За дрехите..

• 13 173
  • 110
  •   1
Отговори
# 60
Ох, ще взема да попадна в графа мърли, пък уж не се имам за такава.
Пускам м/у 3 и 5 перални седмично.Чаршафи и кърпи пера по веднъж седмично Whistling
И не знам по колко точно пъти обличаме дадена дреха/определено не съм маниачка/, но смело твърдя, че и мъжо и аз и децата ходим чисти и изкъпани.Хвърлям дреха моя или на децата за пране, когато преценя, че е за пране, а не защото е облечена вече веднъж.Бельото не го коментирам.Там мисля е ясно...Ха сега да видим...

# 61
Хм, ми тези дрехи се напояват с всякакви миризми и прах. Губят и видът си....Но всеки си знае.

Кои дрехи по-точно?

Ми дрехите, бре, Вилико- блузи, панталони и пр. Особено за ползващите градски транспорт.
Ако си чистиш редовно лицето вечер с памучен тампон и тоалетно мляко ще видиш еквивалента на прахта, която се лепи по дрехите.
А пък като видя навън мърлявко дете, на което видимо дрешките не са му сменяни, щото нали се цапа...И не визирам случаи на случайно мернати непознати, а на такива, които наблюдавам всеки ден за жалост.

Ти..четеш ли  Laughing
Споменах, че ние вкъщи също се перем. Пък и лицето си мием, о, чудо.

Като се переш и си миеш задника редовно, к`во тогава ме апострофираш?

Joy Няма начин да разбереш явно смисъла.
Остави мен, ама и Аргун те попита нещо - на нея ще отговориш ли или и това не можеш?

# 62
  • София
Без да претендирам за компетентност, май не съм виждала "Колко продължително си четкате зъбите?"... Безплатно подарявам идеята, ако е нова Simple Smile

Обаче имаше "по колко пъти си миете зъбите"

# 63
  • София
Без да претендирам за компетентност, май не съм виждала "Колко продължително си четкате зъбите?"... Безплатно подарявам идеята, ако е нова Simple Smile

А през колко време си сменяте четката за зъби? Laughing

# 64
  • Mediterraneo
А има ли тема "Колко често си обувате обувките преди да ги изперете?"

Не знам за такава, но едно време една полудяла чистофайница ме преследваше на лични месеци наред да ме убеждава колко съм проста, че си пера обувките в пералнята. В моята си пералня!

# 65
Най-култовата тема беше за чаршафите, ако някой я помни.В смисъл дали гледаме кога от кой край се застилат чаршафите.Много забавно  беше.

Но все пак да  използвам темата за нещо полезно- и аз като повечето отделям червените дрехи,  защото дори и с цветоулавящи кърпички се случва да  боядисват.Но ме дразни да ми стои с дни неизпрано  пране  от червения цвят.Затова дайте някаква полезна идея за този червен цвят-  някакъв прах , който е специален или друго безопасно съчетаване с  дрехи от друг цвят?

# 66
И още от поредицата култови "Влизате ли с обувки вкъщи? и "Перете ли гащите на мъжа си"?  Whistling

А има ли тема "Колко често си обувате обувките преди да ги изперете?"

Не знам за такава, но едно време една полудяла чистофайница ме преследваше на лични месеци наред да ме убеждава колко съм проста, че си пера обувките в пералнята. В моята си пералня!

Думи нямам Shocked

А зашо просто не я блокира?

# 67
Най-култовата тема беше за чаршафите, ако някой я помни.В смисъл дали гледаме кога от кой край се застилат чаршафите.Много забавно  беше.

hahaha hahaha hahaha Тази я знам  Joy Не дали ги гледаме, а дали маркираме с нещо кой край е за главата и кой-за краката rotfImao
И още една, но в друг жанр-"Сваляте ли си чорапите при посещение на гинеколог"  rotfImao rotfImbo rotfImao

# 68
Аууууу,тая съм я изпуснала  Grinning Може ли линк,че  да си запълня следобеда?

# 69
  • Mediterraneo
Но все пак да  използвам темата за нещо полезно- и аз като повечето отделям червените дрехи,  защото дори и с цветоулавящи кърпички се случва да  боядисват.Но ме дразни да ми стои с дни неизпрано  пране  от червения цвят.Затова дайте някаква полезна идея за този червен цвят-  някакъв прах , който е специален или друго безопасно съчетаване с  дрехи от друг цвят?

Червеното пера с черното, иначе не мога да напълня една пералня само с червено никога. Дори на половин програма. Въпреки че ми е любим цвят, не обличам само червено.

Подробната, беше ми интересно докъде ще стигне, затова не я блокирах  Whistling

# 70
# 71

А през колко време си сменяте четката за зъби? Laughing

Дами,
убивате всичко детско в мен!  Mr. Green

# 72
  • Бургас

Дано темата не се превърне на коя е по - по най- мърла от другата:)))

Още е рано, но към страница 5-8 очаквай подобно развитие. Винаги така става Simple Smile

Пу-пу засега няма кой знае какви пререкания и женски огън и жупел, може пък да се удържат нещата докъм 10 страница що-годе приемливи.Винаги съм се чудлиа защо някой започва да се заяжда и намерих отговора - някои хора си имат мнение и каквото и да стане те не изменят на себе си, но и не приемат това на околните, без значение дали то е правилно или не.Simple Smile))
Обаче е тъжно човек да не проумява, че може да има друг с различни от неговите виждания:)
А по темата вече се изказах.Хайде, дано се запази добрия тон!

# 73
Вилико, моме, къде Аргун-ната нещо не е питала? Аз мога много неща, без да лая из форума като теб. Simple Smile

Марамка, душко ето и отговорът ми за етикирането:

А аз уж съм от мърлите, които не перат абсолютно всичко след първото обличане, но....всеки ден пускам пералня, някой дни и по 2.

Преди теб в темата думата "мърла" не беше спомената.

# 74
Аз се чудя на подобни информативни теми и тяхната точна цел.
Ако е написано хумористично - както и да е - ще има шеги и ще е весело.
Но в повечето случаи темите са зададени със сериозно питане и предразполагат към безсмислени спорове.
А на тази информираност не виждам също какъв й е смисълът.
Ако човек има мнение и е доволен от себе си, то няма нужда да си сверява часовника.
Или какво ме топли, ако някой мисли/прави като мен за подобни неща?
Или какво ми пречи, ако някой мисли/прави различно?
Аз нищо не печеля/губя и в двата случая...

Общи условия

Активация на акаунт