Отговори
# 435
Миме, късно ти прочетох поста, сигурно си отишла. Една колежка ходи на такава лекция- 2 часа и накрая ти дават две мострички на козметика Цептер ooooh! Пълна прецаквация.
Честито на всички с месечинки, а като гледам са много  Hug
Честито и на голямото момиче на Стани

Сега видях във фейсбук, че Иван на Миленка е на 2-ро място с 532 гласа, само едно момиченце го води с 549 гласа. Хайде, който не е гласувал да я подкрепи и да спечели малкият сладур Praynig
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=225426064143670&set=a … ype=1&theater

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 10:27 от Evridika

# 436
Добро утро!

Честито на всички празнуващи! Hug  bouquet

Ние излизаме след малко на разходка, смятам да отскочим и до Штъркел да накупя малко бодита, че вече с пълен памперс не мога да закопчея нашите.   Crazy

Иначе венците много го дразнят, непрекъснато иска да смуче нещо и бута ръце в устата. Взех гелче Дентинокс, ама имам затрудненя в намазването- като вкарам пръст в устата му, зада сложа гела и го облизва все едно го храня. Май нищо не попада на венеца  Confused Вие как го мажете това гелче, без бебе да го изяде?

Мерси за съветите за косопада. В понеделник ще ида на дерматолог. Да видим какъв съвет ще даде. После ще ви пиша какво е казал.

Да се похваля- вчера Вальо почти се обърна- завъртя само дупето, ама не успя ръчичките . Но само се извива, иска да тренира явно  Simple Smile Скоро очаквам пълно завъртане..

# 437
  • София
Добро утро и честито на всички празнуващи   bouquet

maria_m на такава лекция на Цептер бяха ходили брат ми и снаха ми - лекцията била представяне на продуктите а спечеленият подарък беше едно ренде малко по-голямо от цигарена кутия  Simple Smile

Гледам че пишете за кашите, аз също се замислям дали да не купя, да видим дали ще се хареса на моето момиче или не. В Понеделник сме на консултация и ще попитам и лекарката ни какво ще каже.

# 438
писанки  Hug
явно Мими М после ще е бясна  Hug една прегръдка от нас. Тия са големи коп...та
Стани, да ти е жива и здрава принцесата! Много да те радва, обича, помага и расте страхотна госпожица  Hug Heart Eyes

Честити Месечинковци!
Ади-за уреда за пара-ами като цяло съм доволна. Незнам другите уреди за колко приготвят зеленчуците, но нашият ги "вари" за 20минути-на мен ми се вижда много време, после пък 20мин поддържа температурата. Иначе сам се включва и изключва. Но имам огромен проблем с него-вече два контакта ми изгаря....прегаря и ме е страх да го оставям, плюс това постоянно трябва да добавяш вода  Rolling Eyes Общо взето НЕ СИ ДАВАЙ ПАРИТЕ! И аз казах ли Ви, че все се прецаквам, колко струва сега? Аз го взех Rolling Eyes 80 и няколко лв.

И момичета къде я видяхте тази разлика в температурата-ще измрем ние-в къщи е 27 градуса и ми се вижда хипер хладно.  Вчера излезнахме с Бобо в 8 вечерта до 9.15 и пак не се дишаше  Tired

Ние чакаме тати, че и днес е на работа и хоп-отиваме за пюрета и после на някоя дебела сянка  Hug
хубав ден милички зайки и малки заьовци!

# 439
Добро утро!

Аз пак исках да кажа нещо и пак забравих!  ooooh!
Вярно ли Ванката е толкова напред? Отивам да гласувам от всички профили запаметени на компютъра!  Mr. Green

Стани, да ти е жива и здрава момата и много да те радва занапред!    bouquet

Миме, мъжете са си мъже! Вари го, печи го все си е той!
На мен също ми омръзна да си повтарям, че трябва да правя компромиси, в момента най - вече заради детето! То бива, бива, ама бивол за мезе не бива!  Crossing Arms

Софи, ако ще се почувстваш по - добре и моята коса опада! Майка ми ми беше разказвала, че след като ме е родила и косата и е опадала от двете страни на слепоочията, имала е плешивини, ама се е оправила. Сигурно, няма лошо да вземеш мерки, дано по - бързо се оправиш!  Hug

Искам и аз да ви се оплача от майка ми!
Нещо е много странна напоследък, мързи я да идва, като дойде все някой трябва да я докара и ми се носят по 5 човека, барабар с племенника! Като, че ли обича повече Васко от Бобо! То всъщност не е като че ли, ами си е така, аз вече го виждам! Постоянно му купува дрехи, че си нямал, моя нали се е заринал, майка му не го гледала, жал ѝ е, че са разделени с баща му. Като не го е виждала няколко дни и вече почвала да халюцинира!  ooooh!
Вчера ѝ казвам, че не идва, а тя "Ми аз не искам да дойда и да седя по пейките", викам "Тогава идвай към 12.30 като сме си у нас", а пък със Васко навсякъде може да седи!
Много ми е мъчно, че прави така! Това детенце толкова сме го чакали, а те идват да го виждат само когато им е удобно!

