на NEXT има страхотни неща за дечица аз обзаведох Мони за есента и съм много доволна а купихме му и бански. Довечера ще го пробваме и ще го снимам.
А си взима отпуска винаги септември, за да си почине, повярвайте ми по-мързелив човек не познавам. За малкия още нищо не мога да кажа, ще имам наблюдения това лято, като отидем но нямам и големи очаквания. Спирам защото започвам да се ядосвам само като си помисля.Само да добавя, че Щефи и Симеон са единствени внучета и от двете страни.

Пък ще вземем накрая да дойдем до вашия блок
колко му е...може и да хвръкнем с щъркела и до Лена 
Аз си признавам първа, че имам нужда от организация най-много. Пусти хормони, кога ще се нормализират, имам чувството, че съм тотално изглупяла. Все нещо не чувам и не разбирам, ако ще и сто пъти да ми го повторят
Толкова време се уговаряхме с Деската /забележете по телефона, вместо да си позвъним на вратите
/ и накрая аз пак не разбрала уговорката и първата среща вместо в градинката на кафе се проведе на пейката пред блока

Нали ви питах как перете изсъхналите оранжеви петна... е аз реших да изпера с въпросното гелче и въпреки че после третирах с бебешки прах и обилно изплакнах (но на ръка, а не в пералня), резултата е обривче на едната бузка, където имаше досег с изпраната кърпа
Сто пъти се проклех за глупостта
измих му бузата с преварена вода и сложих едно кремче за лице на Бюбхен и вече почти изчезна обрива, но
голяма съм шматка 

То не че написах нещо смислено де 
то не бяха кръщенета, сватби
всичко мина супер

пупупу изненада всички с усмивките си
) нито от оркестъра
даже спа на силната музика
беше мн щастлива явно ще си е купонджийка като майка си
(за първи път я остовям на някой да я гледа изцяло
) излязохме в 14:30 и се прибрахме чак 00:00 и аз дадох зор да се прибираме иначе можеше и още да откараме, но ми стана съвестно

ПРИНЦЕСИТЕ ТИ СА ГОЛЕМИ СЛАДУРАНИ
пупупу
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАКАТА с малко закъснение 

това са бели кахъри
важното е вие тримцата да сте добре и да се разбирате
дане подхващам аз темата за майки и свекърви, чи вашите ще ви се сторят ангелчета
една дълга на всичките.... и не се натоварвайте с излишни глупости на "разни вече изкукали от старост мозъци"

, прекрасни госпожички 

, да сте живи и здрави с Бобчето, другото няма значение мила 

, а когато стигнахме до зеленчуковите, взех пюре на което пише зеленчуковао и си го хранех детето
, а сега зоррр
.
- ходихме на вечеря и после на пиано-бар до 4.00 часа, ама аз можех и още да си откарам. За финал като се прибрахме и точно си легнахме и вместо да активирам алармата на половината апартамент, съм натиснала паник-бутона на СОТа и те долетяха
.Препоръчани теми