Отговори
# 300
ами ние скромно, но от сърце  Heart Eyes
ей ви я кака Ви Ади, с нещеш ли многото кила
http://mamafevruari2011.snimka.bg/maternity/sreshti.563773.23992680

# 301
Оооооооо Ади, много си дебела ша знайш! Тц, тц, тц!
На вас очите ви наред ли са, не са ли?!  Rolling Eyes
Лори, ти защо се криеш ааааа?
Бебоците са страхотни и баткото също, много е фешън!

Булче, с мойто диване така си прехвърляме лъжиците, докато ми писне вече и спра да му давам. Ама, викам си, като съм почнала веднъж да си продължавам, поне нещо да ближе там.  Tired

Искам да помоля, ако са оттук Miroslava Stoyanova, Krasimira Qnkova, Maria Draganova, Raya Gaitandjieva и Stela Manova да се представят, че ги махам иначе!  Thinking

...за фейсбук групата иде реч!  Blush

# 302
AAA Лорита, ти що не си се снимала а  Naughty

Иначе Бобо и Венци са чудесни Hug И баткото и той - с тея бодлички, много е фиешън  Crazy Ади много лъчезарна и направо е бонбон и тя  Hug

Пчеличке, и мене яко ме нервират така като се наредят и не се представят...една от девойите за н-ти път иска пълномощно, пиша и дали е от тука, ама не ме еб.ва... Crossing Arms

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 17:38 от amidala13

# 303
щото се охамстерих през бременността с тези мойте бисквити и имам  едни огромни Бузи  Embarassed Тя Ади има снимки и искренно се надявам да ме е отрязала  Embarassed Ма кой ме кара да плюскам така  Embarassed

# 304
ААААА - а кой само кастри другите като заговорат за кила а, да ги нямаме такива, с бузи, без бузи, всички сме в кюпа... Mr. Green/е- има и фини дами, на които шапка им свалям,ама за кит на темата можеме да се конкурираме ... Whistling  Hug hahaha Какви сме - такива, ше отслабнеме и тъкмо ше има снимки Преди -След Mr. Green

# 305
Пчеличке Hug  bouquet

# 306
  • Варна, морето, сините вълни...
Връщаме се от консултация. 6050гр. Confused нещо много малко ми се струва +350 само. Но педката каза че е нормално. И + 3,5см. Биха му ваксина, втория прием на хипатип. Разплака се но като го взех и млъкна Simple Smile дано да му няма нищо довечера Praynig че милото е нощтна.  

Видях фентъзи в Мола  Rolling Eyes каква случайност  Crazy

# 307
  • София
За козметиката - Бюбхен, Нивеа, Бочко. И на двете бебки кожата е суха и педи каза да ги мажа с Нахткерцен балсам на д-р Тайс. Ползваме го от 1 седмица и не мога да кажа още нищо, малко кофти мирише, но чета че мамитата са много доволни от него.
Надявам се и anji_86 да се включи по темата с козметиката, тъй като навремето за стрии ми препоръча доста добри кремове.

За детската кухня - точно зад блока ни е кухнята майка на Детска кухня Българче. Мисля да рпобваме там, не далече има пункт и на Хер бебе. Един въпрос....каква е разликата в цените в сравнение с държавната детска кухня  newsm78

За мъжете - помага татито, може да не е толкова колкото  ми се иска, но и грешката може да си е моя....аз съм на принципа да не моля никой, който иска да ми помага, но те мъжете не винаги могат да се сетят за някои неща и трябва да им се подсказва  Mr. Green

P.P. За преварената вода някой питаше назад. Аз вчера чух от нашата снаха, че педи им казала до 6 часа може да стои. А аз като направя една тенджера и за деня я ползвам, слагам си и в термос.  Thinking

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 18:56 от Лизи

# 308
Лелееее, много сте хубави , момичета! Бебоците са суперски и те!
И аз вече съвсем основателно както Пчеличката ще ви помоля да си запазите едно прегледче на очичките...че нещо не е нормално да се виждате дебели , а снимките да говорят друго  Thinking
А за Лори съм сигурна , че ги говори едни , а истината е съвсем друга....Чакаме Ади да потвърди съмненията ми!
Бебоците са уникално красиви!

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 20:47 от lena1

# 309
за преварената вода - аз давам от една и съща 2 дни  Blush , то ако е годна 6 часа, то не трябва да спя, а само да преварявам   Peace

# 310
Видях фентъзи в Мола  Rolling Eyes каква случайност  Crazy
Ако не бързахте можеше да ви почерпя, ама айде де Mr. Green нищо, другия път  bouquet

# 311
Привет, аз съм втора май от Пловдивчанки. Качих моите снимки, та да видите Зелда:)) Чакаме и Мила-Симона да качи нейните и Гатофилия:) Ние всичките обаче въоръжени с фотоапарати, а hahaha
Много хубавко си изкарахме. Като се върнем от морето пак. Hug Мой Симеончо заспа пръв, другите докато заспят малко помрънкаха, но той си къртеше и после така стана, че всички заспаха, а нашия Мони се събуди вече свежар hahaha Та ние освен, че сме с най-малки размери, ами се и цепим от колектива Joy
Спокойна нощ на всички, а аз продължавам с багажа, че утре рано, рано в тъмни зори ще тръгваме към морето, но ще си нося лаптопа, така че няма оттърваване от нас, така да знаете! Hug

# 312

Оу?
За какво става въпрос?  Rolling Eyes Аз пак не съм разбрала!  Blush

Поздравявам най - официално Лори за откриването на чудесният глагол охамстерилаJoy Joy Joy

# 313
Влизам си току-що вкъщи. Като изкъпя и приспя зверюха ще пиша.
Лори  Hug

# 314
  • Полски Тръмбеш
ДОБРО УТРО  hahaha hahaha hahaha
цял ден не мога да се добарам до компа  Whistling
Честит рожден ден на Фентъзи и  СтефДА СА ЗДРАВИ,МН ЩАСТЛИВИ И МН ОБИЧАНИ
ЧЕСТИТО И НА МЕСЕЧИНКИТЕ

ЕТО ВИ ЗАМИСЛЕНАТА СУТРИШНА ПОРЦИЯ  Mr. Green
ммм мммммокричък  Heart Eyes   love001

искам и аз срещааа!!!!!!!!!!!  Crossing Arms
всички сте големи сладури  Heart Eyes и да не чувам за сланини и прочие  Naughty

виждам мъжете сте обсъждали Crazy от моя не мога да се оплача мн ми помага  Heart Eyes ее има и трески за дялане,но то не може без тях  Flutter само ме дразни, когата понякога ме позабрави да ми "сваля звезди"  newsm03 ми мн обичам да ме глезят  Embarassed и като спре ме е яд  Crossing Arms

ooooh! ЙО мн я мъчат зъбите  Sad 4 денонощия само проплаква  Cry днес я водих при личния да ми потвърди иначе се бях паникьосала и щях да хуквам към Плевен при педиатърката  Confused Сега мажа, давам панадол и малко я поуспокоява  Sad

лекинка за сега  Hug

ПП  утре ние кръщенето  Mr. Green  newsm68

Общи условия

Активация на акаунт