Отговори
# 465
hrispito при нас беше същата история с пъпеша. Дадох му да си близне уж, а той още малко да ми го дръпне от ръката парчето.Толкова му хареса, а аз се притеснявах да не му стане нещо. Четох, че пъпеш специално по-рано от 6 месец не било хубаво да се дава, ама на моя нищо не му стана. Все пак мисля да поизчакам още малко, преди да въведа по-големи количества...

# 466
Само се разписвам и отивам да храня малкия и да готвя за големия, довечера ще чета и ще пиша по темите  Hug

# 467
Бенджи, от няколко дни си мисля за вас и акането на Краси. Имате ли още проблем? Откакто захраних Кристиян не пропускаме ден и всичко е много нормално.

# 468
Ей момичета, страшни сте, благодаря ви за подрепата за Ването/аз си викам, е сега сме на вилата целия ден, ше изостанеме с гласовете, ама тука дружината поела нещата в свои ръце... Hug .Евридика  Hug че си стартирала нещата/Само да кажа, че всичките ни бебоци са страхотни, аз също съм си гласувала за абсолютно всички тук  Heart Eyes Иначе сме на финала за сега, ама тя е една тегава история - довечера ше има 30 финалисти, и после наново ше се гласува за окончателен победител... Whistling Така че тогава ше моля за агитации  Wink Hug

При нас тая нощ беше страааашна жега, Ваньо ме направи дива - будеше се през половин час..иначе аз бях с колегитъе на бира до 12 и поех щафетата от баща му...ама през нощта такава буря - трябваше да затварям прозорците, за да не чува гръмотевиците... ooooh!

Честита рожденничка на Стани - да е много послушна и добра кака  Hug

Честито на месечинковците ни  Hug

Нямам време милички, по късните доби съм тука, целувам ви всички  Heart Eyes Hug

# 469
Влизам само да честитя Рождения ден на страхотната кака Нели на чаровната мама Стани   bouquet Да е жива и здрава, много да слушка мама, тати и Лина и пожелавам едно изпълнено с игри и веселие детство  Hug

Нашите дечица са най-хубави  Naughty И аз гласувах за всички и стискам палци наше детенце да е финалиста Peace

Софи сигурна съм, че нищо му няма на Валето  Hug

# 470
Бенджи, от няколко дни си мисля за вас и акането на Краси. Имате ли още проблем? Откакто захраних Кристиян не пропускаме ден и всичко е много нормално.
При нас серията беше следната с не акането, ще пиша поредност на дни без акане, като започна от 7, 5, 3, 2 и сега ака през ден  Rolling Eyes
Сякаш спрях да се притеснявам. Определено обаче стана по-миризливо Outta Joint и се смени консистенцията и вече не е воднисто като на новородено, а е кашесто.

Стани и тук да ти честитя рожденичката, много здрава, весела, засмяна да бъде с детство изпълнено с весели игри.

Sofie, как е Валето?

desitacheva, ето я Ради.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=225447930808150&set=a … ype=1&theater

Стискам палци за полуфиналистите и после пак ще си гласувам, че наше лошо няма  Peace

Ние вчера купихме басейн на Краси и то днес времето взе че се развали  ooooh!

# 471
Софи, чак сега прочетох Sad Торакс е добра идея, както ти е писала Гатофилия, а и е близо до вас. Също и ДЕНОНОЩЕН ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ВЕЛА го водят добър: адрес: Пловдив, ул. Любен Каравелов 4А ( до х-л Лайпциг)
телефон: 032 641945
Сигурна съм, че всичко е наред Hug
Браво на Ваньо Heart Eyes И аз гласувах, то се знае Sunglasses
Цунки от нас Hug

# 472
amidala13, аз пък реших, че вече сте спечелили ooooh! И тука агитирам всички Mr. Green Нищо де, пак ще спечелите, обещавам. Важното е да е някой от нашата темичка  Wink
Днес е много пусто тук, както всеки уикенд Mr. Green Аз ще си лягам рано, че нещо не се наспивам напоследък Tired

# 473
Е сега се изравнихме с първото момиченце по гласове  Wink

Сега прочетох за Валето - дано е добре малкия сладкиш...

# 474
Завърнахме се от село. № 2 е приспан, след малко трупясвам и № 1...  Mr. Green

Стани, да Ви е жива и здрава рожденничката. Весел празник!   bouquet
И аз ударих една агитация за ВанкатаPeace И съм гласувала, за всички,които са постнали линкове тук.  Peace
Софи, ако е спокоен и не откриваш нещо различно в поведението, според мен няма смисъл, да ходите по болници. И там ще ти кажат същото. Да следиш за повръщане и сънливост.  Peace  Вярвам, че само се е уплашил.Много са жилави мъниците.

# 475
Благодаря за контактите и палчетата, момичета! Добре е според мен, звъняхме на педиатър, много добра приятелка на майка ми, но тя не работи в Пловдив, та затова ви питах за друг. Каза да следя да се държи нормално, да не повръща по много и да не е особено много сънлив. Ами не ги има признаците- играе си, гука си, яде си, всичко нормално. Даже направи едно пълно завъртане от гръб по корем  Simple Smile Зачервяването остана съвсем леко. Не дава признаци да го боли. Сега си спинка. Да чукна на дърво като че отминава и да се надявам да си останем само с уплахата.

# 476
Браво на малкото геройче, само с цицината да си остане  Heart Eyes

Благодарим отново на всички, които ни подрепиха в конкурса/мъжо ме обяви за тотално изперкала с тоя конкурс, ама аз му обещах, че е първия и последен...Simple Smile

Лорита - аз съм вземала на Сънвал, имат чист пащърнак /който на цена е по-изгоден от този на ХИПП а си е същата гняс... Mr. Green/и днеска доядохме пащърнака с броколи...Simple Smile

# 477
здрасти от нас на бързо, Бобо мрънка, мрънка, мрънка....
Разходихме се де с колата  hahaha е такъв вятър няма
Купихме си пюренца-този път купих само 3 на ХИПП,  другите-Гербер-много ги харесва, 4 купих на Ганчев след дълго четене по етикета да не съдържа захар, мляко, сол, че и това прочетох на едни пюрета май малечко бяха  Rolling Eyes Купихме и Sunval  и PRO-BIJO-някой да ги е ползвал. Изглеждат много добре пък и пащърнак с броколи не е за изпускане  hahaha Ще видим дали ще ги яде. Купихме си отново шапка, че главата ни върви към заветните 45сантима и едни панталонки 74см, памперси, мокри кърпички и хоп пак хвръкна 100чката  ooooh! Нещо вече не се задържат и 20лв в къщи  hahaha пооне с кеф ги давам.

Дано на Валето главичката да е добре и само да е изплашил мама  Praynig

Бенджи моля те, пусни отново линка на фотографката. Не ми се рови из постовете ти   bouquet
Стиснати палчета на всички болни бебоци и не до там болни, неакащи, нехапващи  Hug Да почват, че дупИтата растат и скоро ще станат за една ръка на тях  hahaha
Отивам да разхождам кучо във вятъра  Confused

# 478
Аз дооокато напишааа
Браво на малкото човече Вальо, много се радвам, че е добре  Hug

# 479
Лори, където ще ходим на фотосесия ли?

http://mamanamalena.com/?cat=4

http://www.facebook.com/pages/mamaNaMALENAphotography/315356536732

Sofie, браво на Валето, радвам се, че е добре.

Амидалка, мисля вече Ванката минава с един глас момата, пуснала съм линк във ФБ групата на януарки  Wink

Общи условия

Активация на акаунт