Отговори
# 510
Еlllii   Hug пробвай с БиоГайа за запека, макар че и той е пробиотик като Лактолозата  Thinking
Колкото до захранването - аз неуспешно почнах със зеленчукови пюрета, но ми се наложи да давам затягащи сокове и благодарение на тях малчо свикна с новите вкусове и започна да хапва и пюрета. Но не съм цедила пресни плодове, тъй като ми се струват агресивни за нежното бебешко стомахче, а съм давала от нектарчетата на Hipp  Naughty Булка е права  Naughty
Дано бързо преодолеете "стачката" с кърменето  Hug

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 13:45 от dayzi83

# 511
ние излизаме  Hug хапнахме си подобаващо-картоф с пащърнак и ориз с тиква-всичко омешано с АМ   chef bowuu МНОГО НИ ХАРЕСА

Елиии-за захранването много сме говорили, върни се ако искаш и прочети малко назад или както ти е казала Булка Марулка.  Дано бързо с покажат зъбчетата и да сте вече на кеф  Hug

чао и цунки по муцунки от нас  Hug

# 512
ееее хайде някой да драсне някой ред, то вярно почивни дни, но....Друг път Миленка държи фронта, а сега  Rolling Eyes Нищо ще си пиша сама..ние не излезнахме вятър има и Бобо заспа след пюрето. Ще се събуди сигурно чак за банана  hahaha и тати с него.
гледах албумчетата-уф по-хубаво от наше няма, Пловдив и вас Ви разгледах вече в пълен състав на снимки 76броя  Party страхотни сте, много усмихнати  Hug

За вчерашния пост на Пчеличката-ами и по-зле от вас миличка. Да си чела някой пост в който пиша мама и тате това или онова, е нямаааа. Помните ли кога се прибраха в БГ, ееехе през далечния декември и ни бяха на гости, после се разсърдиха и си тръгнаха е от тогава, дупка нищо. На изписването на Бобо дойдоха точно за 1 час, подчертавам закъсняха и да си призная, Деси наистина в родилното се карах на милото, защото беше влезнал с букетите, тортата, дрехите ми и др. при бебетата, а аз не можех да се облека, пък не ми бяха сменили лепенката от операцията, а трябваше да са ни изписали. Е как да дойде иначе, като мама и тати ги нямаше. От тогава нито са се обадили по телефон как е що е Бобо нито нищо. Все пак Бобо беше в болница два пъти и то единия път се разминахме на косъм и пак нищо, та така. Пък за подаръци и въпрос не може да стане-всичко, което са дали за Бобо е 40лв  Shocked Чак обидно да му стане на човек. След време решихме и ние с милото да се сърдим и в резултат вече повече от два месеца изобщо не сме си говорили по телефона дори. Единствено, като бяхме в София в педиатрията, милото ходи на свиждане на мама, че и тя беше в болница, тя не попитала за Бобо нищо и той съвсем се обидил. Единствено свеки идва, но тя жената живее на 300кв, пък и по-добре от там да си ни гледа  Grinning Та така, жалко е наистина, ама каквото такова. Бобо си има нас с татко му и колкото и да се напрягаме, ще се справим, макар, че понякога мечтая само за час да си почина. В резултат отдавна си продадохме къщата /поради огромна ипотека/ и си живуркаме в 2стайно апартаментче в центъра на Стара Загора и знаете ли по-добре ни е  Hug

айде, че стана дълго и непотребно  Hug

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 16:43 от loryn

# 513
loryn  Hug Тоя Бобо как сладко хапва пу-пу Heart Eyes
Така никой като не пише и аз се чудя какво да пиша и затова си мълча Mr. Green (това беше много смислено)

# 514
Я да се наредя и аз с един още по-смислен пост  Joy
Лори  Hug  Hug  Hug
Моята ламя изяде едно малко бурканче пюре картоф и морков и след един час смукна 90 мл млякце ... Сега вече гука доволно и щастливо  Rolling Eyes

# 515
Да ви кажа трябва да му стига млякото, защото даже ми остава и още се цедя...аз още от начало имах много мляко и парвите месеци беше едно диво цедене, имам замразено мляко с литри  Blush
а и той си е доста лаком, постоянно ми казваха, че преяжда...миналия месец се тревожех, че не му стига млякото и направихме пробно кърмене (при все това, че чувствах гърдата доста празна)...изяде 160 мл за 11 минути, а дозата знаете е към 130 за 3 месец..
иначе доста старателно ви чета за захранването..ама по схемата от клипа се почва със сокове, които пък гледам повечето избягвате,едни почват с плодови...други с картоф...лекарката ми вика с ябълка...а пък като знам как спича, направо се чудя дали да не почна със слива  Laughing

# 516
Лори  Hug Hug Hug Важното е, че вече сте здравички и Боби расте и лудее Heart Eyes Съжалявам за къщата, но пък дома е дом, когато е изпълнен с детски смях и семеен уют ... дали е двустаен или двуетажен  Whistling важното е да сте щастливи в него  Hug Пожелавам ви го от сърце  Hug

# 517
До консултантите по ЛЛЛ а и ако някой от вас може да помогне ще съм ви благодарна. Симеон днес цял ден доката суче само ръмжи и се сърди, постоянно иска да го местя от гърда на гърда. Суче пет минути от едната гърда и се започва, премествам го на другата успокоява се и суче пак пет минути и така до 45мин. Беше кошмарно, става целия червен, рита и ръмжи зверски  Sad Confused. Може ли това да е признак, че не му стига кърмата? Какво ще ме посъветвате, не знам колко такива дни мога да издържа  Sad
Здравей, малко късно се включвам, за което се извинявам.
Това, което описваш - и което другите майки след теб споменават, че се е случвало с техните бебенца - много прилича на така наречената криза (скок) на растежа. Тя е сравнително лесна за разпознаване - бебетата започват да се сърдят по време на кърмене, дърпат се, сучат често и накъсано, винаги изглеждат гладни. Всъщност, това е начинът тялото да откликне на нарасналите нужди от мляко именно чрез зачестилото търсене.
Кризите на растежа са досадни, особено за майката, и често стават причина за много вторични проблеми, ако не се реагира адекватно. Обичайно преминават за няколко дни, до седмица, и това, което може да направите, е да поощрите бебето да суче когато и колкото често иска, за да си увеличи количеството, като междувременно се опитате да запазите спокойствие.
Ползвате ли залъгалка, приема ли нещо друго, освен кърма? Може да помислиш и за възможността от започване на зъбоникнене.

# 518
  • Sofia
То и аз като Евридика се чудя какво да пиша и съответно не пиша Simple Smile

Разгледах снимките най-накрая и наистина всички сте страхотни сладурки!!!

Лори, важното е да сте щастливи с Бобчето и милото  Hug

# 519
Здравейте мацки.
Мим да пише бързо как е минало кръщенето.
Бенджи Hug
Лори Hug Hug HugМного се ядосвам на такива неща,както и да е,гледайте си Бобчо и хич да не ви пука. HugМежду другото от клипа с Бобчо,разбрах,че такъв ти е тембъра Hug Joyза това ли не казваш в кой район си, hahahaда ви е честито и да бъде изпълнено с много обич и радост.  bouquet(и все пак можеше да се организираме,щяхме да сме четири) Naughty
Стани,ще ги изям барабар с тортата ,двете сладурани. Joy
Нашия скок в растежа май е постоянен. newsm78 Joy
Благодарско за албумчетата на Лоли и Снежи.  bouquet
Ради пиши ,като се прибереш. Hug

# 520
ей тук съм да не вземете да ни забравите....опитвам се да изчета от два дни...и все някой ме мести от компа Tired

Добре сме
Ползвам всичко на ХИп доволна съм
Честито на всички с поводи Hug

# 521
До консултантите по ЛЛЛ а и ако някой от вас може да помогне ще съм ви благодарна. Симеон днес цял ден до ката суче само ръмжи и се сърди, постоянно иска да го местя от гърда на гърда. Суче пет минути от едната гърда и се започва, премествам го на другата успокоява се и суче пак пет минути и така до 45мен. Беше кошмарно, става целия червен, рита и ръмжи зверски  Sad Confused. Може ли това да е признак, че не му стига кърмата? Какво ще ме посъветвате, не знам колко такива дни мога да издържа  Sad
Здравей, малко късно се включвам, за което се извинявам.
Това, което описваш - и което другите майки след теб споменават, че се е случвало с техните бебенца - много прилича на така наречената криза (скок) на растежа. Тя е сравнително лесна за разпознаване - бебетата започват да се сърдят по време на кърмене, дърпат се, сучат често и накъсано, винаги изглеждат гладни. Всъщност, това е начинът тялото да откликне на нарасналите нужди от мляко именно чрез зачестилото търсене.
Кризите на растежа са досадни, особено за майката, и често стават причина за много вторични проблеми, ако не се реагира адекватно. Обичайно преминават за няколко дни, до седмица, и това, което може да направите, е да поощрите бебето да суче когато и колкото често иска, за да си увеличи количеството, като междувременно се опитате да запазите спокойствие.
Ползвате ли залъгалка, приема ли нещо друго, освен кърма? Може да помислиш и за възможността от започване на .

Килото   bouquet  bouquet  bouquet
Да, ползваме залъгалка. Oсвен кърка пие и по 30-60мил. вода на ден. Не изключвам и зъбоникненето, долния му венец е доста надут. Днес положението е спокойно пу, пу, пу   дано да продължи и така и това да е било само едно временно явление.

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 16:42 от katuci

# 522
  • София, България
  Здравейте, мамчета и сладки малки бебчета  Hug Hug

Ето ни и нас, вече на софийска земя. Имам да чета доста, но ще наваксам довечера като приспя малкото зверче ooooh!  Много се радвам, че се завърнах в къщи, защото вниманието на бабите беше леко задушаващо за мен, едва издържах до днес  Crazy Crazy
 Радвам се, че се запознах и с Деси и малкия й пухкав бонбон. Изненадата беше голяма и за мен, след като се оказахме комшийки  Mr. Green Mr. Green

Ще пиша повече по-късно, че Вики крещи обърната по корем  #Crazy

ПП Деси, качи снимките, любопитно ми е да си видя слончестата фигура  Blush

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 16:47 от tinitam

# 523
Деска, ние можехме да се видим 4те, само да се бяхме организирали, Ади е страхотна бонбонка, пък и то в Стара Загора всичко е на една ръка разстояние, но следващия път  Hug Пък  ще вземем накрая да дойдем до вашия блок  Wink hahaha колко му е...може и да хвръкнем с щъркела и до Лена  Wink

ние си изядохме банана и хахаха  пак пищеше от щастие  hahaha
да си похвалим татито-готви .....грис-халва  hahaha и излизаме вече

# 524
Ами освен да взема да ви организирам аз, като не можете вие...  Mr. Green Другият път като имам път към вас, ще има СТРОЙ СЕ, ПРЕБРОЙ СЕ...  Mr. Green
ЛориHug
Днеска ми е много смотано...Цял ден се мотам из къщи, дреб спи, ама мисля ей ся кат се събуди и да поизлезем малко, че издивях вкъщи...Само се чудя кво по-напред да свърша..ми тя работата няма край... ooooh!
Незнам дали казах, ама пак да кажа.Гласувах за всичките ни финалисти.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт