Отговори
# 315
Привет милички   bouquet  bouquet  bouquet
Ние бяхме скарани за пореден път с мъжО и за тва ми беше много криво. Оправихме се де, но вече да ви кажа мноооооого ми писна. Няма да изпадам в подробности.....Общо взето като ви чета и при нас не са много по-различни нещата. Както и да е....
Благодаря ви, че съм ви липсвала...Обичам ви...  bouquet  bouquet Hug

Бяхме на консулт днес - 7кила (+700гр.) и 65,5см (+2,5), биха ни и ваксините. МИнахме през Карфур на пазар после и се прибрахме вир вода от жегата в 14,30ч. Да ви кажа там май са най-евтини пюретата - на ХИП са по 1,89 и 2,49. Доки каза да почвам да давам сок и плодово м/у храненията (сутрин сок, след обяд пюре или обратно) и после да замествам храненето в 19ч. с каша. Ама аз хич няма да му давам плодови, че и сега зеленчуковите ако са без тиква им се  Sick  , пък ако почне и плодови съвсем ще ги откаже. А за соковеслед 6 навършени тогава, че имам кофти спомени с баткото, хем и той беше на 6 и кусур месеца. Ааа, каза в зеленчуковите да почна да редувам един ден жълтък (бе и аз мисля че е раничко, ма не помня... newsm78) на другия ден сирене.

Какво, какво друго имаше??? Ми не помня.....
Куъпих си нови очила (слънчеви) че моите взех че ги измих с гъбата и  ooooh!  Ако някой има нужда да се регистрира в сайта на Гранд Оптикс и пращат талони за отстъпка. Моите бяха 80лв., но ми излезнаха 52лв.

Хепи, парфюма убиец го тествах днес, в жегата. Ми мнооого е красив баси.....И не уморих беб, но таткото в колата беше   newsm34   хем бях фъснала 2 пъти в коста. Та иде реч за

Oффф, имаше и още нещо...сигурна съм....ама съм слънчасала и ..... hahaha

# 316
Не мога да се редактирам нещо...

Та исках да ви покажа една снимка на баткото от периода когато се беше научил да се врътка навсякъде, как го намирах посточнно, че и в по-изчекнати пози:

Кои питаше за разлика в цените на кухните? Огрооомна е - частните са по мин. 5лв. на ден с доставка до вкъщи и така ти излиза 100лв. за 20 раб. дни. А държавната май е по лев и нещо на ден, ма не съм сигурна. Ние записахме Мъро преди месец и то с връзки, щото иначе нЕмаше да ни огрее - лелите казаха че имало чакащи от април 2010  #Crazy

За анкетата - СебаМед (слънцезащитно, лосион за след баня, шампоан, нежен крем), Мустела (Стелатопия лосион, крем за подсичане, крем за крусти) и А-Дерма (Exomega измивно олио).

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 22:39 от maria_m

# 317
Ааа, знам го тоз парфюм! Вярно е убиец!!! Hug
Дано да се оправите с мъжо, Марийче. Но двама човека, разни възгледи, колкото и да се обичате, не може без спорове.

Пловдивчанки, много сте готини! Браво на вас за срещата! А бебоците са такива бонбончета!!!! Heart Eyes

Елиза пак ака на всяко хранене. Сега пак и дадох да хапне, защото ме е страх да не се обезводни. Дано утре се подобри.

Отивам да гледам още снимки! И лекинка!

О, Мим, супер да ви се получи кръщенето! Цунки за Йо!

# 318
Здравейте момичета!
Хич не съм на кеф от както ми се обади шефката.Каза,че прекратява дейността на фирмата  #CrazyИ сега ми каза,че може би вариантите са 2:да се местя в бюрото по труда,но там ме чака едно ходене по мъките,едно бюрокрация...Или да си намеря фирма,към която да се водя,заради майчинството ,като си поемам осигуровките  ooooh!.Не знам какво ще правя,а нямам време (до края на месеца мисля,че трябва да и кажа на къде ще хващам.Моля ви ако някоя от вас може да ми даде съвет-приемам на драго сърце. Praynig Cry

За снимките на мамите и бебчетата (от Пд-среща и на Ади и Лори),ами какво да кажа-наше грозно и дебело няма! Hug

Извинете ме,че ви товаря,но с вас ми олеква! Hug

# 319
ами всичко ми се изтри, та за това
Мими М  Hug пък баткото е   #Crazy hahaha шушко мушко сладък
Мими, ще чакаме снимки от кръщенето на снахата  Hug Целувки от нас с Бобо  Heart Eyes
Хепи, Дейзи, Лолитка, да се оправят бързо бебочковците
Хепи, Бобчо е прекрасни са ви аватарите
друго ме мързи да пиша втори път  Blush
ами къде са Лорис и Дани  newsm78

лекинка от нас с Боби от шушулката

# 320
Стани, много кофти!  Hug Май по - удачният вариант е втория. Аз обаче хич не съм в час с такива бюрократични нещица ...

# 321
ДОБЪР ВЕЧЕР

Пловдивчанки- Много сте арни  Heart Eyes и бебоците също. Само ще кажа,че наше лошо няма. Heart Eyes Heart Eyes :love
И за другата среща : Сладурски бебчета и много фешън батко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Стани~87 КОфти работа  Sad Confused. По- добрия начин е да намериш фирма и да поемеш осигуровките си. За периода на майчинството те не са много, плаща се само здравно. В бюрото по труда ако отидеш ще получаваш пари само една година.

До консултантите по ЛЛЛ а и ако някой от вас може да помогне ще съм ви благодарна. Симеон днес цял ден доката суче само ръмжи и се сърди, постоянно иска да го местя от гърда на гърда. Суче пет минути от едната гърда и се започва, премествам го на другата успокоява се и суче пак пет минути и така до 45мин. Беше кошмарно, става целия червен, рита и ръмжи зверски  Sad Confused. Може ли това да е признак, че не му стига кърмата? Какво ще ме посъветвате, не знам колко такива дни мога да издържа  Sad

# 322

ами къде са Лорис и Дани  newsm78

лекинка от нас с Боби от шушулката

Тука сме Mr. Green Абе аз днес не съм ли писала newsm78 Мисля че писах, вече много съм изтрещяла. Радвам се, че се забелязва отсъствието ми  Hug
Лека от нас!

# 323
Здравейте мили мамчета  Hug

За хомеопатичните лекарства  по-назад видях въпрос, но ми се загуби. По моите знания хомеопатия е добре да се дава на чиста слюнка, 15 минути преди или след приемане на каквото и да било, включително и вода. Ако лекарството е на гранули (Боаронско), то може да се направи в течен вид по следния начин: необходимо е чисто пластмасово съдче с капаче, преварена вода 2,3 пръста и 7,8 гранулки от лекарството. Смесва се водата с гранулките и се сукусира 100 пъти. Сукусирането е раздрусване в посока нагоре-надолу с едната ръка и удряне в другата. За бебета се прави без спирт.
Лекарствата които ги продават за конкретен проблем, според нашия хомеопат не са подходящи. Важно е да се даде точното лекартство за конкретния човек.

Много хубава срещичка сте си направили, хайде и ние в южния парк да се организираме.

# 324
  • Русе/Germany
katuci и при нас се получи няколко пъти точно това което си описала и мен силно ме съмнява че наистина не му стига кърмата Sad на нощното хранене е най зле Sad Трябва да се надигна над него и да правя движения все едно се цедя на ръка и така успявам да го укротя. Ще чакам с нетърпение отговора на Консултантите.

Стани и според мен 2-ри вариант е по-удачен, и аз съм така. Плащам си осигуровките в на мъжо ми фирмата понеже бях напуснала работата си в Алианц и си търсих нова и докато търсих видях теста с  EFP чертички  Heart Eyes

Днес се побърках да чистя и да пера  Tired и да ви кажа какво се случи  Blush понеже ми стана едно такова лошо от много чистене и мъжо вика айде да отидем на кафе и после ще продължиш и аз готова. Но в хола ми е бардак Crossing Arms и връщаме се ние и на входната врата тъкмо вкарвам количката и комщията /един дядка/ на стълбището а моята врата на хола отворена и отвън се вижда всички. Та комшията ми видя бардака в хола и викам сега целия блок ще ме знае че е разхърлено в нас  Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha

Ох забравих, много сте хубави всички на срещичките Hug и май май само приказките са ви много а не килцата Crossing Arms
Мимозка ние защо не се снимахме newsm78 да се изтипосаме и ние Simple Smile айде теб те има Simple Smile ще минете без мен  Mr. Green

Хайде лекичка нощ от нас, Боби спи от 21 часа некъпан  ooooh!

# 325
Само наминавам да ви кажа, че сте страхотни! И Софийската, и Пловдивската среща!  Hug
А пък бебчетата... Heart Eyes Как сладко спинкат в количките! Мамини златни!
Ох, лягам си, че нещо съм много изморена! Ивайло много неспокойно спи тези дни и досега го успивах!
А пък тъкмо реших днес, че ще спиме на отворен прозорец, отворих го, и вместо да влезе свеж и прохладен въздух, влезе миризма на пушек и чад! Писна ми от тези комшии вече!  #Cussing out
А пък есента е страшно! Като загорят навсякъде събраната шума, нито може да се простира навън, нито да се отвори прозорец! smile3515
Нещо пак се разписах много! Хайде лека и мека! smile3524

# 326
Такаа...зверовете спят(май) и мама се дореди до компа,ама набързо, че жегата и нервите ми дойдоха в повечко.  Mr. Green
Нахраних беб,по-рано с идеята да тръгна рано,че да имаме време с Лори да си бъбрим.  Whistling Тръгнах,изминах 15км и установих - спукана гума.  ooooh! Сама жена с две деца, за момент си помислих да се гръмна. Звъня на мъжО, да му се оплача и му казвам,че гумата ми е спукана,той ми вика на бензиностанцията ще ти я напомпят  hahaha Тя така спукана,че освен джантата няма кво друго да ми напомпят. Добре,че в този момент се оказа близо до нас, пробвали една кола,че дойде бързо и не ми се наложи да чакам. Айде наобратно, с всичкия багаж да взема другата кола, пък мъжО да си прави неговата. Kaкто и да е, стигнахме благополучно.
(А междругото снощи сънувах,че закъснявам за срещата Rolling Eyes) Разходихме я Лори с Бобо в най-голямата жега(ама ше ни извиняват  Blush) Искам да ви кажа,че Лори наистина е един страхотен човек и за колкото и "охамстерена"  Crazy  да се смята е страхотно чаровна. Heart Eyes  (Утре ще й пратя снимките и ако прецени ще ги качи да видите за какво Ви говоря.) Бобчето хич не е толкова малко колкото го представя майка МУ и е един невероятен бонбон, който искам да отбележа беше "много сърдит" според майка му, само защото не се усмихваше. (Лори видяла си ти сърдито бебе, трябваше да те оставя да гледаш Венци,докато сме на прегледа, да видим ще говориш ли така за Бобче... Mr. Green Той междудругото добре се спогоди със сестрата на докторката,която беше така любезна да се грижи за него докато трае прегледа.) Пък и мен да ме събуди някаква бабка,докато си спинкам сладко и аз няма да се усмихвам.  #Crazy Хора бях потресена.За тези случаи, бях чела само по форумите и си мислех,че се преувеличава,ама тва бабе се направо се навря в количката да погали спящия Бобо.И то с такава засилка,че аз реших,че е позната на Лори... #Crazy
Та с две думи,щото бях "за бързо"  Mr. Green Изкарахме си страхотно и се надявам скоро да се видим пак.  Heart Eyes

Извинявам се за километричното описание изобщо не сте задължени да ме четете... Laughing
Пловдив,личи си че и вие сте си прекарали добре.  Hug
Стани, кофти наистина. И аз съм на мнение,че втория вариант е по-добре. Плащат се само здравните.  Peace
Като видях снимката на Мимето и се сетих,че щях да ви показвам каква борба настава и в нашта кошара преди да заспим,ама друг път щото вече наистина се Улях...

Лека и спяща на всички мами и бебоци.  Hug [/color]
(Ако изобщо стигнете до пожеланието  Laughing)
Ааа и много моля, килцата ми умело са прикрити от Бобо в мен и прввозното му средство.Я вижте на пейката как ми се е лейнал баджака... Whistling  Ама аз съм им свикнала вече на мойте килца,щото си ги нося вече 3 години и затва не се оплаквам толкова .... Mr. Green

# 327
Ади,с такъв кеф ти изчетох поста,че чак ми се прииска и аз да дойда другия път,но сте ми много далече! Confused
Между другото нали ви бях казала,че от темата за килата в повече изпадам в депресия  Rolling Eyes.Хич не се оплаквайте,че да не ви застрелям аз с моето тегло  Whistling Naughty
А това за нахалните,дето си мислят,че са си оставили нещо в количката  #Crazy,не ми се говори.Не им оставам длъжна,особено като започнат да си изпъват вратовете и да надничат! ooooh!

# 328
е такава съм си  Flutter  ама и да не бях то с такава реклама щях да стана hahaha

колкото до бабката, нещо много я мисля цяла вечер, ще взема да заведа Бобо в събота до черквата  Thinking

лека от нас

# 329
Привет момичета

Благодаря за членството във ФБ групата! Забравих да помоля някой ако може да ми прати и паролата за албума, че е крайно време да кача и аз малко снимки, пък и да видя аз какви са тези жалби по повод килограмите Simple Smile

Стани~87 Моят съвет е да се консултираш в НОИ или с някой, който се занимава с такива неща, защото мисля, че законът те защитава по някакъв начин. Имам чувството, че се опитват да те минат. Ето едно бързо търсене в Гугъл какво излезе:

Цитат
Дори и да е налице най-лошият за Вас вариант - прекратяване на трудовото правоотношение законът Ви дава закрила, като Ви дава право на обезщетението за което сте осигурена до изтичане на срока от 410 дни. (чл.52 от КСО) Обезщетение при бременност и раждане при прекратяване на осигуряването

Това е от тук

Тук е обяснено малко по-подробно, макар че информацията е по-стара.

Доколкото схващам трябва да търсиш алтернативен вариант чак за втората година.

Общи условия

Активация на акаунт