За дрехите..

• 13 133
  • 110
  •   1
Отговори
# 45
През лятото,всичко се носи по веднъж и в пералнята.
През зимата:Моите блузи също -само по веднъж.
Опитвала съм да облека блуза втори път,ами ,не мога.Тя вече не мирише на чисто и изпрано ,а на парфюм.Затова блузите ,също по веднъж  и отиват на пране.
Мъжете могат да облекат и два пъти.
Панталони ,дънки ,якета,др, горни дрехи -на три ,четири обличания.
Освен кожените връхни и зимни палта.Те-на пране ,или на химическо,4-5 пъти в сезона.

# 46
Да, аз всички дрехи пера на 40, но не знам дали бялата част няма да се оцвети в нюанс ако останалите дрехи са предимно цветни. То незабележимо стават тея неща, макар че пък тениска е в крайна сметка, не очаквам да ме надживее.

Купи си цветоулавящи кърпички - като пусне боя някоя дреха, те я попиват.

# 47
Хм, ми тези дрехи се напояват с всякакви миризми и прах. Губят и видът си....Но всеки си знае.

Кои дрехи по-точно?

Ми дрехите, бре, Вилико- блузи, панталони и пр. Особено за ползващите градски транспорт.
Ако си чистиш редовно лицето вечер с памучен тампон и тоалетно мляко ще видиш еквивалента на прахта, която се лепи по дрехите.
А пък като видя навън мърлявко дете, на което видимо дрешките не са му сменяни, щото нали се цапа...И не визирам случаи на случайно мернати непознати, а на такива, които наблюдавам всеки ден за жалост.

Ти..четеш ли  Laughing
Споменах, че ние вкъщи също се перем. Пък и лицето си мием, о, чудо.

# 48
  • Варна
Айде, започна се!  Joy
Винаги ми е убягвал смисъла на тези теми. Да се сравним с другите и да решим мърли ли сме или чистофайници ли?

# 49
  • Варна
Аз пък не деля цветно от бяло.Пера всичко на 40 градуса и нямам нищо боядисано.

# 50
  • Куциндрел
Който както иска да пере, важното е да не смърдиш на околните.  Naughty

# 51
  • Mediterraneo
Айде, започна се!  Joy
Винаги ми е убягвал смисъла на тези теми. Да се сравним с другите и да решим мърли ли сме или чистофайници ли?

Нали?!

Аз вече се чувствам като мърла, понеже доста често обличам лятото една тениска повече от веднъж... Да не говорим, че дънки и панталони пера 1-2 пъти в месеца, ама дали има значение, че имам повече от десетина чифта  Thinking Че и на децата се е случвало да им облека повторно нещо, горките мърлявчета...

# 52
Хм, ми тези дрехи се напояват с всякакви миризми и прах. Губят и видът си....Но всеки си знае.

Кои дрехи по-точно?

Ми дрехите, бре, Вилико- блузи, панталони и пр. Особено за ползващите градски транспорт.
Ако си чистиш редовно лицето вечер с памучен тампон и тоалетно мляко ще видиш еквивалента на прахта, която се лепи по дрехите.
А пък като видя навън мърлявко дете, на което видимо дрешките не са му сменяни, щото нали се цапа...И не визирам случаи на случайно мернати непознати, а на такива, които наблюдавам всеки ден за жалост.

Ти..четеш ли  Laughing
Споменах, че ние вкъщи също се перем. Пък и лицето си мием, о, чудо.

Като се переш и си миеш задника редовно, к`во тогава ме апострофираш?

# 53
Айде, започна се!  Joy

Тц! Да покажем на другите, че са мърли, а ние - чистофайници Wink
За първи път рискувам да пиша в подобна тема, ама изкушението беше прекомерно голямо Simple Smile

# 54
 Grinning
Темата си дойде на мястото, така че спокойно мога да отида да пия кафе без да тръпна за развръзката.
И темата за това могат ли работещите жени да са доволни си влезе в коловоза, и нея да не я мисля.

# 55
Обаче не може да надмине темите "колко често се къпете"!

Моля те, не ми казвай, че има такава тема  ooooh!
Аз, в признак на умопомрачение, съм писала в тема "Колко често къпахте бебето си до годинка", или нещо от сорта, и не мога вече да я понасям, като ми и излезе в "нови отговори"- абсолютен феникс- години наред е жива и актуална  ooooh!

# 56
елиас, аааа, има тема и Колко често си миете косата?. ))))))

И аз пък обличам лятото една тениска по 2пъти. Харесва ми да ми понамирисва на потчица.  Laughing

# 57
  • Куциндрел
А има ли тема "Колко често си обувате обувките преди да ги изперете?"
Може й - "На колко носения си перете ръкавиците?"
И още - "Перете ли си банските след плаж (море, басейн)?"

# 58
в бялото ми пране има само чисто бели дрехи, кърпи или спално бельо. Тази пералня пера на 60° и бялото ми свети.
Тези с райета - в светлите цветове - на 40°
червено, розово, оранжево -също на 40°
тъмната пералня - 40°
бельото според цвета, но винаги е отделено в специални мрежести торбички
п.с Моята пералня събира 7кг пране Wink

# 59
Без да претендирам за компетентност, май не съм виждала "Колко продължително си четкате зъбите?"... Безплатно подарявам идеята, ако е нова Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт