Отговори
# 405
desitacheva , нещо не сте се разбрали с продавалката. Записа е на адрес до офиса, иначе на ръка да й предадат парите е скъпо.  Peace
Лориии,
fight

# 406
  • Varna, Bulgaria
Добър вечер , едва успях да ви изчета.
На бързо само да кажа, че и моята кожа е адски суха и понякога и аз използвам А-Дермата на Дени, както Лори Simple Smile
Иначе ние утре заминаваме за 2 седмици. Пловдииив идвамеее Simple Smile
Весел празник на всички празнуващи, честити месечинки на всички и стиснати палчета на всички, които имат нужда от това.
Прегръщам ви!

# 407
здравейте, момичета!
и аз да се отчета след вчерашната среща- много се радвам, че успях да се запозная с мамите от Пловдив, прекарах си много приятно. Добре, че Валето успя да заспи, иначе щях да прекарам в обиколки на мола вместо в сладки приказки. Crazy
Голям проблем ни е това заспиване. Всеки път е адско дране, бутане, извиване.  #Crazy Биберона го плюе и все на ръкава ми налита, накрая съм вир вода от смукане. И от време на време се дразни като го приспива друг човек. Все в моите ръце да е. Ох, дано този период да е някакъв временен и да отминава бързо. Praynig
захранването - с едно заместено хранене сме-обедното. Днес яде картофено пюре домашно производство и много му хареса. За сметка на това следобед реших да му дам круша и направи такава ужасна физиономия, като я опита, че не посмях да му дам повече. Да видим утре как ще е..

за кожата на лицето- нямам засега проблеми, не се мажа с кремове, особено сега лятото имам чувството, че кожата ми се задушава с тях. Ползвам само измиващо за лице, много съм доволна от серията за смесена кожа на Ив Роше.
Момичета, оплешивявам  Sad мислех си, че си внушавам, че отпред имам оголено петно, ама одеве и майка ми го забеляза. Какво да правя, на какъв лекар да отида??? Cry

# 408
Ох, сумати и време писах и се изтри вторият ми пост- ама съм упорита и почвам наново

Кико продължава с неговото нехранене. Рахитът се оказа по- малкото зло. Преди се оплаквах, че е качил само 540 гр, а сега и 200 грама нямаме качени. Последната диагноза е рефлукс, който не е от най- безобидните, тк са се образували язвички по хранопровода от киселините от върнатата храна. И всяко хранене е съпроводено с много опъване, рев и мноого нерви. Миличкият Кико вече тотално се е изнервил и той. Всички казват, че никакви лекарства не помагали- трябвало да се израсте. Бая време трябваше да мине докато лекарите му поставят правилната диагноза или по-точно комбинация от диагнози. Първо беше рахит, после анемия, после "нищо му няма на детето". За сега се преборихме (мисля) с рахита. А сега трепем този рефлукс. НО съм сигурна, че всичко скоро ще се нареди. Преди планувах захранването да е 6-я месец, но заради рефлукса ни препоръчват да започнем от сега с кашичка. Оризовата не ни я препоръчват тк запичала, като не се изака Кико и нещата се обострят. Взех каша от елда- дано да се справим

Иначе с мъжа ми се стараем всяка вечер да водим Кико на плаж- отиваме към шест часа и седим до 8. На бебо страшно добре му се отразява седенето там. Мъжо се гмурка с харпуна, а ние с бебо се разхождаме с кенгурото по брега. Пустото кенгуро се оказа една от най- полезните ни вещи заради рефлукса, тк в количката започва да връща.

Видях снивмките от срещите- всички сте страхотни- толкова сте усмихнати и щасливи всички. Hug Много ви се радвам.

Честити празници на всички празнуващи!

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 22:50 от anji_86

# 409
Софи, за оплешивявавенто трябва да отидеш на дерматолог.

Аз ползвам козметика на марката, която предлагах преди да изляза майчински- Юриаж. Слагам си сутрин и вечер хидратиращ крем за лице и от време на време някое друго тестерче околоочен. Слънцезащитен позвам на Биц Буин- страхотни са.

Днес взех една приставка за тенджера за варене на зеленчуци на пара. Да ви кажа с голямо нетърпение чакам гастроентироложката да даде зелена светлина за захранването (май от другата седмица), тк смятам, че то ще е нашето поне частично решение на проблемчето на Кико. Едната нощ сънувах само каши каши и пак каши  Simple Smile

Прегръщам ви всички и обещавам скоро пак да пиша  Hug Hug Hug

# 410
Анджи, как установиха че има язвички на хранопровода? И моята мишка има рефлукс и сега след като прочетох поста ти малко се попритесних, защото и тя се опъва и плаче като започне да суче.  Confused
Дано по скоро да му мине на Кико!  Praynig Hug

# 411
Миличкият Кико!  Sad
Анджи, дано по - бързо го израстне!  Hug

# 412
Ooooooх, току- що изключих сешоара!  ooooh! Пак заспа много трудно, но сигурно е заради ваксината! А и пак заради нея не сме се къпали тази вечер, а той си е свикнал и го отпуска!
Анджи, дано Кико бързичко се оправя!  Praynig  Hug
И да си повторя пак въпроса...Какво слагате на боцканото след ваксина? Аз слагам Риванол с памук и бинт, защото докторката ми каза да не му слагам лепенки! Обаче така много се размества и ме дразни!
Май няма друго!  newsm78
Хайде лека и мека от мен!

# 413
Анджи, дано мине бързо проблема при вас, като почнете кашите  Hug Много Ви обичаме с Кико  Hug

Лека вечер от нас с шушулката  Hug

# 414
soft нищо не съм слагала. Първия път само му се поду на местата и много го боля, тогава ме посъветваха да слагам компрес с кисело мляко срещу отока. Но не стигнах дотам, мина му постепено. След като дадох панадола, се успокои. Но знам, че спирт не трябвало, че още повече загрявал- ако има оток става въпрос.

# 415
Софт, аз нищо не слагам. Днес го боцнаха моя и както предния път ни изпратиха без никакви лепенки и казаха, че в жегите по-добре без нищо, че се обривали newsm78. И ние не го къпахме и заспиването беше проблем Confused На всичкото отгоре само Пентаксима биха, Синофлорикс йок #2gunfire
Цунки за Кико Hug
Лека и от нас Heart Eyes

# 416
Анжи  Hug Милият Кико  Hug Бързо да го израствате този гаден рефлукс  Naughty

Софт моята лекарка ни изписа cool patch за боцканото от ваксината - охлаждащи лепенки, които облекчават. Стават и за смъкване на малка температура  Naughty В аптеката ги има, но на опаковката им пише kool patch  Thinking

# 417
Лори и аз много искам да се съберем,ние стигнахме до градинката до нас,ама някой път ще навия мъжо да ме закара до центъра веднага след като го нахраня ,че иначе ще оревем орталъка,какъв е този глад ooooh!,на всичкото отгоре и вечер яде през 2.30-3 часа и аз съм Tired
soft на нас доки му слага лепенка с памук с риванол,веднага след като му бие ваксината.
Ади Hug сега се сещам,че тя не ми прати номера си,как ще я уведомят ,че е получила запис ooooh!Като за първи път много зле.

# 418
Anji,  Hug Дано скоро му мине на Кико
Софт, аз и двата пъти сложих памуче със спирт и го залепих с лепенка.  Peace С баткото,ползвах риванол и бинт и освен,че омазах яко положението с него, друго не направих.А пък сега и двата пъти не е имал подувания.

Лека и от нас!
 Hug

# 419
Лори и аз много искам да се съберем,ние стигнахме до градинката до нас,ама някой път ще навия мъжо да ме закара до центъра веднага след като го нахраня ,че иначе ще оревем орталъка,какъв е този глад ooooh!,на всичкото отгоре и вечер яде през 2.30-3 часа и аз съм Tired
soft на нас доки му слага лепенка с памук с риванол,веднага след като му бие ваксината.
нищо де, ще изчакам да спрете да се кърмите  Mr. Green шегувам се, разбира се... Joy

Хепи   bouquet тъкмо ми беше затъжило за теб и за Миленка

Общи условия

Активация на акаунт