
  •   1
Отговори
# 825
По д-то ли? Joy

# 826

Уффф, наиш ли как боли  Mr. Green

# 827
Вратът ми стегнат, ще кажеш, че са ми били ботокс... Crazy Като си помисля, че бях решила по едно време да си бия пчели за болките в гърба..... Добре че се възгищисах...  Mr. Green

Джаста праста, сега е моментът да се запишеш.  Whistling

# 828
В тоя спам, няма джун-джан никой  Mr. Green

Само аз ли съм на бачканееее. Поли къде си душко, поне ти да ми правиш компания?

# 829
Няма. Вярно. Да взема да направя един сладкиш поне.

# 830
Няма. Вярно. Да взема да направя един сладкиш поне.

Олееее, появи се някой на хоризонта. Ама недей да ходиш никъде. Стой тукааа.

# 831
Аз вече ходих. Сега съм в къщи. Вятър има при нас... Спи ми се. Да допълвам ли и колко ме мързи...... Mr. Green

# 832
Аз вече ходих. Сега съм в къщи. Вятър има при нас... Спи ми се. Да допълвам ли и колко ме мързи...... Mr. Green

Давай, допълвай. Не се скъпи.

И тук леко подухва, че и превалява. Излишно е да казвам, че ми умряха мечтите за плаж утре.

Днес не мога да повярвам, но нито ме мързи, ното ми се спи  Shocked Даже пуснах темичка в коята хубавичко ме насолиха  Mr. Green Mr. Green Mr. GreenТа ми мина мерака, за каквото и да било.

# 833
Да те светна относно темите....  Първо правило: Даваш линк.  Mr. Green
Второ правило: Ако забравиш, ти искат линк... Whistling, тъй че.....линк. Mr. Green

# 834
# 835
Някоя  и друга хиенка се въртят. Що пускаш лични теми, момичеее? Heart Eyes

# 836
Опаланкааааааааа.

Аз сега ставам, поспинках си от 4 до 7. Мамина сладка.

Не съм сама, не бях сама, ама днес цял ден спинкаме  Embarassed И ядем череши, само до пазара ходихме за плодове и зеленчуци. Ся трябва да се вдигна и да сготвя вечеря, забравихме гъби, а трябваше.

Тук напече, утре ще се ходи на басейн  Heart Eyes

# 837
Цял ден подпирах леглото  Blush
Сега отивам да готвя  Crazy но преди това изпих чаша вино и си мезих със синьо сирене.
Кой знае дали ще ми се получи готвенето  ooooh!

# 838
Аз направих все пак сладкиша, но нещо не се наду твърде много. Crazy Тихо и мързеливо ми е.

# 839
Аз направих все пак сладкиша, но нещо не се наду твърде много. Crazy Тихо и мързеливо ми е.
да не икономиса яйцата Crazy Hug

Общи условия

Активация на акаунт