Хайде спирам, че ми стана много кофти!

# 440
  • Sofia
Привет, момичета!

Кажете ми какво да направя, за да подкрепя Ванката, че нещо не мога да се ориентирам.

Пчеличке  Hug Радвай си се на детенце и не обръщай внимание на глупостите около теб... Не знам какво друго да ти кажа...

Аз съм будна от 4 часа сутринта. Беше наложително да си играем на "Врътканка" до 5. Много интересна игра - единият играещ се обръща по коремче и започва да вика другия да го върне по гръбче  Laughing

Като гледам времето обаче май ще се понаспя през деня.

Хубав ден на всички!!!

# 441
Привет!
Честити месечинки на майки и малчовци!
Честит празник на Стани - да ти е жива и здрава каката, много да помага, обичайте я и тя много да ви обича!

Четох, четох .... ще се включа по темите, доколкото помня какво сте коментирали:
Косопад - мноооооооого, ще търся нещо - ампули или шампоан, но трябва да се оправя, че вкъщи навсякъде космииииииииии.
Захранване - вече заместих 2 хранения, на обяд зеленчуково пюре, след обяд плодово. Ползвам само на Ганчев, харесва си ги, може да си изяде цяло бурканче, особено плодовите, не мога да смогна да му давам - отворил е голяяяяяяяяяямата уста и няма търпение да му кусна. hahaha Каши не съм давала, но мисля след седмица да дам, както и да захраня с месни пюрета.
Не мога да смогна с перални, вкъщи бомба е паднала Mr. Green а довечера сме и на гости .... просто живот на обороти.

# 442
И тук ще благодаря на anji_86 за персоналния отговор!   bouquet Hug

# 443
Привет сладурки!

Честита рожденичка на Стани! Пожелавам на красивата кака да е здрава и много усмихната!

Честито на сладките месечинковци!

Пчеличка, разбирам те, много е тъжно. При мене този номер го прави свекърва ми - другите и внучки са номер едно, а моите деца... Като тръгне да избира подаръци за внучките са едни притеснения, на Елиза е подарила всичко на всичко един плюшен гащиризон, който е за възраст 4-6 месеца, т. Е за сега и на практика е неизползваем. Но проблемът си е неин... Да е жива и здрава..

Хубав ден на всички, въпреки лошото време!

# 444
Мойто чаве се врътка като вретено. Само като спи му е трудно да се върне от корем на гръб. Сега ми обикаля дивана, добре че го взехме голям  Laughing
Мушмулче, първо трябва да харесаш самата страница и след това ти се показва под снимката опция Харесай. Не знам дали ми разбра "описанието"  Rolling Eyes Аз съм впрегнала родата и комшиите  Laughing Само да кажа, че много го харесаха!!!
Пчеличке  Hug лошо се получава  Cry Не знам какво да кажа  Rolling Eyes На сила няма да се получи. Такова е положението при нас с лелята, но леля е едно, а баба ...

# 445
Добро утро,
И ние сме малко сдърпани от сутринта с моя мъж....оф то нито да кажеш нещо, нито да не кажеш  Sad
Отивам и аз да нагласувам с всички налични акаунти на родата за Ванко, дано спечели красавеца той  Simple Smile

# 446
Ееееее, недейте така! Гласувайте и за другите  мишлета Радосвета, Симеон и Борислав!!!!  newsm10

Поправих се.
  Embarassed

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 12:53 от Shine On You Crazy Diamond

# 447
а пък за мойто чаве само 140 човека са гласували  Cry

# 448
Аз гласувах за всички, които пуснаха линкове тук  Hug В крайна сметка, както каза Евридика за всяка майка нейното детенце си е най-хубаво, а за февруарчета знаем, че лошо няма  Wink

# 449
Ееееееееее, правя трети опит да пиша Whistling

Стани - честита ти рожденничка - да ви радва, да се гордеете с нея, а тя да расте щасливо и волно дете.

коса - пада зверски много, отгоре на всичкото е черна и дълга, та ми боду очите. От опит знам, че нищо не ми помага, та този път няма да си харча парите във всякакви ампули и мазила, ще си страдам, ще чакам да отпиме периода и ще си летя с прахосмукачката да си събирам козинката newsm79

кожа - зле с много пигментационни петна. Замазвам с козметика и гримове

мъж - абе, аз пък няма от какво да се оплача, освен от многото му командировки, имам чувството, че почти не се виждаме, сигурно за това и нямам спомени да сме се карали нещо сериозно или да не сме си говорили newsm78. Но все по-често стоим до късно нощем и си говорим за ......работа Sick. Едва ли е нормално и това.

ваксини - не слагам нищо, не виждам и причина, пък и в никоя листовка от ваксините не пише подобно нещо. Сега след третия прием на Синфлорикс дадох вечерта Панадол, защото крачето се беше зачервило, а баща и хвана да я мачка да си играят...да не ви казвам как писна това бебе, а баща и беше много изненадан, че ваксините не били в ръчичките сложени

Общи условия

Активация на акаунт