Отговори
# 60
Здравейте
amidala13 - и аз доста обикалях по детските магазини в търсене на такива гащеризончета и в крайна сметка открих само едно  ooooh! С нетърпение чакам да отворят Джъмбо в Бургас, надявам се да има избор.
Да ви се похваля днес ми доставиха басейнчето за игра, за което бях писала преди няколко дни http://www.-spam283-/rw/items/CIP2-chipolino-basein-za-igra-rusa … page=1&cat=26 ето това е. Наистина както каза Лори дъното е тъничко, но на мен много ми хареса и е просторно. Проблема с дъното мисля да го реша с едно одеяло под басейнчето. Струва ми се много практично, вместо да се чудя къде да го оставя, за да си свърша малко работа /имам предвид, след около 2 месеца като започне свободно да се обръща, върти, сяда и т.н. / Поръчах го от сайта на Чиполино и с доставката ми излезе 35 лв.  newsm03

# 61
Надеждата, чист спанак няма. Освен на ХИПП има и на МИлупа - спанак с картофи. Аз давах от него. Много е добро.  Peace

# 62
Лолитка, в тоя сайт наистина има страхотни неща! Останаха ми очите!
Особено "мъжките"  Mr. Green тениски!
Жалко само, че ме е шубе да пазарувам от чуждестранни сайтове, много съм зле.  Embarassed
Аре като дойде поръчката кажи дали стават дрешките, пък аз ще си помисля!  Thinking

# 63
Лолита, да подобни търся и аз. Някой ако види някъде да свирка.

Момичета, бебето на сестра ми ще ореве света. Явно вече е гладна, ама сестра ми нищо не ми остави. Чудя се дали да я накърмя аз newsm78.

# 64
  • Mostly in my mind
Лолитка, в тоя сайт наистина има страхотни неща! Останаха ми очите!
Особено "мъжките"  Mr. Green тениски!
Жалко само, че ме е шубе да пазарувам от чуждестранни сайтове, много съм зле.  Embarassed
Аре като дойде поръчката кажи дали стават дрешките, пък аз ще си помисля!  Thinking
на мен това ми е първата поръчка от чуждестранен сайт с моя карта. и аз се притеснявам по принцип, но се надявам всичко да е наред.
пише, че до макс 10 раб. дни идва. ще дам отзиви, като го получа. иначе ей това поръчах, дано е хубаво
http://www.littleonesclothing.co.uk/sale-sugar-pink-green-heart- … 3-mths-6402-p.asp

# 65
Цитат
аз днес си пуснах поръчка от ей този сайт http://www.littleonesclothing.co.uk/index.asp има сладки неща и най-вече...доставката е безплатна
супер сайт!!!мерси Hug
И аз бих се зачудила дали да я накърмя, но пък защо не newsm78

# 66
Добър ден  Hug
Мерудията се завърна. Даже още в неделя вечерта се завърна, но пък беше толкова болна, че не стана от леглото с две деца вкъщи, по-голямото леко сополиво  Crazy Добре, че ми е добро детето да си се занимава цял ден само. Аз поддържах едни 40 градуса Т, изповръщах си всички налични вътрешности и някак изкарах. Днес вече съм значително по-добре, но такъв вирус  ooooh! Да знаете, че върлува и тази гадост сега. Мъжа ми и той е болен.
Кристиян днес яде картоф с тиква.
Не съм ви изчела и със сигурност няма да смогна. Изчетох 5 страници, но ми останаха още 16  Crazy

Честит рожден ден на Деси и майката на Ади (дано не сбърках)  Hug   bouquet   bouquet   bouquet

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 15:35 от Булка Марулка

# 67
еее, Лолитка, мерси за сайта, има страхотни нещица, ще поумувам малко и ще поръчам, като ти дойде поръчката сподели за колко време е дошла и дали я бива  Hug

# 68
Здравейте! Деси, честит ден и тук  bouquet. Писали сте за лъжичките- купих най-обикновени на Бертони, като на Лори, но имаме и сребърна за него, сега давам, но когато почнат зъбките, мисля с  тези-силиконовите. PeaceЧестито на месечинковци и други празнуващи  bouquet

# 69
  • област Варна
На нас не ни провървя със захранването. Събуди се два часа след пюрето и удари един едночасов неистов рев. Сега пак спи. Някой друг със същата съдба?

# 70
  • Сливен
     Да ви се оплача момичета.И двете деца са ми болни.Баткото ни е с хрема и кашлица.А Пламето е само с кашлица ужасна. Cry Вече 4-та вечер не съм спала  Shocked Сега са на сиропи  и двамата.

# 71
Ей, Булка, радвам се, че си тук! Липсваше ми! Hug Жалко, че си се грипосала, бързо да се оправяш!

Лолитка, страхотен е този сайт. Hug  Доставя директно до Бг? Ще взема да поръчам.

Кремена, браво за героизма да се справяш с две бебета! А гащи май имаше в Ларедут, но аз вече нвмя да поръчвам там. За сега слагам клинчета под роклите и стои сладко. Иман само едни такива шорти и ми се искаше да намеря още  няколко. Така че ако ти попаднат, ще моля да споделиш.

Като гледам групичката във ФБ май е от наши мами, но всеки има право да си прави всякакви групи

До скоро, че момата ме вика силно  

Болничките да се оправят! Praynig

# 72
    Да ви се оплача момичета.И двете деца са ми болни.Баткото ни е с хрема и кашлица.А Пламето е само с кашлица ужасна. Cry Вече 4-та вечер не съм спала  Shocked Сега са на сиропи  и двамата.
О, милите и горката ти  Sad Бързо да оздравяват и двамата! fingerscrossed

Лъжицата ни е на авент май някаква.
Абе все съм се чудила защо правят рокличките за момиченцата до средата на дупето  Thinking За гащи обаче, не мога да ви помогна  Mr. Green
Хепи  Hug  Hug  Hug и вие ми липсвахте  Hug , че ако знаете какво чудо беше  Crazy Ако имах  #2gunfire щяха да ме пишат по вестниците вече  Heart Eyes

# 73
  • Mostly in my mind
да, Хепи, директно до БГ, по пощата, безплатно  Grinning
Ева, бързо оздравяване на дечицата.  Hug

# 74
  • София
Здравейте и от мен за днес направихме една хубава разходка из младост детето се държа разкошно и сега спи блаженно на спалнята на мама и тати.
Hey_yaпогледни  в Справка за представени в НОИ документи за обезщетения и помощи от ДОО, статус на обработка и изплащане горе в синьо е написано името ти и банковата ти сметка също тъка пише и дата на последно предоставяне ако датата на последното предоставяне не ти съвпада с датата на последно предоставения болничен значи че декларацията ти е подадена и ще ти я отразят до ден два и аз щях да се обаждам да вдигам скандал ама днес вече ми е отразено.
Софийската група какво стана ще се виждаме ли тази седмица.

Общи условия

Активация на акаунт