За дрехите..

• 13 172
  • 110
  •   1
Отговори
# 75
  • Канада
Трябва да се изкажа и аз, няма как! Joy
Лятото се пере повече, очевидно.
Вечерта всичко  отива в коша, с малки деца, по парковете или в градината, няма начин.Просто дрехите не са чисти, личи им.Ако нещо изглежда чисто, не се пере веднага.Виж чаршави не сменям всяка седмица по принцип.Сега, ако усетя, че не са чисти, сменям ги.
Обувките пера в пералнята.
После пускам цикъл без дрехи.

Който както иска да си пере дрехите, не ми пука изобщо:)

# 76
Вилико, моме, къде Аргун-ната нещо не е питала? Аз мога много неща, без да лая из форума като теб. Simple Smile

Марамка, душко ето и отговорът ми за етикирането:

А аз уж съм от мърлите, които не перат абсолютно всичко след първото обличане, но....всеки ден пускам пералня, някой дни и по 2.

Преди теб в темата думата "мърла" не беше спомената.

Можеш - видях, това за задните части беше показателно  Joy

# 77
Разбира се, че е показателно. Днес клеча в един пясъчник с децата и до мен мирише на пот и немито дупе. Подуших се, не съм аз.  Mr. Green
Е, не ми обяснявай, как всички са невероятно чистоплътни. В метрото например често вони на умрели катерички в напреднал стадий на разложение.

# 78
 Joy Добре - че не ползвам метро тогава.

# 79
  • Куциндрел
Не знам за такава, но едно време една полудяла чистофайница ме преследваше на лични месеци наред да ме убеждава колко съм проста, че си пера обувките в пералнята. В моята си пералня!
Ох, било е забавно. hahaha

Най-култовата тема беше за чаршафите, ако някой я помни.В смисъл дали гледаме кога от кой край се застилат чаршафите.Много забавно  беше.
Но все пак да  използвам темата за нещо полезно- и аз като повечето отделям червените дрехи,  защото дори и с цветоулавящи кърпички се случва да  боядисват.Но ме дразни да ми стои с дни неизпрано  пране  от червения цвят.Затова дайте някаква полезна идея за този червен цвят-  някакъв прах , който е специален или друго безопасно съчетаване с  дрехи от друг цвят?
Ние червените дрехи (главно тениски имаме от този цвят и гащи) ги перем с черните и използваме Пербол за черно. До сега нямам почернена червена дреха.
С черната пералня се перат и тъмно сини и тъмно зелени дрехи. Използваме основно Пербол за пране на дрехи.

# 80
  • Куциндрел
Разбира се, че е показателно. Днес клеча в един пясъчник с децата и до мен мирише на пот и немито дупе. Подуших се, не съм аз.  Mr. Green
Как успя да се подушиш отзад?  Shocked

# 81
  • Mediterraneo
Как успя да се подушиш отзад?  Shocked

Joy Joy Joy Искрено се разхилих, благодаря!

# 82
Разбира се, че е показателно. Днес клеча в един пясъчник с децата и до мен мирише на пот и немито дупе. Подуших се, не съм аз.  Mr. Green
Как успя да се подушиш отзад?  Shocked

Ми как? Трудно! То се искат определени умения. Те други за това не се усещат, че миришат, щото не могат да се подушат!

# 83
  • Куциндрел
Разбира се, че е показателно. Днес клеча в един пясъчник с децата и до мен мирише на пот и немито дупе. Подуших се, не съм аз.  Mr. Green
Как успя да се подушиш отзад?  Shocked
Ми как? Трудно! То се искат определени умения. Те други за това не се усещат, че миришат, щото не могат да се подушат!
от както те прочетох се опитвам да си го представя..... Ама там на пясъчника ли се подуши или се скри нейде да се гънеш?

# 84
Цецке, дерзай! Само не мириши!

# 85
  • Куциндрел
Цецке, дерзай! Само не мириши!
Ауу и мен ли успя да подушиш?
Ще взема да ти стана фен. hahaha

# 86
Стани си, не мога да ти попреча. Само пак да кажа- подмивай се редовно.

# 87
  • Куциндрел
Стани си, не мога да ти попреча. Само пак да кажа- подмивай се редовно.
Joy Joy Joy Joy
Ох, не съм се смяла така от доста време. Мерси, че ме разсмя.
 Joy Joy Joy Joy Joy
 Само не обясни техниката на подушване....

# 88
Ко праите бре  Shocked

# 89
Ама, да ти остане между нас!  Wink Присядаш лекичко някъде и се навеждаш да си вдигнеш уж нещо от земята или да си избършеш обущата /че и тях поддържам изрядни/, сбръчкваш нос и издаваш с него звука "ффф", но вдишвайки. Можеш и да приклекнеш и пак така с носа.
Пробвай и се отчети!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт