, пък ако почне и плодови съвсем ще ги откаже. А за соковеслед 6 навършени тогава, че имам кофти спомени с баткото, хем и той беше на 6 и кусур месеца. Ааа, каза в зеленчуковите да почна да редувам един ден жълтък (бе и аз мисля че е раничко, ма не помня...
) на другия ден сирене.
Ако някой има нужда да се регистрира в сайта на Гранд Оптикс и пращат талони за отстъпка. Моите бяха 80лв., но ми излезнаха 52лв.
хем бях фъснала 2 пъти в коста. Та иде реч за

И сега ми каза,че може би вариантите са 2:да се местя в бюрото по труда,но там ме чака едно ходене по мъките,едно бюрокрация...Или да си намеря фирма,към която да се водя,заради майчинството ,като си поемам осигуровките
.Не знам какво ще правя,а нямам време (до края на месеца мисля,че трябва да и кажа на къде ще хващам.Моля ви ако някоя от вас може да ми даде съвет-приемам на драго сърце.

пък баткото е
шушко мушко сладък
Целувки от нас с Бобо 

и бебоците също. Само ще кажа,че наше лошо няма.
:love

Мисля че писах, вече много съм изтрещяла. Радвам се, че се забелязва отсъствието ми 

на нощното хранене е най зле
Трябва да се надигна над него и да правя движения все едно се цедя на ръка и така успявам да го укротя. Ще чакам с нетърпение отговора на Консултантите.
чертички 
и да ви кажа какво се случи
понеже ми стана едно такова лошо от много чистене и мъжо вика айде да отидем на кафе и после ще продължиш и аз готова. Но в хола ми е бардак
и връщаме се ние и на входната врата тъкмо вкарвам количката и комщията /един дядка/ на стълбището а моята врата на хола отворена и отвън се вижда всички. Та комшията ми видя бардака в хола и викам сега целия блок ще ме знае че е разхърлено в нас 
и май май само приказките са ви много а не килцата 
да се изтипосаме и ние
айде теб те има
ще минете без мен

Как сладко спинкат в количките! Мамини златни!

Тръгнах,изминах 15км и установих - спукана гума.
Сама жена с две деца, за момент си помислих да се гръмна. Звъня на мъжО, да му се оплача и му казвам,че гумата ми е спукана,той ми вика на бензиностанцията ще ти я напомпят
Тя така спукана,че освен джантата няма кво друго да ми напомпят. Добре,че в този момент се оказа близо до нас, пробвали една кола,че дойде бързо и не ми се наложи да чакам. Айде наобратно, с всичкия багаж да взема другата кола, пък мъжО да си прави неговата. Kaкто и да е, стигнахме благополучно.(А междругото снощи сънувах,че закъснявам за срещата
) Искам да ви кажа,че Лори наистина е един страхотен човек и за колкото и "охамстерена"
да се смята е страхотно чаровна.
(Утре ще й пратя снимките и ако прецени ще ги качи да видите за какво Ви говоря.) Бобчето хич не е толкова малко колкото го представя майка МУ и е един невероятен бонбон, който искам да отбележа беше "много сърдит" според майка му, само защото не се усмихваше. (Лори видяла си ти сърдито бебе, трябваше да те оставя да гледаш Венци,докато сме на прегледа, да видим ще говориш ли така за Бобче...
Хора бях потресена.За тези случаи, бях чела само по форумите и си мислех,че се преувеличава,ама тва бабе се направо се навря в количката да погали спящия Бобо.И то с такава засилка,че аз реших,че е позната на Лори...

[/color](Ако изобщо стигнете до пожеланието
Ама аз съм им свикнала вече на мойте килца,щото си ги нося вече 3 години и затва не се оплаквам толкова ....

,не ми се говори.Не им оставам длъжна,особено като започнат да си изпъват вратовете и да надничат!

Препоръчани теми