Отговори
# 525
Здравейте, дами и от нас

Приспах Симеон и сега да се включа и при вас.

Стани малко на патерици но да ти е жива и здрава рожденичката. Много е сладка  Heart Eyes

Честито на порасналите. Здрави, палави и усмихнати

Ние тези два дни не се спряхме обиколихме Моловете /2 бр./ и Джъмбо. Резултата беше доста покупки за децата и нас. Тук е момента да кажа за мамите в София има намаление 50%  Money Money Money на NEXT има страхотни неща за дечица аз обзаведох Мони за есента и съм много доволна а купихме му и бански. Довечера ще го пробваме и ще го снимам.

За любовта на бабите, нямам думи. При нас майка ми много ми помага и гледа каката всяко лято, без да е казала нищо лошо, напротив септември като е вземем и е по един месец болна. А свекърва ми е тука мога роман от случки да напиша. В Бургас живеем доста близко / майка ми и свекървата/ в един комплекс, но свеки ходи да види Щефи най- много по 5 пъти за цяло лято. Но и се обажда през ден да и казва, че много е обича и че е уморена /опитва се да и промие мозъка/, защото ходи на работа и не може да е гледа  #Cussing out #Cussing out #Cussing out А си взима отпуска винаги септември, за да си почине, повярвайте ми по-мързелив човек не познавам. За малкия още нищо не мога да кажа, ще имам наблюдения това лято, като отидем но нямам и големи очаквания. Спирам защото започвам да се ядосвам само като си помисля.Само да добавя, че Щефи и Симеон са единствени внучета и от двете страни.

Спирам, че стана дълго а и трябва да сготвя нещо а още не съм го измислила  newsm78

# 526
Килото   bouquet  bouquet  bouquet
Да, ползваме залъгалка. Oсвен кърка пие и по 30-60мил. вода на ден. Не изключвам и зъбоникненето, долния му венец е доста надут. Днес положението е спокойно пу, пу, пу   дано да продължи и така и това да е било само едно временно явление.

katuci , а винаги ли си предлагала водичка или отскоро, провокирана от жегите?
Питам, защото е хубаво да се отчете и фактора по-трудно потичане на млякото (особено, когато струята намалее) сравнено с лесното потичане на течността от шишето.
Помисли дали може да откриеш връзка и евентуално, ако държиш на водата, поне временно да пробваш да я предлагаш с алтернативи - лъжичка, пипета от нурофен, спринцофка или дори чашка. Може да звучи трудно, но всъщност не е точно така. Бебетата имам чудесната дарба много бързо да се адаптират.  Grinning

# 527
  • София, България
Деска, ние можехме да се видим 4те, само да се бяхме организирали, Ади е страхотна бонбонка, пък и то в Стара Загора всичко е на една ръка разстояние, но следващия път  Hug Пък  ще вземем накрая да дойдем до вашия блок  Wink hahaha колко му е...може и да хвръкнем с щъркела и до Лена  Wink

hahaha hahaha  Аз си признавам първа, че имам нужда от организация най-много. Пусти хормони, кога ще се нормализират, имам чувството, че съм тотално изглупяла. Все нещо не чувам и не разбирам, ако ще и сто пъти да ми го повторят  hahaha  Толкова време се уговаряхме с Деската /забележете по телефона, вместо да си позвъним на вратите  hahaha hahaha/ и накрая аз пак не разбрала уговорката и първата среща вместо в градинката на кафе се проведе на пейката пред блока  smile3532

След две -три седмици пак ще сме старозагорци, така че отрано ще започнем с организацията  Peace

katuci, браво за покупките, ще взема и аз да отскокна до некст в мола утре

# 528
Ако знаете каква глупост направих с един препарат за петна от ДМ  ooooh! Нали ви питах как перете изсъхналите оранжеви петна... е аз реших да изпера с въпросното гелче и въпреки че после третирах с бебешки прах и обилно изплакнах (но на ръка, а не в пералня), резултата е обривче на едната бузка, където имаше досег с изпраната кърпа  ooooh! ooooh! ooooh! Сто пъти се проклех за глупостта  #Cussing out измих му бузата с преварена вода и сложих едно кремче за лице на Бюбхен и вече почти изчезна обрива, но  smile3511 голяма съм шматка  #Cussing out
Кажете ми, моля ви, как се справяте с изсъхналите петна от морков  newsm78

# 529
Килото   bouquet  bouquet  bouquet
Да, ползваме залъгалка. Oсвен кърка пие и по 30-60мил. вода на ден. Не изключвам и зъбоникненето, долния му венец е доста надут. Днес положението е спокойно пу, пу, пу   дано да продължи и така и това да е било само едно временно явление.

katuci , а винаги ли си предлагала водичка или отскоро, провокирана от жегите?
Питам, защото е хубаво да се отчете и фактора по-трудно потичане на млякото (особено, когато струята намалее) сравнено с лесното потичане на течността от шишето.
Помисли дали може да откриеш връзка и евентуално, ако държиш на водата, поне временно да пробваш да я предлагаш с алтернативи - лъжичка, пипета от нурофен, спринцофка или дори чашка. Може да звучи трудно, но всъщност не е точно така. Бебетата имам чудесната дарба много бързо да се адаптират.  Grinning

Вода предлагам от първия ден вкъщи. Друг е въпроса, че той не е харесва и много рядко пие,  но аз тъпо и упорито е предлагам.

# 530
Ето за гласуване:
1. Симеон на Яребичка - http://www.facebook.com/media/set/?set=a.234838133202463.66106.1 … ype=1&theater
2. Ванката на Амидала - http://www.facebook.com/media/set/?set=a.234838133202463.66106.1 … ype=1&theater
3. Борката на Снежи - http://www.facebook.com/media/set/?set=a.234838133202463.66106.1 … ype=1&theater

Благодарим на всички предварително за подкрепата!

И тримцата имат и моя глас. Успех и късмет на младежите  Wink Heart Eyes Heart Eyes

# 531
И аз гласувах отново-за всички!Успех!
Дремнах на равно с децата и татито и сега ми е едно... TiredЗа сметка на това от НОИ на 28-ми ще ми преведат първите парички от майчинството (за май)

# 532
Ихаааа, Лори, палете щъркела и идвайте , за да не дойда аз  Laughing Аз съм наааайййй-смотаният шофьор на света и ще стане страшно ако реша да дойда сама с бебока към Стара Загора  Twisted Evil
Моят разбойник спи за четвърти път днес  Shocked ! Ами това не се е случвало от първите седмици! Не че се оплаквам де...
Ами друго май не се сещам да пиша...  Crazy То не че написах нещо смислено де  Laughing

# 533
  • Полски Тръмбеш
Ехооо  Heart Eyes
тук сме най-накрая  Flutter то не бяха кръщенета, сватби  Whistling  Crazy всичко мина супер  newsm68 newsm44
ЙО се представи повече от прекрасно  Heart Eyes пупупу изненада всички с усмивките си  Mr. Green не рева нито в църквата, нито от тълпата(50 човека  Crazy ) нито от оркестъра  Party Party Party  даже спа на силната музика  Party беше  мн щастлива явно ще си е купонджийка като майка си  newsm03
и за сватбата се представи прекрасно- мн е слушала леля си и дядо си  Heart Eyes (за първи път я остовям на някой да я гледа изцяло   Peace  ) излязохме в 14:30 и се прибрахме  чак 00:00 и аз дадох зор да се прибираме иначе можеше и още да откараме, но ми стана съвестно  Blush

признавам си ви изчетох малко през ред  Embarassed но нямаше иначе да смогна  Wink

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНИВАЩИ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ДНИ!!! МН ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ПОЖЕЛАВАМ!!!
СТАНИ  Heart Eyes ПРИНЦЕСИТЕ ТИ СА ГОЛЕМИ СЛАДУРАНИ  Heart Eyes пупупу  Heart Eyes ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАКАТА  с малко закъснение  Embarassed МН ДА ВИ РАДВА И СЛУША И ДА ИМА ЕДНО КРАСИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО  Heart Eyes

Гласувам винаги за ношите бонбончета  Peace

ЛОРИ  Hug това са бели кахъри  Hug важното е вие тримцата да сте добре и да се разбирате  Heart Eyes  Hug

ooooh! дане подхващам аз темата за майки и свекърви, чи вашите ще ви се сторят ангелчета  Naughty  една дълга на всичките....  и не се натоварвайте с излишни глупости на "разни вече изкукали от старост мозъци"  Naughty  Hug
мн се радвам,че всичко е наред с Валето  Hug
бързо да израства и рефлукса на Кико  Praynig

знам че пропускам нещо,  Embarassed но после ще наваксам  Peace
ще кача снимки в албумчето  Party

# 534
  friendshipЗдравейте сладурковци! Гласувах  за трите бебочета и отивам да ви чета, че мноооого сте писали smile3529 Crazy

# 535
  • Полски Тръмбеш
пресни- пресни  Mr. Green
http://mamafevruari2011.snimka.bg/baby/yioanna-na-mim-007.572965.24023985
аз малко никак не съм добре, ама карай

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 18:41 от mim_007

# 536
Мим, браво на Йоанка. Изглеждаш чудесно.  Hug
Дейзи, аз всички петна изкарвам,като преди да пусна пералня, ги натъркам със студена вода и сапун. Но задължително,преди да е било запечатано от пералня.  Peace

Отказах се от разходката, много гаден вятър духа. Отивам да спретна едни спагетки...  chef

# 537
Лори чакам те :hug,а Ради като се върне,вече няма да има извинения(чаках ти да кажеш дали да ги качвам,но това ще стане утре,че пак сме яхнали метлата). HugДа си призная, аз пък късно схванах,ча Ади ще идва. Embarassed
Еѝц,Мим много сте секси. Whistling

# 538
Мим, страхотни стее Heart Eyes Hug
Малката е голяма сладуранка, да ви е живо и здраво Християнчето   bouquet
Гледах снимки и на мацката на Тинитам и на Кама Heart Eyes, прекрасни госпожички Hug
От няколко дена се каня да кажа на Лена колко сладък аватар си има Heart Eyes Hug
Лори hug, да сте живи и здрави с Бобчето, другото няма значение мила Hug
Ставам,че мъжът ми учи малката да ходи ooooh!
Когато имам повече време ще питам пак за пюретата, че вече тотално изтрещях Crazy
А баткото го захранвах на 2 месеца със сок от портокал #Crazy, а когато стигнахме до зеленчуковите, взех пюре на което пише зеленчуковао и си го хранех детето Joy, а сега зоррр ooooh!

# 539
Гласувах във ФБ Peace.

katuci, благодаря за инфото за NEXT - утре съм там и без това времето е смотано. Дали няма да се засечем с други софийски мами?

да ви се похваля, както нямаме помощ от баби, така вчера майка ми сама предложи да гледа децата Shocked и за първи път от години излязохме сами снощи. Мнооого съм доволна Heart Eyes - ходихме на вечеря и после на пиано-бар до 4.00 часа, ама аз можех и още да си откарам. За финал като се прибрахме и точно си легнахме и вместо да активирам алармата на половината апартамент, съм натиснала паник-бутона на СОТа и те долетяха Confused. Обадиха се по телефона, казах им, че всичко е наред, ама явно хората са решили да проверят, та след малко дойдоха да ме проверят и на живо....голям майтап, ама щеше да е по-добре да си го бях спестила.
Днеска обаче цял ден ми се спи адски, колко бързо се забравя периода с неспането и нощното кърмене. Бебка е била много добра и е спала 12 часа от 21.30 до 9.30 и баба и каза, че пак ще я гледа Praynig.

отивам да гледам снимки

Общи условия

Активация на акаунт