Отговори
# 75
Ейй, нямате изчитане значииии.. Crossing Arms Simple Smile
Ха, здравейте! Много хубаво и подходящо заглавие, браво на поета! Признавам си че не съм дочела страта тема, както и тази до някъде, но да не ви изгубя, се включвам...

Честит рожден ден, desitacheva!     bouquet  Много здраве, любов и благоденствие ти желая!

Ади, да ти е жива и здрава майка ти! Честит рожден ден и на нея!  bouquet

Pepelno, след първото раждане с изненада установих, че вече нося 39 номер, а не 38  Confused Надявам се сега да не стигна 40. Засега удържам положението  Mr. Green
 Също и в събота ми се протриха краката, горе под такованката , защото бях с пола. Егати гадната болка, досега не съм имала такъв проблем  Sad
Днес ходихме на разходка по жегата, а дребната не искаше да лежи в количката, та трябваше да я нося  Tired Май вече е време за вдигане на облегалката на 45 градуса...
Лъжички - купих на Нуби с термосензор. Не че върши някаква работа сензора, но преди ми бяха много удобни. Баткото го захраних с метална, но доки каза, че променяли вкуса на пюрето или нещо такова, ако добре си спомням.
Май и друго щях да пиша , но забравих. До скоро и всички болни да оздравяват бързо! Praynig

# 76
Хей яHug ако съм схванала правилно още не ти е отразена декларацията. Моята я отразиха чак днес, а е подадена миналият понеделник. Пише, че са започнали плащания.

# 77
Привет, мами и бебоци  Simple Smile
Деси, честит рожден ден! Да си здрава, много, много щастлива и обичана!
Честит рожден ден и на майката на Ади!

Честито и на месечинковците днес!

За спане го обличам различно Дани - понякога с пижамка (на голо върху памперса), понякога само по боди с къс ръкав, зависи колко е топло вкъщи. Откак татито ни замина за Норвегия, спим тримата с каката на спалнята - обикновено на отворена врата, завити с чаршаф.

Кремена мама, в Ларедут има ето това:
http://www.laredoute.fr/vente-culotte-a-volants-bebe-fille-%28lo … e=1&pos=3_n_n
Имах от този тип за Рая, като беше бебе и стоят много сладко под рокля  Simple Smile, мен също никак не ме кефи да се вижда памперсът на госпожицата, друго си е с едни подходящи джиджани гащички отдолу  Wink. Иначе точно от френския Ларедут и аз повече няма да поръчам  Crossing Arms, а по магазините в Бг не знам къде има такива гащички, но не съм и търсила де.
Пепелно, и аз имам позната, на която й пораснаха краката с един номер след раждането, колкото и да е странно това  Laughing.

# 78
http://milda-shop.com/PLIKCHE-HARBALI-p-37.html момичета май Ви намерих такива гащички каквито търсите. На фирма Его Елеганс са и може би ги продават в магазинчета, където продават детско бельо.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕСИ И НА МАЙКАТА НА АДИ! ЖИВИ И ЗДРАВИ БЪДЕТЕ!
  bouquet
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДНЕСШНИТЕ БЕБОЦИ!

Върнахме се от консултация и ни биха само Пентаксима, а Синфлорикса я нямали #2gunfire! Сега вече със сигурност ние поведохме класацията за най-фин мъж (пък може и изобщо бебе) - на 5 мес. без 8 дена сме и тежим 5900 гр. и сме дълги 64 см.
Булче Hug
Ева да се оправяте бързо!
Мила-Симона никакви разболяванкия Naughty
Няма да Ви се оплаквам Мони колко крив беше цяла сутрин и колко е запечен Stop
Хубав ден!

# 79
за Деси

за майчето на Ади същооо  bouquet

# 80
Яребичка, ще си правим компания!

Мерси за инфото!

Лизито преди малко се обърна от гръб по корем! Heart Eyes

# 81

Бобо също!  Party

# 82

Бобо също!  Party

а пък  ние от вчера сутрин го умеем това и постоянно се въртим и пъшкаме някой да ни обърне обратно и пак отнаало, така сме днес и вчера цял ден и сега спинка уморена  Heart Eyes

# 83
Ева- бързо да се оправят дечицата ти мила Praynig Hug
Яребичка, взимаме ти финния мъж за зет тогава Heart Eyes Hug
Браво на Елиза и на Бобо и на моята си мома  Mr. Greenза обръщането Hug
Марулке, а гледай да се оправиш бързо Praynig
Вие пък за едни крака ли сте бе мами, аз като цяло съм баяяя Порастнала от както съм родила две деца Whistling Mr. Green ooooh!

# 84
охх а Матето не се върти изобщо  newsm78....за сметка на това рита бясноооо единия си крак с другия-търка ги  hahaha

БОлничките да оздравяват бързичко  Praynig

И моите пораснаха с баткото-краката де...много е гадно и нямам обяснение  newsm78

# 85
Е, аз докато реша пак да се  включа и почнала нова тема.Много сте бързи.
Нашата кака започна да ходи на училище(ясла де) от понеделник.Сега е в период на адаптация и седи по час, час и нещо.Надявам се да и хареса и да ходи с удоволствие и разбира се да ми носи по малко болести. Wink
Карина, и тя се обръща от гръб по корем от няколко дена, много е щастлива от този факт и само си прави обиколки по този начин където я оставиш- в кощарата, на нашата спалня..
От вчера я слагам в бънджито два пъти на ден за по 5-8 мин засега.Е, няма такъв кеф Joy.
Първият път не и беше ясно що е това бънджи, но елате да я видите днес как сладко подскача.
За краката-  не са ми пораснали и слава богу, че иначе на мъжа ми обувките трябва да нося Joy Joy

# 86
охх а Матето не се върти изобщо  newsm78....за сметка на това рита бясноооо единия си крак с другия-търка ги  hahaha
И ние така  Mr. Green
Поздравления за всички обърнали се.  Hug
Ева,дано се оправят бързо дечицата.
Булче и ти.

# 87
Момичета, благодаря за инфото по "гащената" тема Hug.

Аз мисля да излизаме малко на разходка, че трябва да понапазарувам. Племенницата ми не успях да я уморя от глад, но трябва да понаготвя за домашните, че да не вземат и те да ревнат. Ей, голяма лудница беше с двете бебки, а баткото държеше да му слагам на гърба крила на пеперуда, за да излизал навънка да си "лети" ooooh!

# 88
Бобо пък се набира да лази само с десния крак!  Mr. Green

... а баткото държеше да му слагам на гърба крила на пеперуда, за да излизал навънка да си "лети" ooooh!

Joy Joy Joy

# 89
Моля ви се, само краката да не ми растат повече  Praynig И сега си нося 41 номер  Mr. Green Ако бяха порастнали с по номер на дете ...  ooooh! За сметка на това от както забременях и родих първия път не търпя да ми скубят веждите  Rolling Eyes Сякаш корабно въже от петата ми издърпват, а преди не ги усещах направо. Иначе и аз като Надето от всякъде съм пораснала  Laughing
Анилеви, моя шишко се върти само без да се усети и то рядко.
Благодарско за пожеланията, мацки! Бомба съм! Още два-три дни и няма да го помня този вирус  Hug
Кремена  smile3532  rotfImbo
Ама 4 пъти вече не мога да публикувам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт