За дрехите..

• 13 168
  • 110
  •   1
Отговори
# 90
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Каква хигиена трябва да поддържа човек - за да се налага да се души? Айде стига...

# 91
  • Варна
Казах ли ви аз, че към 5-8стр ще има такъв развой на събитията? Simple Smile

# 92
  • Куциндрел
Ама, да ти остане между нас!  Wink Присядаш лекичко някъде и се навеждаш да си вдигнеш уж нещо от земята или да си избършеш обущата /че и тях поддържам изрядни/, сбръчкваш нос и издаваш с него звука "ффф", но вдишвайки. Можеш и да приклекнеш и пак така с носа.
Пробвай и се отчети!  Hug

Отивам да тренирам, първо да издавам звука ФФФФ вдишайки през нос  Naughty
а после всичко останало. Mr. Green

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 16:36 от Ceca

# 93
Не зная, Вилико, какво трябва да е нивото на хигиената ти, за да се подушиш, но ако повече хора го правеха понякога, нямаше да има и толкова смърдящи в тези жеги.
Предполагах че, иронията с подушването ще бъде разбрана правилно.

# 94
Не зная, Вилико, какво трябва да е нивото на хигиената ти, за да се подушиш, но ако повече хора го правеха понякога, нямаше да има и толкова смърдящи в тези жеги.

Ти говореше за подушване отдолу. Това ме притесни  Tired

# 95
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Каква хигиена трябва да поддържа човек - за да се налага да се души? Айде стига...
rotfImao rotfImao За съжаление повечето ми клиенти поддържат баш такава хигиена- ако знаете колко парфюма отидОха, при старанието да убия миризмата на клиентоида, тъй като ароматизатора за въздух е безсилен. И най-ме е страх, че ще влезе друг клиент и ще си помисли, че аз мириша така  Crazy
Отивам да тренирам, първо да издавам звука ФФФФ вдишайки през нос  Naughty
а после всичко останало. Mr. Green
Тук вече паднах под бюрото, добре че вчера е мит пода  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 96

То сега с това спиране на водата на разни длъжници....как да поддържат хигиена хората...)))) ама нали пък са софиянци....))))

# 97
  • Бургас
Брей, темата тръгна стремително в друга насока.От дрехите и прането към немитите и миризливи дупета:)))).Ама вярно, Богиня, ти позна.А аз се надявах на мир поне в една тема.А какво стана с дрехите и прането?Или сега леля ви Мария си почива с любимия си прах за пране Laughing

# 98
  • Куциндрел
Остава въпросът: Как мирише немито дупе, обуто в прани гащи?

# 99
  • Варна
Защо изпростявате? Обикновеното заяждане вече не върши ли работа?

# 100
  • София
може да го пуснеш като нова тема, ще бъде "куутова" направо!  Laughing Wink
Ама, верно си е изпростяване!

# 101
направо не знам едно време неандерталците как са ми мили дупИтата, че и космясали са им били. ако не го измият веднага след ползване по предназначение е засъхвало. а пък като го измият в езерото наблизо, как ли са го бърсали, като са нямали кърпи  newsm78.

научихте ли фффффф през носа? аз засега само ръмжа.

# 102
Е, той и парфюмът във Франция преди векове е ползван за прикриване на неприятни телесни миризми.

# 103
  • Куциндрел
Пробвам се, но звука, който издавам, май го няма в българската азбука. Rolling Eyes

Я да питам - вие какво използвате за петна по дрехите? С Вениш ли ги третирате или си имате някакви други методи?

# 104
За целта е важно да си си изчистила надлежно носа. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт