Отговори
# 420
Ама наистина трябва да се организираме,то направо си е срамота.Якажи вие до стадиона ли живеете някъде,че имаме едни познати там.

# 421
Добър вечер, мацки
Днеска много празници, много празнуващи. На всички ЧЕСТИТО   bouquet - Живи и здрави.
Ние продължаваме с нашата драма. На всяко кърмене съм гола до кръста и само се мести моя човек от цица на цица, какво да ви кажа голяма картинка сме  Joy  hahaha Joy hahaha
Благодаря на всички , който се включиха по темата и аз чакам ЛЛЛ с голямо нетърпение.
Четох, че може да е от зъби, от горещина или както някоя мама беше писала така наречената "кърмаческа  стачка". Ох стига съм ви занимавала и вас, че аз давам на заето направо. ooooh!

soft На боцнатото педи слага спирт и една лепенка и ми е казала вечер да сменям тампончето като го напоя в смесени равни количества спирт и вода,.
За кожата Сдобих се с още лунички и едни малки релефни бемчици , който уж щели да изчезнат, но уви....
козметика рядко ползвам кремове за лицето предпочитам сега за лятото само худратиращи. И аз май ще си ходя сбръчкана.  Wink

на всички болни. Бързо да се оправяте  Hug Hug Hug

Лека нощ от мен и блажено спящия Симеон.

# 422
Писах, тъкмо постнах и маймунката се разкрещя... И сега ми го няма поста...  CryА вече ми е много уморено и ще си лягам. Катюци, на същото дередже съм, ама само вечер.

Обичам ви!

Лори Hug

Цунки гунки и да спите в кош!

# 423
Може ли паролата за албума и на мен   Hands Clap  моля, моля  newsm03

soft аз първите два приема нищо не слагах и се образуваха бучки. Сега сложих малки памучета риванол с обикновена дишаща лепенка. Нямах проблем с обрив или с отлепването. Явно като няма косъмчета не боли Simple Smile
Само че установих, че тези бучки нямат отношение към болката, защото сега пак плака следобяд и вечерта както и предишните пъти.

# 424
Моят мъж ми докара плъх  Party  Crazy
Анджи  Hug бързо да го израстете  Praynig
Освен Драйвърчето нещо ми се губи и Дидишонче. И други ми се губят сякаш  Thinking
Лека и мека момичета и бебета!

# 425
dayzi83, Булка Марулка, loryn Много благодаря   bouquet

Изтипосахме се и ние с малко снимки:
http://mamafevruari2011.snimka.bg/baby/aleksandra-na-cama.602340

Сега ще гледам другите снимки, да видя дали ще намеря "лелки" на тях или само се правите hahaha

# 426
Добро утро, дами

Аз като една чевръста булка  Blush, да сложа по едно кафе за разсънване

И да почерпя, че от днес съм горда мама на четиримесечно момченце. Да ми е жив и здрав

Пожелавам ви един страхотен ден
  Hug Hug Hug

Днес ми е едно приповдигнато настроението, да видим като се събуди малкия как ще е ... Wink

# 427
Добро утро
Лори Blush,ми не съм видяла. После като се кльопна на компа ще ви видя. Я да те питам аз докато пак не съм забравила-доволна ли си от уреда за готвене на пара,че е на промоция в метро?
Анжи бързо да се справяте с рефлукса,ча да си отдъхнете и двамата Hug
Софи аз вече запуших веднъж ваната от коси и ми препоръчаха шампоана на Дюкре при косопад. Уж все живо е доволно от него,пък ще видим. Ще пусна после линк как изглежда,че сега на телефона ми е малко аборигенско...
Софт и Дейзи аман от педиатри. Съвсем се забърках вече. Според нашата педка сме на риванол с лепенка отгоре, като на петвалентната да се напоява и да стои 24 часа. А за лепенките кул пач каза в никакъв случай върху боцнатото. А сега кажете,кой е прав и кой е крив?! Каза,че някои слагали компреси с мед,но меда дърпал и самата ваксина и залудо сме мъчилли децата.
Катуци честитс ви месечинка. И аз съм на опашката за отговор отЛЛЛ,че и аз поне веднъж дневно сякаш се боря,а не гохраня. Все едно отрова дава
...
Хепи, мисля че момчето ти ще се амбицира повече след това класиране и ще научи езика по-добре и от специалния клас. Детето си е с късмет ,виж каква Мама си има  Simple Smile
 Хубав ден на всички малки,големи и още по-големи момичета и момчета   bouquet

