Отговори
# 540
Честити месечинки на бебоците - наистина как бързо лети времето!
Мим, страхотни сте, Йо се е представила подобаващо, благуната тя!
Ние спим, по никое време. От вчера нещо ни мъчи и не мога да разбера какво - май ще са зъби #Cussing out #Cussing out #Cussing out! Дере се,чак целия почервенява, трудно заспива в леглото си. Дали не му харесва, че сме си у дома Shocked. На почивката свикна все навън, на чист планински въздух, а сега с това лошо ветровито време сме си вътре и голям рев пада. Поне нощно време си спи .....
Креми, браво на вас, в крайна сметка и ние сме хора, нужно е от време на време да разпуснем. Ние с моя мъж мислим на 8ми юли да сме на Рок концерта в София и ще оставим децата на свекърва ми - предупредили сме я отдавна.
Гласувах и аз за нашите красавци.
Това е, лека вечер на всички!

# 541
 newsm44 Прибрахме се -ще чета и пиша по-късно,много ни липсвахте newsm51

# 542
Майки ли казахте?  Crossing Arms Ей сега ме вбеси пак.

Мим, страхотни сте! Чудесно си изглеждаш  Peace Браво на Йо  Hug и честито ви християнче   bouquet

# 543
# 544
Много се сте сладки маменцаааа

да си кажа че нещо много ме гони нервата Embarassed...горките ми мъже ooooh!...как им се навиках Embarassed Embarassed...
и сега съм гузна Rolling Eyes

Гласувала съм за всички финалистиии Peace

# 545
малко снимки на порасналото ми момиче
http://mamafevruari2011.snimka.bg/baby/lora-na-kremena-mama.595640.24025474

# 546
Аз да ви пожелая Лека нощ!
Гласувала съм, разгледала съм снимките, ще ви прегърна и целуна и отивам да лягам, че съм много уморена!  Hug

# 547
Ей,мамчета да не съм ви чула да казвате,че сте дебели,да не ви качвам снимки на моята осанка  Naughty  261uu!
Мим,много сте готини!Да ви жива и здраво християнчето! Hug
Кремена,така ми идваше докато гледах снимките да я намачкам тази кукла!Това батковците ли са?
Лори,хич не им се впрягай нито майка,нито на свеки! NaughtyЖивей си живота и не се ядосвай!Аз какво да кажа за свекървещицата,от както се е родила Лина за 100-тен път се канят да дойдат да я видят,та не беше преди/след Великден,Гергьовден и не знам си още кога!Вчера набързо чу Нели за РД и ми пратила поздрави  #2gunfire .Хич не ща да я виждам и чувам  Sick.Ако става въпрос за другите внуци да е отишла отдавна.Ти поне се радвай,че на Боби и 40 лв са му дали,ние и 40 стотинки не сме видели.Ядосах се,че тази тема ми вдига кръвното.
Янчето,добре сте си дошли!Чакаме да разказваш.

# 548
И малко снимки, някой хора как си чешат венците  Laughing

http://mamafevruari2011.snimka.bg/other/boji-na-tiheri.595622.24031214

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 23:28 от tiheri

# 549
Много сте Хубави  Hug бебоците от сладки най-сладки. Пък снахата най-хубава  Heart Eyes
Мими, честито Ви малко християнче   bouquet
пък ти ми липсваше  Hug и утре компанийка да ми сложиш  Wink
А и видях още няколко майчета за очен  Hug
Докато се разхождах с кокерчо, тати наготвил пържоли, е вярно алангле си падат, но  Heart Eyes Пуснал и стерилизатора и пералнята  Heart Eyes

обичаме Ви, лека от нас Боби от бобената шушулка  Hug

# 550
Гледах снимки, четох ви... Страхотни сте, и мами, и бебоци!!! Hug
Гласувах за сладурчетата!

Честито и на слсдките месечинковци! Много да радват стряхотните си мами!
Честито кръщене на Йо! Бог много да и помага по пътя!

Всички сте ни любимчета на мен и на Елиза. Не знам какво щях да правя без вас...

Цунки и лекинка! Лягам си, че много емоции тези дни. Утре ще разказвам.

# 551
Само да кажа
mim_007 - честито ви християнче   bouquet, много сладка момата  Heart Eyes

Разгледах и снимките на другите  бебчета. Ами те от хубави по-хубави. Големи сладури са тези февруарчета. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето и обещаните снимки и от мен " И замириса на море"
http://mamafevruari2011.snimka.bg/baby/simeon-na-katuci.578606.24032459

Лека нощ

# 552
И последно...
Кате,много е готин Мони пу-пу  Hug

Лека нощ

# 553
tiherihahaha Joy и да знаеш, че ми е слабост твоят сладур с огромните си сини очи  Hug
И другите снимки разгледах, всички бебоци са прекрасни! Мим, много сте готини с малката кукла, личи си, че мама е жена със стил.
А, и един крокодил видях  Mr. Green - Деска, красива си, мила, дори и когато гледаш лошо  Hug (и що ми е останало в главата, че и ти се имаше за дебела??  Crazy).

elliii, мисля, че не бива да се притесняваш за неакането и вместо да му даваш лактулоза, пробвала ли си да му намажеш венците точно преди кърмене с Дентинокс или с друго някакво гелче, което е ефикасно при вас - да му успокои болката и да може малчо да се нахрани на спокойствие. Според мен не е проблемът, че не му стига кърмата като количество, а че от болката във венците не може да суче както трябва и затова се и опъва и плаче и в крайна сметка не се храни достатъчно. (Между другото, при кърмено бебе неакане до 7 дни не се смята за притеснително, според скандинавската школа дори до 14 дни  Shocked, ама второто и за мен е прекалено.). Така или иначе, ако акото не е твърдо, а е с нормална консистенция, нямате запек  Peace. Дано скоро решите проблема!

Честито на всички с поводи от последните дни, няма да изброявам, че бяха доста и със сигурност ще пропусна не един   bouquet

П.С. katuci, страхотни сте с новите придобивки, останаха ми очите  Simple Smile. Дали има NEXT в мола в Бургас  newsm78 . Ще проверя тия дни, пък и да няма, малко шопинг добре ще ми дойде, че и на нас тотално ни умаляха повечето дрешки.

Лека и от мен!

# 554
Пловдиската среща - страхотни сте момичета, естествено и бебета са най-най сладките! Пу пу.
Нямаше ме уикенда и не бях ви чела, ама сега понаваксах, ех вдигнахте ми градуса на настроението може да не пиша много често, но ми е толкова готино, че съм една от вас  Hug Hug Hug
Лека нощ и сладки сънища   bouquet
sssvetla нема у наше село такъв магазин, сори! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт