Отговори
# 450
Ехххх това време няма оправия или жега или студ cold  umbrella

Аз гласувах за всички бебоци дето си познах,но аз не обичам да участвам в такива конкурси!

Така и така се оплаквате и ние сме така,само че със свекито,не идват да виждат Марти карат ни ние да ходим,като ходихме миналата седмица нямаше едно легло оправено да легнем на обяд и трябваше детето да спи в коликата на жегата отвън doh,той стана и ревна,то в тоя пек как да спи,тя ми вика що реве #ShockedВикам ела ти тука в количката да спиш!Не е помогнала и 1 ден за гледането,а само един път се наложи,тя отказа,а сега ще ходи чак до Испания да гледа другия внук и така.....има още но StopДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА!

Ние хапнахме каша на обяд да не повярваш  PartyДано само не се запече :sick
mushmul4е -и ние играем на тази игра по цял ден  newsm32,но в 5 си е  Shocked

коса-така пада,че не знам може би скоро няма да имам Joyза какво ли ми е?!
Стани честита рожденица! newsm59

# 451
  • Sofia
Булче, благодаря за описанието. Перфектно си е. Отивам да гласувам за всички мишоци, разбира се  Hug

И моята коса пада много, но се успокоявам, че е временно и затова нищо не правя по въпроса, добре че не е като да си нямам.

И аз нищо не слагам върху мястото на ваксината. Педката каза, ако се зачерви много, да слагам компрес с риванол, но не се е налагало.

Аз съм точно в обратния филм с майка ми и свекито - задушават ме от внимание. Първо внуче и в двете роди. Вечно някой ми е на главата. Не мога да си седна споконо на някоя пейка и да прочета някоя книжка... Ама вече съм се предала - разправях се, обяснявах се, сърдих се... на следващия ден пак същото Sad

# 452
а пък за мойто чаве само 140 човека са гласували  Cry
Споко за мойто са още по-малко  Mr. Green

Нищо не слагам върху боцнатото от ваксина, ако се подуе тогава ще сложа риванолче.

Косопад да чукна на дърво нямам, но и да има то се намира и да остане. Много ме дразни, много ми е топло и нищо чудно скоро да ида да ми я разредят тази коса, че не се диша.

мъж- нямам оплаквания

# 453
  • Mostly in my mind
Честито днес на всички с повод.  Hug

косопад - от няколко дни забелязвам ,че пада повече от обичайното
кожа - още от бременността , че до скоро - МНОГО ЗЛЕ. по-зле и от тийнейджър в напреднал пубертет. откакто ползвам едно сапунче и лосионче на смешна цена, нещата доста се пооправиха  Party иначе си ползвам и грим от време на време

линкчетата към снимките на бебоците започнах да ги слагам. даже ей сега продължавам. с големи благодарности на снежинка86 за помощта.   bouquet Hug

тук май ще вали. бая се заоблачи  Rolling Eyes

# 454
Здравейте мацки.
Стани,да ти е жива и здрава малката рожденичка,много да те слуша и помага. Hug

mushmul4е и ние я играхме тази игра,снощи от 4 до 6 часа Twisted Evil Само да пораснеееее,така ще му хвърчи дупето,че ....... Joy(майтап)
А вашите бебоци ритат ли с краче,кото се ядосат,ние вече и това го умеем и вече си представям как  в някои магазин ми се тръшка по земята,докато не стане на неговата. ooooh!
Коса-много пада,ужас.
Обувки-с един номер в повече. #Crazy

# 455
момичета, кажете ми добър педиатър в Пловдив, че Валето одеве докато пренасяхме количката по стълбите пред входа се изхлузи от нея и падна.  Sad Слава богу овладях положението с ръце и крака, ама той си жулна малко главата в плочките и сега му е надуто и червено мястото. Така се изплаших. Сега се чудя да го водя ли на лекар, като че взе да избледнява мястото, а Вальо си се държи нормално и гука...

# 456
Ох,дано му няма нищо на Валето Praynig,Sofie  наблюдавай го ако зопочне да повръща или да спи повече,но най добре го заведете на лекар.
Я дайте бързо линк за Ради,че не я виждам.Crossing Arms
Аз пък си харесах един татко със сини очи. Joy

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 15:42 от desitacheva

# 457
Ааааа гласувал за всики  Hug  Hug  Hug Що е наше - перфектно е! Само един има шанс да спечели просто и Иван е много близо до победата  Rolling Eyes Радосвета да не би да не е сладка и фотогенична?! Прекрасни са ни бебоците, но за Ради примерно не мога да цъкна още 400 пъти за да я изкараме на първо място  Rolling Eyes , не че не искаме.
Бенджи - я пусни един линк на Краси пак, моля те  Rolling Eyes
Момичета, не се сърдете  Hug ако зависи от мен всичките ни бебковци ще са първи с равен брой гласове  Hug Дано ме разбрахте и не съм ви обидила   bouquet
Софи  Praynig

Пък моите големите се опнаха да спят и двамата а аз люлям и забавлявам дребния  smile3515 После той ще заспи, а те ще станат. Аз евентуално ще полегна към 1-2 през нощта пак.

# 458
Sofie, сигурна съм че всичко ще е наред Praynig Hug По-добре си го заведи на лекар, за да не го мислиш.
Относно гласуването и аз съм гласувала за всички, но Ванката е най- близо до победата и затова ви помолих да гласувате, защото му трябват 10-на гласа и ще спечели Peace

# 459
Стани да ви е жива и здрава каката,лицето и винаги да е огряно от усмивка  Heart Eyes
Софи иди на лекар за твое успокоение и дано на дреб му няма нищо Praynig
Лори не си се прецакала Hug това явно е от вечните промоции. Все така е 83.99лв.  Ще те почерпя ,че ми ги спести

# 460
ами засега не показва признаци да го боли. Съвсем нормално си се държи. Но ако се наложи да ида на лекар, се чудих къде. В интернет намерих белия списък на педиатри в Пловдив, ама той е километър дълъг, по какви критерии да избирам, не знам. Та затова и писах тук. Някой ако знае добро място, да ми пише.

# 461
  • софия
хеееей !

Привет и от нас в новата тема...

С нет сме вече в новата къща, много добре се чувстваме, но имам доста работа...

Вече малко се нормализираха нещата и съм на линия Simple Smile довечера ще ви чета, ние сме добре !

# 462
Sofie, моята педи е мн добра, но за такъв случай не става, защото и нас при спешни случаи и уикенда ни пращат по спешни кабинети или бърза помощ. Мислих и се сещам, че в Торакс, където раждахме с mila_simona и jarebi4ka също са много добри и винаги има някой на смяна. Те са майка и син педиатри Вълчева и Вълчев, може да звъннеш да питаш, ето тел: 032/621620
стискам палци Валето да си е добре и само да се е стреснал  Hug

# 463
Дано е добре Валето, според мен го заведи на док да го види, Софи. По-спокойно ще ти е, много целувки от нас и стиснати палчета  Praynig

# 464
Привет момичетааа,как е хавата...?  newsm53

Така....първо да честитя на всички имащи поводи за празнуване,с пожелания за много здраве!!!  bouquet

Върнахме се вчера от море-искам да кажа че нищо не можах да разбера,дори не си натопих палеца в морето.Един ден отидохме до там и в момента в който стъпихме на плажа Иво започна да пищи като луд,ми тръгнахме си на момента.Успях да се изкъпя точно 3 пъти в басейна на хотела и това е....Както и да е не му се сърдя на детето.Сега след като се прибрахме се надявам да се успокои.

Искам да попитам друго аз,днес докато с татко му хапвахме диня, Ивчо горкия така ни гледаше че не се сдържах и му дадох едно парченце да оближе-много му хареса,дори започна да плаче след като го дръпнах от устата му.Давах ли му пак спираше да скимти.Изтисках му около 15-20 грама сокче и го глътна за секунди.Страх ме беше още да дам.Дали може да се дава или е рано още.Той горкия не пие изобщо вода и ако това е решение ще бъде много добре....

Общи условия

Активация на акаунт