# 428
Добро утро мами   bouquet
Честити месечинки на бебоците !!!

Днес май времето се ядва повече. Ама то и тва не е нормално - от 35 на 25 градуса. Нощес тук беше страшна буря.
Аз съм сама с беб. Баткото е при нашите, мъж ми на работа. С него снощи пак се скарахме. Беше на среща с бившите си колеги и аз цяла вечер го чакам, а той като се прибра и за нула време ме направи на 2 стотинки заради тъпия приемник на цифровата. Теглих му една и си легнах при Мърко. Баси, какво става не знам. Изкарваме 2 дни нормално и после скандал и 1  седмица се разминаваме. Мноооооого ми писва вече...ама много  Sad

Айде надух ви главата рано-рано.....

Пък в неделя в Борисовата ми правиха една амнкета на Цептер и снощи ми се обадиха, че са ме изтеглили в някаква томбола и печеля награда. Ама днес в 10ч. трябва да отида на някаква лекция за 1 час и после да си взема подаръка. Добре че ми е почти до блока мястото. Кой знае какво съм спечелила (едва ли раздават тенджери  Laughing)

Айде да ви сложа една закусчица

# 429
Добро утро.Благодарско за кафенцето.Взимам си с удоволствие и ше бегам,че мъжО  ще ме води на пак на село  ooooh!
Катуци, Честита месечинка.Живо и здраво да ти е момчето, а ти да и все така горда мама.

Честито и на Георги, Лора, Андрей, Юлия, Деяна, Радина и Габи

Миме, кво да ти кажа....И двамата най-вероятно сте изнервени и се хващате за най-малкото....Освен да се опиташ да не сму се връзваш толкова... newsm78

# 430
  • Варна, морето, сините вълни...
Честита месечинка на адашчето и на останлите месечинковци  bouquet ДА пораснат големи и да ядосват мама и тати  Crazy

Мони го оставих да се приспива, а комшиите отгоре нещо чукат и ми иде да отида и  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

А как правите това на първа страница като натиснеш на името на детето да излиза албума?  Blush

Ох пак ще имам гости майка ми и баща ми, ама те вече не са гости Joy

Мони вика изчезвам, че не може да заспи горкото ooooh!

# 431
cama, голяма красавица Александра  Hug
Софи, защо не почнеш и Ревалид? Това е обратимо, не се тревожи  Hug Ще се се оправи  Hug  Hug  Hug
Миме М  Hug  Hug  Hug

Моя звяр се събуди в 5.30, изяде 150 мл и след 10 мин започна да мрънка. Голямо мрънкане, голямо чудо. Не млъкна! Напълни памперса и почна с още по-голяма сила да мрънкоти. В 7ч хапна за отскок още 150 мл  ooooh! Кой каза ламя вкъщи??? Чак сега заспа и спря да мрънка  Crazy
Мъжа ми замина на гурбет, както казва той  Laughing, да помага на кръсника да си мести квартирата. Като се прибере сигурно ще легне да си почива, че го боли стомах, незнайно защо. Общо взето нищо няма да усетя от тази събота и неделя. Във Варна живеем, а морето не сме го и помирисвали  Crossing Arms

# 432
добро утро, най-накрая ви изчетох и аз.

Да се отчетем с мерки и ние- 7500 и 65 см, пак не ни сложиха жаксини заради дерматита. Въпреки че водих малчо при една докторка в МЦ Лора и тя каза, че това че имал червено по две гънки не означавало че има АД, пак ни даде много козметика- Уриаж, Биотерма, Др. Тайс, имахме Адерма преди.

Иначе аз използвам Уриаж хидратиращ крем , крем за измиваме и маска и съм доволна. Кожата ми се беше дехидратирала от кърменето , но сега съм ок.

Още сме си само на кърма, но ви чета за захранването, много ми е полезен опита ви Hug

# 433
Добро утро сладурки!Минавам много на бързо.
Първо исках да кажа,че ако съм пропуснала да честитя повода на някого от вчера,моля да ме извини! PeaceНека зло да ви забрави  Hug.
Честити месечинки на бебчетата!Да са здрави и усмихнати!

Сега най-важното за мен днес.Почерпете се за рождения ден на каката,днес става на 3 години!

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 09:31 от Стани~87

# 434
Стани  Hug честит празник на теб и честит рожден ден на каката! Много здраве и детство изпълнено с весели игри и пожелавам  Hug На теб ще пожелая да те слуша  Laughing

Ох, гледах албумите. Много хубави бебета имаме! Толкова чаровни, красиви и прекрасни всичките!

Общи условия

Активация на акаунт